Претворите скениране ПДФ-ове у ПДФ-ове који се могу претраживати помоћу бесплатног софтвера или услуга

Convert Scanned Pdf Searchable Pdf Using Free SoftwareАко желите да конвертујете скенирани ПДФ у ПДФ који се може претраживати, овај пост ће вам помоћи. Погледали смо неке бесплатне услуге и софтвер да би ПДФ учинили претраживим.

Као ИТ стручњак, често ме питају како да конвертујем скениране ПДФ-ове у ПДФ-ове који се могу претраживати. Постоји неколико различитих начина да се то уради, али најчешћи метод је коришћење бесплатног софтвера или услуга. Постоји неколико различитих софтверских програма које можете користити за претварање скенираних ПДФ-ова у ПДФ-ове који се могу претраживати. Више волим да користим Адобе Ацробат јер је то веома моћан програм и бесплатан је за коришћење. Међутим, постоје и други програми које можете користити као што су ФрееПДФ или ПДФилл. Постоји и неколико различитих онлајн услуга које можете да користите за претварање скенираних ПДФ-ова у ПДФ-ове који се могу претраживати. Више волим да користим ПДФ Онлине јер је то услуга која је веома лака за коришћење и бесплатна је за коришћење. Међутим, постоје и друге услуге које можете користити, као што су Онлине ОЦР или Цонверт ПДФ. Када поставите софтвер или услугу, једноставно следите упутства за претварање скенираних ПДФ-ова у ПДФ-ове који се могу претраживати. Ако имате било каквих питања, слободно их поставите у одељку за коментаре испод.Ако имате скенирану ПДФ фајл , не можете изабрати ПДФ, претраживати текст, мењати, копирати ПДФ садржај, итд. Да бисте решили овај проблем, потребно је да конвертујете скенирани ПДФ До ПДФ који се може претраживати . Овај пост ће вам помоћи да научите како да то урадите са неким бесплатним опцијама. Опције описане у овом посту дају добре резултате, задржавајући изглед ПДФ-а што је више могуће.Претворите скенирани ПДФ у ПДФ који се може претраживати

Погледали смо 2 бесплатне услуге и 2 бесплатна софтвера да бисмо учинили ПДФ претраживим. Без обзира да ли је ПДФ садржај доступан у табели или у пољу, сав ПДФ садржај се издваја са скенираних страница и креира се нови ПДФ који се може претраживати. Када добијете резултат, можете уредите ПДФ у Мицрософт Ворд-у или друго Софтвер за уређивање ПДФ-а , текст за претрагу, изаберите ПДФ , и ради шта год желиш.

Имајте на уму да ће процес конверзије скенираних ПДФ датотека бити спорији за велике ПДФ датотеке због броја речи и страница присутних у овим ПДФ датотекама. Почнимо са услугама.1] ПДФ2Го

Претворите скенирани ПДФ у ПДФ који се може претраживати

Ова услуга ПДФ2Го вам омогућава да претворити више скенираних пдф датотека заједно. Он аутоматски открива изворни језик улазних датотека да би започео конверзију. Има два бесплатна плана - нерегистровани и регистровани. У првом плану, услуга се може користити без регистрације и до 50 МБ ПДФ може се преузети. такође, 3 ПДФ датотеке може се претворити у једном потезу. У другом плану, можете креирати бесплатан налог, а затим можете да отпремите ПДФ датотеку до 100 МБ величина. Највише 5 ПДФ-ова могу се додати да би се могли претраживати. Користите план који вам одговара.

Ова веза отвориће своју ПДФ страницу која се може претраживати. Отпремите ПДФ користећи било коју од четири опције: Гоогле диск , онлине ПДФ , Дропбок , и Десктоп . Додајте ПДФ и он ће открити језик ПДФ-а. Такође можете подесити ПДФ језик из падајућег менија. Користите ПОЧЕТАК дугме за покретање конверзије. Сачекајте да се процес заврши и преузмите претраживи ПДФ.2] Бесплатна ПДФ датотека на мрежи

Бесплатна ПДФ датотека на мрежи

цмд системске информације

Бесплатни ПДФ на мрежи има неколико алата за претварање, гледање и уређивање ПДФ датотеке. Међу овим алатима које можете користити ПДФ ОЦР алат да конвертујете скенирани ПДФ у ПДФ који се може претраживати. Не помиње ограничење величине за отпремање ПДФ-а, али можете претворити 20 скенирано ПДФ по дану што је довољно добро. Једна скенирана ПДФ датотека се може конвертовати у исто време.

