Аргументи командне линије у Интернет Екплорер-у на Виндовс-у

Command Line Arguments Internet Explorer WindowsКао ИТ стручњак, често користим аргументе командне линије у Интернет Екплорер-у на Виндовс-у. Аргументи командне линије су у основи подешавања која можете применити на свој претраживач да бисте променили његово понашање. На пример, можете да користите аргумент командне линије да бисте рекли Интернет Екплорер-у да се увек отвара у режиму без архивирања. Аргументи командне линије се обично постављају у пречици коју користите за покретање претраживача. На пример, ако имате пречицу на радној површини за покретање ИЕ, можете да кликнете десним тастером миша на њу и изаберете „Својства“. У пољу 'Таргет' видећете путању до извршног ИЕ, праћено неким аргументима командне линије. Да бисте додали аргумент командне линије, једноставно га додајте на крај поља „Циљ“. На пример, да бисте увек покретали ИЕ у анонимном режиму, на крај поља „Циљ“ додајте следеће: -приватни Обавезно укључите размак између путање до извршног фајла и аргумента командне линије. Постоји гомила различитих аргумената командне линије које можете да користите са ИЕ-ом, а комплетну листу можете пронаћи овде: хттп://ввв.цомпутерхопе.цом/иссуес/цх000491.хтм Експериментишите са различитим аргументима командне линије и видите који су вам најкориснији.Да бисте побољшали ваше искуство сурфовања, Интернет Екплорер на Виндовс-у има неке прилично корисне аргументе командне линије. Хајде да их погледамо:

Аргументи командне линије у Интернет Екплорер-у

1. Покрените ИЕ без додатака.

Режим без додатака омогућава ИЕ 8 да се привремено покрене без икаквих додатака као што су траке са алаткама, АцтивеКс контроле и тако даље. -на.|_+_|

2. Покрените ИЕ8 у режиму ИнПривате.

У режиму ИнПривате, бот дозвољава ИЕ 8 да складишти податке о вашој сесији прегледања. Ово укључује колачиће, привремене Интернет датотеке, историју и друге податке. Траке са алаткама и екстензије су подразумевано онемогућене.

|_+_|

3. Покрените ИЕ8 са одређеним УРЛ-ом.Можете подесити ИЕ 8 да почиње са одређеним УРЛ-ом.

|_+_|

4. Покрените ИЕ8 у режиму киоска.

Режим киоска у ИЕ 8 је када се насловна трака, менији, траке са алаткама и статусна трака не приказују, а ИЕ 8 је у режиму целог екрана. Ако само трчиш иекплоре.еке -к наићи ћете на потпуно празну страницу. Стога, морате га покренути са одређене УРЛ адресе.

|_+_| Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Саставио: Виндовс Валлеи.

Популар Постс