Најбољи бесплатни онлајн алати за табеларне прорачуне за прављење табела за било коју сврху

Best Free Online Table Generator Tools Create TablesКао ИТ стручњак, увек сам у потрази за најбољим бесплатним алатима за табеле на мрежи. Користио сам много различитих алата током година и открио сам да најбољи обично имају неколико кључних карактеристика. Прво, морају бити лаки за употребу. Кориснички интерфејс треба да буде интуитиван и лак за навигацију. Друго, они морају бити моћни. Алат би требало да буде у стању да обрађује велике количине података и сложене формуле. Треће, они морају бити поуздани. Алат би требало да буде у могућности да сачува мој рад и омогући ми да му приступим са било ког места. Коначно, најбољи алати за табеле су обично бесплатни. Постоји много сјајних плаћених опција, али за већину људи бесплатне верзије су више него довољне. Дакле, без даљег одлагања, ево најбољих бесплатних алата за табеле на мрежи: 1. Гоогле табеле 2. Мицрософт Екцел Онлине 3. Аппле бројеви 4. ЛибреОффице Цалц 5. Зохо лист 6. Смартсхеет 7. Аиртабле 8. ЕтхерЦалц 9. Ваве 10. ФлуидСурвеисИако су Мицрософт Екцел, Гоогле Схеетс, Екцел Онлине три најбоља алата за табеле, обавезно их погледајте. бесплатни онлајн алати за табеларне прорачуне направите сто за било коју сврху. Можете креирати табелу у којој ћете правити листу питања и одговора, бележити цене различитих производа и тако даље.

Бесплатни онлајн алати за табеле

Хајде да погледамо ове сајтове:

  1. Генератор таблице
  2. Табле Див
  3. Брзи столови
  4. Куацкит
  5. Уредник табеле Трубен
  6. Боотстрап генератор табела

1] Генератор табелаБесплатни онлајн алати за табеле

цтрл алт дел не ради

Генератор табела је вероватно прва алатка коју бисте требали испробати јер има неколико корисних опција које вам могу помоћи да направите најбољу табелу за вашу веб локацију. Омогућава вам да креирате ЛаТеКс табелу, ХТМЛ табелу, текстуалну табелу, табелу марака, МедиаВики табелу итд. Можете креирати табелу са било којим бројем колона и редова. Иако унапред подешена опција дозвољава само табелу 15×15, можете ручно да унесете број у складу са вашим захтевима. Посетите их Званични сајт .

2] Див ТабелаАко желите једноставан кориснички интерфејс, али са свим опцијама које су вам потребне, Див Табле вам може помоћи. Можете пронаћи минимални кориснички интерфејс за унос само вредности у различита поља. Док вам Див табела омогућава да прилагодите табелу на потпуно другачији начин, једино ограничење је могућност креирања (до) табеле 12×12. Што се тиче прилагођавања, можете променити тему, фонт, боју позадине и текста, контролисати ивицу и тако даље. Међутим, помаже вам да направите ХТМЛ табелу. То значи да ће све што урадите у табели бити конвертовано у ХТМЛ код. Након тога, можете да налепите овај код да би се ваша табела појавила на било којој веб страници. Посетите их Званични сајт .

3] Брзи столови

асус паметни гест је престао да ради

Рапид Таблес је још један користан алат који се може користити за једноставно креирање ХТМЛ табела. Као и Див Табле, добићете могућност да прилагодите своју табелу како год желите. На пример, можете променити боју позадине, боју ивице, стил ивице, размак ивице итд. Рапид Таблес могу креирати табелу од 100×300. Ово вам омогућава да креирате ХТМЛ табелу. Посетите их Званични сајт .

4] Куацкит

Најбољи бесплатни алати за табеларне прорачуне на мрежи

Куацкит је још један једноставан генератор ХТМЛ табела који можете користити за креирање табеле 99×99 без икаквих проблема. Иако ћете имати релативно мање опција у овом алату за генератор табела, можете га брзо персонализовати. Постоји опција да промените боју текста, боју позадине, боју наслова, паддинг, ширину табеле и још много тога. Као и неки од других алата изнад, добићете ХТМЛ кодове које морате да налепите на своју веб страницу да бисте приказали табелу. Пошто су сви 'стилови' копирани овим ХТМЛ кодом, исту табелу можете пронаћи на својој веб страници. Посетите их Званични сајт .

5] Трубен Табле Едитор

Едитор табеле Трубен има вероватно најједноставнији кориснички интерфејс са најмање опција. Страница Маркдовн вам пружа све опције за креирање табеле у складу са вашим захтевима. Предност коришћења овог алата је у томе што можете да креирате колоне и редове како год желите. Међутим, ако желите да прикажете своју табелу на веб страници, препоручује се да користите опцију ХТМЛ генератора табела. Ако изаберете ово, мораћете да налепите сав код на своју веб страницу. Лоша страна је што немате могућност да прилагодите табелу. На пример, не можете да промените боју позадине, боју текста итд. Посетите их Званични сајт .

6] Боотстрап генератор табела

гоогле грешка 401

Ако имате минимално ХТМЛ знање, Боотстрап Табле Генератор може вам помоћи. У супротном, не препоручује се коришћење овог онлајн произвођача столова. Подразумевано, можете креирати табелу 4×12. Међутим, ако знате ХТМЛ, можете користити 'МДБ Едитор' да додате онолико колона и редова колико желите. Шта год да радите, мораћете да копирате ХТМЛ код и налепите га негде. Поред тога, добићете више опција за додавање или уклањање ивице, стила лебдења, малог оквира и још много тога. Посетите их Званични сајт .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Можете користити било који од горе наведених алата без отварања налога и то је предност њиховог коришћења. Надам се да ће вам помоћи.

Популар Постс