Нема приказа опција безбедности и искључивања

Failure Display SecurityАко сте ИТ стручњак, знате да је једна од најважнијих ствари које треба имати на уму безбедност. А један од најбољих начина да заштитите свој рачунар је да се уверите да је екран безбедносних опција и опција искључивања искључен. На тај начин, ако неко покуша да приступи вашем рачунару, неће моћи да види опције које би му омогућиле да искључи ваш рачунар или приступи вашим подацима. Дакле, ако желите да заштитите рачунар, обавезно искључите приказ опција безбедности и искључивања. То је једна од најбољих ствари које можете да урадите да бисте заштитили свој рачунар.Ако наиђете на поруку - Нема приказа опција безбедности и искључивања при покушају отварања Опције безбедности и пријаве прозор кликом ЦТРЛ+АЛТ+ДЕЛ или када покушавате да поново покренете/искључите систем, овај чланак би вам могао бити од помоћи.

Нема приказа опција безбедности и искључивања

Нема приказа опција безбедности и искључивања

Могући разлози за овај проблем:  1. Оштећење системских датотека.
  2. Неки програми независних произвођача могу бити у сукобу са процесом.
  3. Безбедносни софтвер треће стране омета процес.

Грешка може бити пропраћена изјавом:

Процес пријављивања није успео да прикаже опције безбедности и пријаве када се притисне Цтрл+Алт+Делете. Ако Виндовс не реагује, притисните ЕСЦ или користите прекидач за напајање да бисте га поново покренули.

Можете да испробате следећа решења да бисте решили проблеме:  1. Покрените СФЦ и ДИСМ скенирање
  2. Покрените алатку за решавање проблема одржавања система
  3. Решите проблеме са системом у стању чистог покретања.

1] Покрените СФЦ и ДИСМ скенирање

Главни узрок проблема су оштећене системске датотеке. У овом случају може бити корисно извршити СФЦ и ДИСМ скенирање. Ови алати могу помоћи у проналажењу несталих и оштећених датотека и њиховој замени.

најбољи бесплатни софтвер за дељење екрана 2018

ИН Провера системских датотека интегрисан са Виндовс Ресоурце Протецтион, који штити кључеве регистратора и фасцикле, као и важне системске датотеке. Ако се открију било какве промене у заштићеној системској датотеци, измењена датотека се враћа из кеширане копије која се налази у самој Виндовс фасцикли.

Ако СФЦ скенирање не помогне, можете покренути ДИСМ скенирање .

2] Покрените алатку за решавање проблема одржавања система.

Алат за решавање проблема одржавања система проверава да ли постоје проблеми у вези са системом и, ако је могуће, решава их. Поступак покретања Алат за решавање проблема при одржавању система прописно:

Притисните Вин + Р да отворите прозор Рун и откуцајте командну контролну таблу. Притисните Ентер да отворите прозор контролне табле. Промените опцију Приказ према мале иконе (или велике иконе, не морају да буду категорије).

екцел план тлоцрта

Изабери Решавање проблема > Систем и безбедност . Изабери Одржавање система алатку за решавање проблема са листе и покрените га.

Алат за решавање проблема при одржавању система

Када завршите, поново покрените систем.

3] Решите проблеме са системом у стању чистог покретања

Ако софтвер треће стране омета процесе, ова могућност се може изоловати поновним покретањем система у стању чистог покретања. На овај начин можете спречити покретање софтвера треће стране при покретању.

Ако је проблем решен након поновног покретања система у Чисто стање покретања , покушајте да идентификујете програм који узрокује проблем и деинсталирајте га.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

Популар Постс