Фацебоок слике се не учитавају? Испробајте ове исправке!

Facebook Images Not LoadingАко Фацебоок не приказује слике, ове доказане исправке ће помоћи Фацебооку да отпреми фотографије на ваш рачунар или апликацију за прегледач за мобилни уређај.

Ако имате проблема са Фацебоок сликама које се не учитавају, постоји неколико потенцијалних поправки које можете испробати. Прво се уверите да користите најновију верзију прегледача. Ако нисте, покушајте да ажурирате и видите да ли то решава проблем. Ако то не успе, покушајте да обришете кеш претраживача. Понекад застарели подаци могу изазвати проблеме са учитавањем слика. Ако и даље имате проблема, покушајте да онемогућите сва проширења прегледача или додатке које сте инсталирали. Понекад то може ометати учитавање слика. Ако ниједно од ових решења не функционише, контактирајте корисничку подршку Фацебоок-а за даљу помоћ.Уобичајени проблем који пријављују корисници Фејсбука: Фацебоок слике се не учитавају . Овај проблем је исти за све десктоп претраживаче и мобилне апликације. Иако су многи корисници ово пријавили на Фејсбуку и другим форумима, компанија није учинила ништа да то поправи.Фацебоок не приказује фотографије

Фацебоок слике се не учитавају

Главни разлог зашто се слике не учитавају ни на једној веб локацији је спора интернетска веза. Међутим, други разлози као што су лош ДНС сервер, ВПН, проблеми са мрежним кешом итд. могу изазвати овај проблем. Ако наиђете на овај проблем, следите ове кораке за решавање проблема у низу:  1. Проверите статус Фацебоок сервера
  2. Проверите брзину интернет везе
  3. Проверите да ли су слике онемогућене у вашем претраживачу
  4. Поправљање лошег ДНС сервера
  5. Коришћење повишене командне линије
  6. Покрените алатку за решавање проблема са мрежним адаптером.
  7. Онемогућите свој ВПН софтвер.

1] Проверите статус Фацебоок сервера.

Фејсбук је здрав

Иако је Фацебоок сервер један од најбољих за било коју веб локацију, понекад је у квару, али ако сервер не ради, то може довести до пада целе веб локације или њених делова. Можете проверити статус сервера за фацебоок Ево . Ако је сервер укључен, на овој страници ће писати „Фацебоок платформа је здрава“. У супротном ће навести разлог застоја, а затим ће објаснити проблем.

2] Проверите брзину интернет везе.

Иако се многе веб локације отварају на спорој интернет вези, многе ставке на веб страницама, као што су слике и видео снимци, можда се неће учитати на време (или се уопште неће учитати). Стога се препоручује да проверите брзину ваше интернет везе са овим алати за тестирање брзине .Ако вам је брзина интернета спора, можете да проверите ово решење поправите спору брзину интернета у Виндовс-у 10 .

смањите величину мп3 датотеке

3] Проверите да ли су слике онемогућене у вашем претраживачу.

онемогућите слике у фирефок-у

Да би побољшали перформансе веб претраживача, корисницима је дата опција да онемогуће слике у својим претраживачима. Ако слике су онемогућене , уопште се не учитавају ни на једној веб страници. Уверите се да слике нису онемогућене у вашем претраживачу пре него што наставите.

4] Решавање проблема са неисправним ДНС сервером

Узрок проблема о којем се расправља може бити лош ДНС сервер. Можда ћете моћи да решите проблем коришћењем важеће адресе ДНС сервера која ради. Процедура је следећа:

како отворити командну линију из менаџера задатака

Притисните Вин + Р да отворите прозор Рун и унесите команду контролна табла . Притисните ентер да отворите Контролна табла прозор.

Иди на Мрежа и Интернет > Центар за мрежу и дељење .

Кликните на име ваше Ви-Фи мреже да бисте отворили прозор статуса Ви-Фи.

Изабери Својства . Ако тражи администраторске дозволе, кликните да .

ВиФи Пропертиес

Двапут кликните на Интернет протокол верзија 4 отвори своја својства.

Интернет протокол

Подесите радио дугме на Користи следеће адресе ДНС сервера и користите следеће вредности:

  • Жељени ДНС сервер: 8.8.8.8
  • Алтернативни ДНС сервер: 8.8.4.4

Подесите ДНС

Кликните на ОК да бисте сачували подешавања.

5] Коришћење повишене командне линије

Ако су ваше мрежне конфигурације оштећене, можда ћете имати проблема при приступању веб локацијама и веб садржају. У овом случају, можете користити неколико команди у повишеној командној линији да бисте решили проблем.

Потражите командну линију на Виндовс траци за претрагу и кликните десним тастером миша на командну линију. Изаберите Покрени као администратор.

веб проки сакриј ме

Покрените командну линију као администратор

Откуцајте следеће команде једну по једну и притисните Ентер после сваке команде да бисте испразните ДНС кеш :

|_+_|

очистите Виндовс ДНС кеш

Након извршења команди, поново покрените систем.

6] Покрените алатку за решавање проблема са мрежним адаптером.

Алат за решавање проблема са мрежним адаптером је одличан алат који проверава проблеме са мрежом на систему и решава их ако је могуће. Процедура за покретање алатке за решавање проблема са мрежним адаптером је следећа:

бесплатни батцх уредник фотографија

Кликните на дугме Старт и идите на Подешавања > Ажурирања и безбедност > Решавање проблема .

Изаберите Алат за решавање проблема са мрежним адаптером са листе и покрените га.

Покрените алатку за решавање проблема са мрежним адаптером.

Након скенирања, алатка за решавање проблема ће решити проблем, пријавити га или игнорисати.

У сваком случају, поново покрените систем и проверите да ли се слике појављују на Фејсбуку или не.

7] Онемогућите ВПН софтвер

Искључите свој ВПН софтвер и види да ли ради за тебе.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље.

Популар Постс