Дисцорд налог је онемогућен? Објашњење жалбе и рестаурације

Diskord Akkaunt Otklucen Ob Asnenie Apellacii I VosstanovleniaАко сте користили Дисцорд неко време, можда вам је у неком тренутку онемогућен налог. Ово може бити фрустрирајуће искуство, али постоји начин да се жалите на одлуку и вратите свој налог. Када је Дисцорд налог онемогућен, то значи да је корисник на неки начин прекршио Услове коришћења услуге. Обично је то зато што корисник шаље нежељену пошту или узнемирава друге кориснике. Међутим, могуће је вратити ваш налог ако уложите жалбу на одлуку. Да бисте то урадили, мораћете да контактирате Дисцорд подршку и објасните зашто је ваш налог онемогућен. Обично ћете морати да доставите неке доказе да сте променили своје понашање и да више не кршите Услове коришћења услуге. Када то урадите, Дисцорд ће прегледати вашу жалбу и одлучити да ли да врати ваш налог или не. Ако вам је Дисцорд налог онемогућен, не очајавајте. Постоји начин да се жалите на одлуку и вратите свој налог. Само контактирајте Дисцорд подршку и објасните своју ситуацију. Уз мало среће, брзо ћете се вратити коришћењу Дисцорд-а.Ако откријете да је ваш Дисцорд налог је онемогућен онда ће вам овај пост помоћи да повратите свој налог. Постоје различити разлози због којих је ваш Дисцорд налог можда онемогућен. У овом чланку смо споменули неке узроке и решења.

Дисцорд налог је онемогућен? Објашњење жалбе и рестаурације

Зашто је мој Дисцорд налог онемогућен?

Постоје различити разлози због којих је ваш Дисцорд налог можда онемогућен. Споменули смо их у наставку: 1. Постоји низ правила са којима се морате сложити када креирате Дисцорд налог. Међутим, многи корисници и играчи имају тенденцију да забораве на њих и крше нека од ових правила. Кршење Смерница заједнице се такође сматра једним од разлога зашто ваш налог може бити онемогућен.
 2. Дисцорд има строга старосна ограничења, тако да ако сте млађи од пунолетства, њихов тим може да онемогући и ваш налог.
 3. Дисцорд веома озбиљно схвата нежељену пошту и има политику упозорења или блокирања налога спамера. Стога, ако сте један од оних људи који шаљу нежељену пошту другим корисницима, онда вас ово веома брине и требало би да престанете да то радите одмах.
 4. Ако нисте користили свој налог више од две године, ово је један од разлога зашто је ваш налог онемогућен.

Како повратити онемогућени Дисцорд налог?

Ако је ваш налог суспендован из било ког разлога, можете предузети следеће кораке да бисте уложили жалбу и вратили свој Дисцорд налог:

како послати цтрл алт дел на удаљену радну површину
 1. Приступ подршци за Дисцорд
 2. Поднесите жалбу
 3. Контактирајте тим друштвених медија

Почнимо.1] Приступите подршци за Дисцорд

Када сазнате узрок наведене грешке, можете користити центар за помоћ или користити свој ИД е-поште ( [емаил протецтед] ) да бисте контактирали Дисцорд подршку. Тако да можете вратити свој налог за највише 24-48 сати.

2] Поднесите жалбу

Ако сте потпуно сигурни да је разлог за блокирање вашег налога неважећи или се чини да није било очигледног разлога, увек можете да уложите жалбу за враћање налога. Ево како да урадите исто:

0кц0000142
 1. Идите на ову адресу - хттпс://дис.гд/цонтацт
 2. Кликните на Поверење и сигурност варијанта под Како можемо да ти помогнемо ?
 3. У оквиру Како можемо помоћи, изаберите Жалбе, обнављање старости и друга питања опција.
 4. Сада кликните на Пријави радњу предузету на мом налогу или боту а затим кликните на Радње предузете на мој рачун .
 5. Означите поља поред себе да нисте превише млади и да сте прочитали услове коришћења услуге и смернице заједнице.

Након тога, морате сачекати неко време за одговор.

У зависности од узрока проблема, може проћи дан или недељу дана да се ваш налог сачува.

3] Ступите у контакт са тимом друштвених медија

Поред центра за помоћ, постоје и други начини помоћу којих можете контактирати Дисцорд тим. Платформе друштвених медија као што су Фејсбук , Реддит и @Дисцорд на Твиттеру су неки од њих. Ако желите, можете их контактирати са својим недоумицама и они ће вас водити кроз цео процес.