Можете Кликните овде да бисте отворили скенирану страницу за претварање ПДФ-а. Када се страница отвори, додајте ПДФ датотеку са радне површине и подесите ПДФ језик. Коначно кликните Почетак да бисте започели процес конверзије скениране ПДФ датотеке. Када се конверзија заврши, преузмите ПДФ излазну датотеку која се може претраживати на рачунар.

САВЕТ : Можете конвертујте, компримујте, потписујте ПДФ документе помоћу бесплатних Ацробат Онлине алата .

3] ПДФ24 Креатор

ПДФ24 Цреатор

Софтвер ПДФ24 Цреатор је ПДФ пакет који укључује ПДФ читач, компресор, креатор, снимак екрана , препознају текст и друге алате. Морате да користите његову ОЦР функцију да бисте конвертовали скениране ПДФ датотеке. Ова функција вам омогућава групна конверзија скенираних ПДФ датотека што га чини најбољом опцијом. За сваки улазни ПДФ, он такође приказује број речи и страница које су екстраховане како би се ПДФ могао претраживати.

Да бисте скениране ПДФ датотеке претворили у ПДФ датотеке које се могу претраживати, користите Додајте датотеке дугме. Након тога, можете подесити језик уноса и квалитет ПДФ излаза (низак, висок, најбољи, квалитет факса, итд.). Постоји и неколико додатних опција које можете користити. Омогућава вам да додате суфикс именима излазних ПДФ-ова, прескочите странице и ПДФ-ове који већ садрже текст за претраживање, одредите локацију излазне фасцикле и још много тога. Подесите опције и онда на посао. Један по један ће конвертовати ПДФ-ове и сачувати претраживе ПДФ-ове у излазном директоријуму.

Овај софтвер можете добити користећи овај линк .

4] БитеСцоут ПДФ Мултитоол

БитеСцоут ПДФ Мултитоол

БитеСцоут ПДФ Мултитоол је такође ПДФ пакет и доступан је за употребу. бесплатно у некомерцијалне сврхе . Има функције попут конверзије ПДФ До вишестрани ТИФФ , издвајање текста из ПДФ-а у ТКСТ, КСЛСКС, ЦСВ формату, уклањање текста и слика из ПДФ-а, додавање слика у ПДФ, раздвајање и спајање ПДФ датотека и још много тога. Морате га искористити Учините ПДФ документ претраживим могућност конвертовања скенираних ПДФ датотека.

Једна јединствена опција која долази са овом функцијом је да можете дефинисати опсег страница До претворити скенирани пдф . Дакле, ако желите да конвертујете 1-10 скенираних страница од 100, само подесите опсег страница и он ће конвертовати само те странице, а остале странице ће се задржати у излазном ПДФ-у.

повер сурге усб порт

На левој страни интерфејса користите Отворите документ Могућност додавања ПДФ-а. Након тога кликните на опцију „Учини ПДФ документ претраживим“ на левој бочној траци. Отвориће се прозор поставки. Овде можете подесити опције као што је ПДФ језик, обрадити тренутну страницу, све странице или одређени опсег страница, дефинисати ротиране странице у улазној датотеци, аутоматски поравнајте скениране слике за излаз итд. Када су параметри подешени, притисните Процесни документ дугме. Након конвертовања скенираног ПДФ-а, можете да сачувате претраживи ПДФ у било којој фасцикли.

Преузмите овај софтвер Ево .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ево како можете да конвертујете скенирани ПДФ у ПДФ који се може претраживати помоћу ових услуга и софтвера. Надам се да ове опције раде за вас.

Популар Постс