Бесплатни преглед ЕасеУС Партитион Мастер: Партитион Манагер за Виндовс ПЦ

Easeus Partition Master Free ReviewЕасеУС Партитион Мастер Фрее је одличан менаџер партиција за Виндовс који може да обавља различите задатке везане за партиционисање и управљање партицијама. Софтвер је веома једноставан за коришћење и има много функција које га чине одличним избором за управљање партицијама. ЕасеУС Партитион Мастер Фрее може да креира, промени величину, форматира и брише партиције. Такође може да конвертује партиције између ФАТ32 и НТФС система датотека. Софтвер такође може да креира медиј за покретање, што је корисно ако треба да поново инсталирате Виндовс. ЕасеУС Партитион Мастер Фрее такође укључује алатку за опоравак партиција која може опоравити избрисане или изгубљене партиције. Софтвер је компатибилан са свим верзијама Виндовс-а од КСП до 10. Све у свему, ЕасеУС Партитион Мастер Фрее је одличан менаџер партиција који је једноставан за коришћење и има много функција. Ако требате да управљате партицијама на свом Виндовс рачунару, онда је ово софтвер за вас.Партиције диска су потребне за организовање података на различитим дисковима. Такође има смисла да системске диск јединице буду другачији и да се на њима извршавају заказани задаци одржавања (дефрагментација, чишћење, итд.) тако да оперативни систем пружа погодније искуство са рачунаром.

Никада не бих препоручио да и системске датотеке и датотеке са подацима држите на истој партицији или диску, јер ако морате да форматирате системску партицију из неког разлога, ваши подаци ће бити изгубљени осим ако прво не направите резервну копију. ЕасеУс Партитион Манагер је један од популарни алати за управљање партицијама и нуди нешто више услуга од других у индустрији.

Ова рецензија ЕасеУс Партитион Мастер Фрее проверава које су све опције доступне у новој верзији. Следи лиценца за 10 поклањати из ЕасеУс Партитион Манагер Профессионал .ЕасеУС Партитион Мастер Фрее

ЕасеУС Партитион Мастер Фрее

Према њиховој веб страници, нова верзија 10.5 ЕасеУс Партитион Мастер-а има следеће предности.

апликација за бели шум за рачунаре
  1. Најбољи кориснички интерфејс - Слажем се са тим. Раније сам користио ЕасеУ и нова верзија има побољшани интерфејс који помаже почетницима да управљају својим партицијама без страха; кориснички интерфејс је сам по себи разумљив
  2. Подршка за велике дискове - бесплатна верзија подржава дискове до 8 ТБ, док комерцијална верзија подржава до 16 ТБ; пошто су данас већина чврстих дискова дискови великог капацитета, има смисла користити менаџер партиција који може да поднесе огромне количине.
  3. Конвертујте између ГПТ и МБР дискова - ГПТ дискови су бржи и помажу са чврстим дисковима великог капацитета, па ако желите претворити МБР нормалног чврстог диска у ГПТ ; можете користити ЕасеУ који ће извршити конверзију за вас без губитка података

Осим тога, постоји много ствари које можете да урадите на својим чврстим дисковима без страха од губитка података, мада бих вам препоручио да направите резервну копију података у случају да не будете имали среће. Они (ЕасеУ) имају сопствени софтвер за прављење резервних копија и опоравак података, али можете користити шта год желите да направите резервну копију података на партицијама пре него што урадите било шта са њима. Ово је само да би се осигурало да подаци остају код вас у случају било каквих проблема. Иначе, ЕасеУс Партитион Мастер може да обавља различите радње партиције без оштећења података. Има своје алгоритме који осигуравају да подаци на било којој од обрађених партиција не буду уништени или оштећени.Кључне карактеристике ЕасеУс Партитион Мастер-а

Са ЕасеУС Партитион Мастером можете учинити много. Гледајући горњу слику интерфејса, знаћете које су опције доступне. Говорићу о опцијама које ме занимају приликом разматрања апликације.