Надам се да можете опоравити свој онемогућени Дисцорд налог.

Читати: Како пренети власништво над Дисцорд сервером на неког другог

Која је разлика између избрисаног и онемогућеног налога?

Међу корисницима Дисцорда кружи велика конфузија. Многи корисници нису свесни разлике између брисања и онемогућавања Дисцорд налога. Брисање и онемогућавање налога је сасвим друга ствар. Немојте се збунити између ова два. Када избришете свој налог, нећете моћи да га вратите. У таквим случајевима, корисници морају да отворе нови налог. С друге стране, ако одлучите да онемогућите свој налог, можете га вратити кад год желите.

променљива корисничке путање

Дисцорд налог је онемогућен без разлога

Дисцорд обично неће онемогућити ваш налог без разлога, можда је садржај који објављујете погрдан и неприкладан у складу са смерницама заједнице које је издао Дисцорд. Узнемиравање, притужбе на друге кориснике без разлога и ширење вируса су неки од фактора који могу довести до онемогућавања вашег налога. Зато се уверите да ниједан од материјала није споран.

Дисцорд налог је онемогућен због сумњиве активности

Као опште правило, Дисцорд онемогућава налоге на основу кршења њихових услова и смерница заједнице. Међутим, ако је ваш налог онемогућен због таласа забрана, постоји велика могућност да је лажно означен. У овом случају, Дисцорд ће уклонити све лажне заставице и моћи ћете да се пријавите након неког времена.

Дисцорд налог је онемогућен због нежељене поште

Чешће него не, Дисцорд онемогућава корисничке налоге на основу нежељене поште или злоупотребе платформе. Многи корисници шаљу нежељену пошту у Дисцорд ћаскању слањем великог броја порука у кратком временском периоду и стога су означени Дисцорд-овим мерама против злоупотребе. Ако је ваш налог онемогућен, можете контактирати подршку преко њиховог центра за помоћ или е-поште. Њихову страницу можете пронаћи и на Твитеру или Фејсбуку. Међутим, ако ништа од овога не успије, можете се жалити, помицати нагоре и провјерити како то учинити.

Дисцорд налог је онемогућен за рефундирање

Када затражите повраћај новца за куповину обављену преко ПаиПал-а, Дисцорд може да онемогући ваш налог јер је у супротности са Услови неслагања. Међутим, можете ићи на : суппорт.дисцорд.цом/ и поднети жалбу. Морате да одговорите на неколико питања и вратите повраћај средстава и рачун.

Дисцорд налог је онемогућен због старости

Као што је раније поменуто, Дисцорд има одређене старосне границе за своје кориснике. Ако нисте достигли старосну границу Дисцорд-а у складу са правилима издатим у вашој земљи (да бисте сазнали старосну границу, померите се нагоре и пратите везу да бисте видели старосну границу). Дакле, ако нисте достигли старосну границу, не можете ништа да урадите, ако постоји нека грешка, можете контактирати Дисцорд подршку и решити је.

Дисцорд налог је онемогућен, е-пошта није послата

Ако је ваш Дисцорд налог онемогућен и њихов тим вам није послао е-пошту, контактирајте Дисцорд подршку или поднесите жалбу. Уверите се да не кршите смернице заједнице и да сте млађи од пунолетства. Они ће вас контактирати и решити ваш проблем.

Такође прочитајте: Не могу да се придружим дискорд серверу

Да ли је онемогућен Дисцорд налог трајан?

Ако је ваш Дисцорд налог онемогућен, он ће се вратити након одређеног временског периода јер ваш налог није избрисан већ суспендован. Међутим, ако је ваш налог забрањен, ово је трајно и може се решити само контактирањем подршке и подношењем жалбе.

Могу ли да вратим свој Дисцорд налог након што сам онемогућен?

Дисцорд ће вратити ваш налог само ако је незаконито забрањен. Ако је ваша активност у супротности са Смерницама заједнице, мале су шансе да ће ваш налог бити враћен. Ако сте у ствари невини, поднесите жалбу или контактирајте Дисцорд, надамо се да ће ваш проблем бити решен.

гроове музика се руши

Читати: Не можете да се пријавите на Дисцорд? Поправите проблеме са пријављивањем у Дисцорд .

Дисцорд налог је онемогућен? Објашњење жалбе и рестаурације
Популар Постс