Промените дебљину курсора миша и брзину трептања у оперативном систему Виндовс 10

Change Mouse Cursor Thickness Blinking Rate Windows 10Учините Виндовс 10 курсор дебљим и треперите брже. Промените брзину трептања, понављања или кашњење да бисте га учинили видљивијим на табли са подешавањима.

Као ИТ стручњак, увек тражим начине да оптимизујем свој ток посла. Један од начина на који то радим је подешавањем поставки курсора миша. У оперативном систему Виндовс 10 можете променити дебљину и брзину трептања курсора миша. Да бисте променили дебљину курсора миша, идите на контролну таблу и кликните на миш. У прозору Својства миша кликните на картицу Опције показивача. Одавде можете користити клизач да подесите дебљину курсора. Да бисте променили брзину трептања курсора миша, идите на контролну таблу и кликните на миш. У прозору Својства миша кликните на картицу Опције показивача. Одавде можете користити клизач да подесите брзину трептања курсора. Оба ова подешавања су лична подешавања, па се играјте са њима док не пронађете нешто што вам одговара.Виндовс 10 укључује ацц. прилике прилике и програме који олакшавају гледање, слушање и коришћење рачунара. Овај чланак вам показује како да учините трепћући курсор у оперативном систему Виндовс 10/8/7 дебљим да бисте га лакше видели.Учините курсор дебљим у оперативном систему Виндовс 10

Да бисте променили дебљину курсора у Виндовс 10 , отворите Подешавања> Лакоћа приступа .

анди вмваре

Учините курсор дебљим у оперативном систему Виндовс 10Изаберите одељак показивача миша.

Користите клизач да промените дебљину или величину курсора и показивача. Идите на одељак Тест курсор.Овде можете користити индикатор текстуалног курсора, мењати боје као и изглед курсора.

Да бисте променили дебљину курсора у Виндовс 8 , отворите Цхармс Бар > Сеттингс > ПЦ Сеттингс. Кликните на Лакоћа приступа.

У падајућем менију под Дебљина курсора промените број '1' у било који већи број који вам одговара. Овде можете прегледати дебљину курсора.

висио алтернативе 2015

Курсор трепери брже

Курсор трепери брже

Ако желите да курсор трепери брже или да промените брзину понављања или кашњење, то можете да урадите тако што ћете отворити Цонтрол Панел > Кеибоард Пропертиес. Подешавања ћете пронаћи на картици „Брзина“.

Промените подешавања да одговарају вашим потребама и кликните на Аппли/ОК. То је све што треба да урадите.

Ово ће олакшати проналажење курсора и може бити веома корисно. Неки од вас можда желе омогући теме високог контраста - посебно ако имате инвалидитет.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Такође желим да проверим неке од ових веза. ?

  1. Трикови са мишем за Виндовс 10 .
  2. Повећајте трепћући курсор миша у Виндовс-у
  3. Убрзајте трептање Виндовс курсора уз помоћ регистра.
Популар Постс