Прва опција је занимљива. Можете да преместите цео оперативни систем са једног диска на други без оштећења датотека. Још нисам замислио сценарио где би се ова функција могла користити, али је занимљиво имати ову функцију при руци. Можете да преместите оперативни систем и програмске датотеке на друге чврсте дискове. Оперативни систем након пресељења ради добро. Није баш клонирање, али има сличан ефекат – само уместо да копира оперативни систем, он се премешта са једног диска на други, а затим можете да користите други диск као примарни диск да бисте покренули рачунар и покренули своје програмске датотеке. .

Одељак за спајање је још једна занимљива опција коју пружа ЕасеУс. Можете спојити две партиције без губитка података. Преграде морају бити постављене у низу. На пример, можете спојити диск Ф са Г или Е: следећу и претходну партицију. Све што треба да урадите је да изаберете Ф, кликнете на 'Споји секцију' и затим изаберете следећи или претходни одељак.

Остале опције које можете да користите укључују раздвајање партиција тако што ћете их компримовати, проширивање партиција спајањем, копирање партиције на други чврсти диск и испитивање партиције. Алат имауграђениводич који ће вам помоћи да истражите одабрани одељак. Такође ћете видети све системске и скривене датотеке поред обичних датотека.

Веб локација има обимну документацију којој се може приступити из менија Хелп. Документација такође укључује видео датотеке које показују како се користе различите опције, тако да свако може лако да се упозна са програмом.

Недостаци ЕасеУс Партитион Мастер-а

Овде нема много. Мало ме је нервирало што сам морао да пређем три екрана који су ме питали да ли желим да инсталирам друге програме. То су били бесплатни програми за прављење резервних копија из ЕасеУса, Скипе-а за Виндовс и услужних програма (по мом мишљењу углавном лош софтвер). Иначе, није било проблема са инсталацијом.

Када покренете ЕасеУс Партитион Манагер, он покреће прозор који од вас тражи да поново кликнете на дугме за покретање ЕасеУс Партитион Манагер и приказује рекламе за друге производе. Дакле, имате два отворена прозора за која мислим да нису потребна. ЕасеУс алати су већ популарни, а главни интерфејс такође има опције за преузимање и инсталирање, као што је приказано на горњој слици. Слика испод показује шта се дешава након што кликнете на икону на радној површини да бисте покренули ЕасеУс Партитион Мастер. По мом мишљењу, овај корак је потпуно непотребан.

Али имајући у виду опсег операција које апликација обавља на нашим партицијама, што олакшава управљање чврстим диском, можемо да се суочимо са „додатним функцијама“. Осим ових, нисам могао да нађем никакве недостатке у вези са ЕасеУс Партитион Мастер-ом.

То је добар алат за преглед и управљање партицијама на свим чврстим дисковима, а уз подршку за веће дискове, алати постају бољи. Можда бисте желели да покушате ако следећи пут будете желели да промените нешто на чврстом диску. Пре него што га покренете, довољно је једном да проверите документацију да бисте разумели како да обављате задатке. Обавестите нас ако сам нешто пропустио у овој рецензији ЕасеУс Партитион Мастер 10.5. Можете га преузети са Почетна страница .

Професионална дистрибуција ЕасеУс Партитион Манагер

Са задовољством нудимо 10 лиценци ЕасеУс Партитион Манагер Профессионал бесплатно за читаоце ТВЦ-а. Ова Про верзија обично кошта 39,95 долара, али ТВЦ читачима се нуди 10 бесплатних лиценци. Да бисте освојили лиценцу, једноставно поделите ову наградну игру на свом омиљеном каналу друштвених медија и поставите њен статус УРЛ овде. Имена победника ће бити објављена овде за 15 дана, а лиценце ћу им послати поштом.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Можда желите да проверите Еасеус резервна копија бесплатна Исти.

Популар Постс