Најбољи софтвер за хлађење лаптопа за Виндовс 10

Best Laptop Cooling SoftwareКада је у питању избор најбољег софтвера за хлађење за ваш лаптоп, постоји неколико ствари које морате узети у обзир. Виндовс 10 је одличан оперативни систем, али може бити мало богат ресурсима, што може довести до прегревања вашег лаптопа. Зато је важно да имате инсталиран добар програм за хлађење. Постоји неколико различитих ствари на које треба да обратите пажњу када бирате програм за хлађење. Прво, требало би да буде компатибилан са Виндовс 10. Друго, требало би да може брзо и ефикасно да охлади ваш лаптоп. И треће, требало би да буде једноставан за коришћење и разумевање. Саставили смо листу најбољег софтвера за хлађење за лаптоп рачунаре који користе Виндовс 10, тако да можете пронаћи савршен за своје потребе. Софтвер за хлађење #1: Цоолер Мастер Нотепал Кс3 Цоолер Мастер Нотепал Кс3 је одличан избор за све који траже ефикасно решење за хлађење за свој лаптоп. Компатибилан је са свим верзијама оперативног система Виндовс 10 и може брзо и ефикасно да охлади ваш лаптоп. Такође је веома једноставан за коришћење, са једноставним интерфејсом који свако може да разуме. Софтвер за хлађење #2: ДеепЦоол ВиндБладе ДеепЦоол ВиндБладе је још једно одлично решење за хлађење за лаптоп рачунаре који користе Виндовс 10. Компатибилан је са свим верзијама оперативног система Виндовс 10 и може брзо и ефикасно да охлади ваш лаптоп. Такође је веома једноставан за коришћење, са једноставним интерфејсом који свако може да разуме. Софтвер за хлађење #3: Тхермалтаке Массиве 23 ГТ Тхермалтаке Массиве 23 ГТ је одличан избор за све који траже ефикасно решење за хлађење за свој лаптоп. Компатибилан је са свим верзијама оперативног система Виндовс 10 и може брзо и ефикасно да охлади ваш лаптоп. Такође је веома једноставан за коришћење, са једноставним интерфејсом који свако може да разуме. Дакле, ето га – три најбоља софтверска решења за хлађење за лаптопове који користе Виндовс 10. Изаберите оно које вам одговара и моћи ћете да одржавате свој лаптоп хладним, чак и током најтоплијих летњих дана.Како технологија напредује из дана у дан, Виндовс лаптоп постаје све мањи и тањи. Ови компактни лаптоп рачунари користе процесоре високих перформанси и моћније графичке картице за руковање сложеним апликацијама. Иако ово побољшање задовољава невероватне пословне потребе корисника, долази по цени због прегревања.

Прегревање лаптопа је озбиљан проблем и највећа претња животу лаптопа. Такође, производња топлоте је директно пропорционална оптерећењу процесора. Ако је ваш Коришћење ЦПУ-а је 100% када играте игре високих перформанси или обављате друге сложене задатке, процесор захтева више енергије. То ће на крају довести до прегревања. Кад год се рачунар прегреје, то смањује ефикасност. Морате одржавати системске вентилаторе активним да бисте охладили прегревање. Да бисте избегли озбиљну несрећу, препоручује се да потпуно зауставите систем и издувате га компримованим ваздухом како бисте уклонили прашину која се налази унутар система.

