Шта је Боотстраппер.еке? Поправи грешку престала да ради Боотстраппер

Cto Takoe Bootstrapper Exe Ispravit Osibku Bootstrapper Perestal Rabotatнедефинисан

Ако сте као већина људи, вероватно сте видели Боотстраппер.еке порука о грешци бар једном. Али шта је ово грешка и зашто се стално дешава?Тхе Боотстраппер.еке грешка је врло честа грешка која се може појавити на било ком Виндовс рачунару. Ова грешка је обично узрокована проблемом са Виндовс регистратором или са боотстрап датотекама које се користе за покретање Виндовс-а. На срећу, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте исправили ову грешку.Једна од првих ствари које можете испробати је да користите чистач регистра да поправите све грешке које могу бити у вашем регистру. Ово је веома ефикасан начин да се поправи ова грешка, а често може да поправи и друге грешке. Ако немате чистач регистра, можете га бесплатно преузети са Интернета.

како увући метке у ПоверПоинт

Још једна ствар коју можете да урадите да поправите ову грешку је да покрените скенирање вируса . Ово ће помоћи да се уклоне сви вируси или злонамерни софтвер који могу да изазову грешку. Ако немате скенер за вирусе, можете га бесплатно преузети са Интернета.Коначно, можете покушати поново инсталирајте Виндовс . Ово је обично последње средство, али ако ништа друго не функционише, то може бити ваша једина опција. Само будите сигурни да направите резервну копију својих датотека пре поновне инсталације.

Ако пратите ове кораке, требало би да будете у могућности да поправите Боотстраппер.еке грешку и поново омогућите да рачунар ради несметано.У овом посту ћемо вам показати како да поправите Мицрософт Сетуп Боотстрап је престао да ради и друге грешке Боотстраппер.еке и објаснити шта је Боотстраппер.еке. Ова грешка се обично јавља због кршења од стране апликација трећих страна. Међутим, неколико других разлога такође може изазвати ову грешку. Срећом, постоји неколико једноставних корака које можете предузети да поправите ову грешку.

Боотлоадер Мицрософт Сетуп је престао да ради

Шта је Боотстраппер.еке?

Боотстраппер.еке је извршна датотека у Мицрософт Оффице-у. Одговоран је за иницијализацију апликација направљених коришћењем Цомпосите Апплицатион Либрари. Ово је релативно нова технологија која се користи за поједностављење зависности потребних током процеса инсталације.

Мицрософт Сетуп Боотстрап је престао да ради

Ако је Мицрософт Сетуп Боотстраппер Лоадер престао да ради на вашем Виндовс рачунару, пратите ове савете да бисте решили проблем:

 1. Покрените алатку за решавање проблема за инсталирање/уклањање програма
 2. Омогућите планер задатака преко уређивача регистра
 3. Деинсталирајте Оффице и уклоните АппЦомпатФлагс кључ регистратора
 4. Вратите рачунар у стање пре него што се проблем појавио
 5. Решавање проблема у стању чистог покретања.

Погледајмо их сада детаљно.

1] Покрените алатку за решавање проблема при инсталацији/деинсталирању програма.

алат за решавање проблема са инсталирањем и деинсталирањем програма

Мицрософтов алат за решавање проблема са додавањем/уклањањем програма је услужни програм који може аутоматски да дијагностикује проблеме на које можете наићи приликом инсталирања или уклањања програма или апликација у оперативном систему Виндовс. Ово блокира инсталацију или уклањање програма. Ако је грешка узрокована оштећеним кључевима регистратора или преосталим датотекама од деинсталирања програма, овај алат може да је исправи. Ево како:

 1. Преузмите Алат за решавање проблема при инсталацији/деинсталирању програма .
 2. Након тога кликните на преузету датотеку и отвориће се алатка за решавање проблема.
 3. Изабери Напредно , који ће аутоматски применити исправке и кликните Следећи.
 4. Изабери Инсталација , а алатка за решавање проблема ће од вас тражити да изаберете програм који имате.
 5. За ову конкретну грешку, изаберите Мицрософт Оффице и кликните Следећи .
 6. Овде кликните на Да, покушајте да уклоните сачекајте да се процедура заврши.
 7. Након тога, поново покрените уређај и проверите да ли је грешка исправљена.

2] Омогућите планер задатака преко уређивача регистра.

Омогућите планер задатака преко уређивача регистра

Ако грешка и даље постоји, покушајте да омогућите Планер задатака помоћу уређивача регистра. Планер задатака у Виндовс-у покреће рачунарске програме или скрипте у унапред одређеним временима или интервалима. Ево како:

 • кликните Виндовс тастер + Р отворен трчање Ћаскање.
 • Тип регедит и ударио Да дођу у .
 • Када се отвори Регистри Едитор, идите на следећу путању: |_+_|.
 • Двапут кликните на Кренути у десном окну и откуцајте 2 како Вредност података .
 • Притисните ФИНЕ да сачувате промене и видите да ли је проблем решен.

3] Деинсталирајте Оффице и избришите АппЦомпатФлагс кључ регистратора.

Уклоните Оффице, уклоните кључ регистратора АппЦомпатФлагс

Ако и даље не можете да решите проблем, покушајте да у потпуности деинсталирате Мицрософт Оффице и избришете АппЦомпатФлагс кључ регистратора. На тај начин ћемо уклонити све елементе Мицрософт Оффице пакета са вашег уређаја. Ево како:

 • кликните Виндовс тастер + Р отворен трчање Ћаскање.
 • Тип регедит и ударио Да дођу у .
 • Када се отвори Регистри Едитор, идите на следећу путању: |_+_|.
 • Десни клик на АппЦомпатФлагс и изаберите Избриши .
 • Затворите уређивач регистратора, поново покрените уређај и проверите да ли је грешка боотстраппер.еке исправљена.

Обавезно направите резервну копију свог регистра пре него што почнете да користите овај метод. Прављење резервне копије је паметан избор, јер чак и једна грешка у регистрима може да сруши ваш уређај. Резервна копија ће вам помоћи да вратите регистар у случају да се то догоди.

4] Вратите рачунар у стање у којем је био пре појаве проблема.

Вратите свој систем у претходно стање помоћу Систем Ресторе

У случају неуспјеха инсталације или оштећења података, Систем Ресторе може вратити ваш уређај у радно стање без поновног инсталирања оперативног система. Ово ће вратити Виндовс окружење инсталирањем датотека и поставки сачуваних у тачки враћања. Ево како можете да извршите враћање система у претходно стање.

5] Решавање проблема у стању чистог покретања.

нет боот

Апликације трећих страна инсталиране на вашем уређају могу бити узрок грешке Боотстраппер.еке у оперативном систему Виндовс 11/10. Извршите чисто покретање на рачунару да бисте ограничили све апликације трећих страна.

Ако се грешка не појави у стању чистог покретања, можда ћете морати ручно да омогућите један процес за другим и видите ко је крив. Када га идентификујете, онемогућите или деинсталирајте софтвер.

читати : Стеам Цлиент Боотстрапер захтева ЦПУ.

иконе на радној површини се освежавају

Како да поправите грешку „Боотстраппер.еке улазна тачка није пронађена“?

Можете да поправите грешку „Боотстраппер.еке улазна тачка није пронађена“ тако што ћете поново инсталирати проблематичну апликацију и избрисати све њене преостале датотеке. Међутим, ако ово не функционише, ручно поново инсталирајте ДЛЛ датотеку и проверите да ли је грешка исправљена.

Боотлоадер Мицрософт Сетуп је престао да ради
Популар Постс