Конвертујте било коју датотеку одмах у различите формате помоћу ЦлоудЦонверт-а

Convert Any File Different Formats Once Using CloudconvertЦлоудЦонверт помаже корисницима да конвертују више датотека у различите формате у исто време. То је конвертер веб датотека који подржава преко 200 формата датотека.

Као ИТ стручњак, увек тражим начине да побољшам своју продуктивност. Недавно сам наишао на ЦлоудЦонверт, који је одличан алат за конвертовање било које датотеке одмах у различите формате. Са ЦлоудЦонверт, могу лако да конвертујем било коју датотеку у формат који ми је потребан без потребе да преузимам и инсталирам било који софтвер.Постоје стотине претварача датотека који се могу користити за претварање било које датотеке из једног формата у други. На пример, ако желите да конвертујете аудио датотеке, идите на Фабрика формату . Ако желите да конвертујете видео датотеке у анимирани ГИФ, покушајте Премести у ГИФ . Али ако пажљиво погледате ове алате, можда ћете пронаћи недостатак. Не могу истовремено да конвертују више датотека у различите формате.Претпоставимо да треба да конвертујете неке слике из .пнг у .јпг, неке текстуалне датотеке у .доцк, неке .доцк датотеке у .пдф. Уместо да користите један по један конвертор слика и конвертор докумената, можете једноставно да одете на ЦлоудЦонверт , што ће вам омогућити да извршите све ове трансформације одједном. Може претворити скоро сваки формат датотеке у било који други формат датотеке.

како пронаћи текст песме

ЦлоудЦонверт је веб алатка која је доступна и као додатак за Цхроме. Можете лако претворити више датотека из једног формата у било који други помоћу овог бесплатног алата. Најбоља ствар је што се конвертоване датотеке могу сачувати у различитим складиштима у облаку, укључујући Дропбок, Гоогле Дриве, итд. Осим тога, можете да делите конвертоване датотеке са својим пријатељима помоћу КР кода.ЦлоудЦонверт преглед

Прилично је једноставно користити ЦлоудЦонверт. Прво идите на веб локацију ЦлоудЦонверт и отворите своје датотеке. Можете бирати између различитих формата као што су .пнг, .ткт, .доцк, .пдф или било који други формат за конверзију.

У другом кораку, потребно је да изаберете формате у које желите да конвертујете датотеке. Можете одабрати било који подржани формат.

пробни софтвери

ЦлоудЦонверт-оутпут-формат-селецтионКада изаберете, имате четири опције да сачувате конвертовану датотеку.

  1. Пошаљите датотеке на своју адресу е-поште након конверзије
  2. Обавестите вас када се заврши
  3. Сачувајте датотеке у ЦлоудЦонверт
  4. Сачувајте датотеке у различитим складиштима у облаку као што су Дропбок, Гоогле Дриве, ОнеДриве, Бок.нет

ЦлоудЦонверт-довнлаод-оптион

Конвертујте било коју датотеку одмах у различите формате

Након тога кликните на Започни конверзију дугме. Када завршите, можете добити опције по свом избору. На пример, ако сте изабрали Јави ми кад буде готово , добићете Преузимање опцију на екрану.

цлоудцонверт-цонвертед-филес

како зауставити Фирефок да отвара нове картице када кликне на везу

Само тако ако сте изабрали Сачувајте датотеку у Дропбок / Гоогле Дриве / ОнеДриве итд. не морате ништа да радите. Ваше датотеке ће бити аутоматски сачуване на вашем налогу.

Можете да конвертујете преко 200 типова датотека укључујући архиву, аудио, ЦАД, документ, е-књигу, фонт, слику, презентацију, табелу, вектор, видео, итд. Ако желите, можете погледати ЦлоудЦонверт Ево .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Замзар ово је још један алат за конверзију датотека заснован на вебу. Неки други корисни претварачи датотека: Ицецреам ПДФ Цонвертер , Миро Видео Цонвертер , ЦУДА видео снимци Конвертер итд.

Популар Постс