Прегрејан лаптоп може озбиљно оштетити унутрашње компоненте рачунара. Прегревање озбиљно утиче на перформансе лаптопа. Ово ће скратити животни век батерије, оштетити матичну плочу и довести до озбиљног проблема са унутрашњим хлађењем система. Матична плоча је главна плоча система у којој се налазе процесор, меморија и такође повезује вентилатор за хлађење лаптопа. Свако оштећење матичне плоче може озбиљно утицати на перформансе рачунара.Мицрософт Сецурити Ессентиалс Виндовс 7 64 бит

Паметно је да користите велике системе за хлађење ако користите било који апликативни софтвер високог рачунарства. Корисници такође могу да користе апликацију за праћење рачунара која прати температуру лаптопа и помаже да се охлади. У овом чланку ћемо разговарати о неким од најбољих софтвера за хлађење лаптопа који прати температуру система и пружа детаљан извештај о температури система. Али пре инсталирања било ког софтвера, уверите се у то прашина вентилатора лаптопа редовно и користити расхладна подлога за лаптоп што ће значајно побољшати здравље лаптопа. Пред крај ћемо вам такође показати како да га подесите Политика хлађења система од опција напајања.

Хладњак за лаптоп за Виндовс 10

1] СпеедФан

вентилатор

СпеедФан је графички алат који се лако користи за хлађење лаптопа и надгледање хардвера. Програм је доступан за бесплатно преузимање. Ово је најпрепоручљивији софтвер који прати температуру система помоћу уграђених дигиталних сензора инсталираних у вашем систему. Они пружају детаљан извештај о температури система који помаже у анализи система, а такође вам помаже да предузмете неке основне мере предострожности да бисте избегли будућу катастрофу. Такође, СпеедФан аутоматски прилагођава брзину вентилатора ЦПУ-а праћењем температуре матичне плоче и другог системског хардвера, што много помаже у одржавању хлађења лаптопа. Спеед ​​Фан подржава велики број температурних сензора и чипова за праћење хардвера и ради глатко на свим верзијама Виндовс-а. Поред тога, софтвер пружа једноставна подешавања за руковање великим оптерећењима и помаже у анализи било каквих непредвидивих поновних покретања.2] ХВМонитор

ХВМонитор је напредни софтвер за хлађење који вам омогућава да контролишете температуру целог система. Генерише детаљан извештај о температури везан за ЦПУ, чврсти диск и матичну плочу. Софтвер контролише уграђене сензорске чипове и термалне сензоре за праћење температуре система. Поред тога, контролише ГПУ и С.МА.Р.Т. да генеришете извештај о температури хард диска. Услуга је бесплатна и подржава све процесоре и верзије Виндовс-а.

3] Цоре Темп

Цоре Темп је моћан програм за праћење температуре процесора. Софтвер генерише детаљан извештај о сваком ЦПУ језгру и његовим повезаним очитањима температуре. Цоре Темп подржава све најновије процесоре, температурне сензоре и већину хардверских чипова. Штавише, нуди једноставне опције прилагођавања и такође омогућава кориснику да дода додатке и додатке како би проширио функционалност софтвера. Извештаје генерише софтвер који прати дигитални температурни сензор уграђен у систем и обезбеђује да су одговарајућа очитавања скоро тачна. Софтвер такође омогућава корисницима да повећају и контролишу температуру у реалном времену под различитим условима оптерећења процесора. Ради на АМД, Интел, ВИА к86 процесорском систему и подржан је од свих верзија Виндовс-а.

Омогућите политику хлађења система користећи опције напајања

Ако нисте одушевљени коришћењем софтвера за праћење хлађења система треће стране, можете га омогућити Политика хлађења система за хлађење лаптопа. Све што треба да урадите је да прилагодите поставке плана напајања за управљање напајањем. Лако подесите поставке снаге да бисте побољшали ефикасност хлађења. Следећи кораци ће вам помоћи да омогућите активно хлађење за рачунар.

Иди на Паноу контроле. Размена са Опције напајања. плен Промените подешавања плана према тренутно коришћеном плану табеле.

плен Напредна подешавања напајања. Тражи и пронађи Политика хлађења система .

Најбољи софтвер за хлађење лаптопа за Виндовс

проблеми са дозволама за Виндовс 7

Да бисте омогућили активно хлађење, изаберите Активан опција падајућег менија за Од батерија добро као Пријављени опције по вашем избору.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово помаже!

Популар Постс