Најбоље бесплатне кошаркашке апликације за Виндовс 10

Best Free Basketball Game Apps PlayЕво листе 5 најбољих бесплатних кошаркашких апликација за Виндовс 10. Кошарка је вероватно најпопуларнија игра у западном свету после фудбала. Док многи људи то играју на терену, већина би једноставно радије играли као видео игрицу на свом систему.

Као ИТ стручњак, увек сам у потрази за најбољим бесплатним кошаркашким апликацијама за Виндовс 10. Саставио сам листу најбољих које сам до сада пронашао. 1. НБА Јам Ово је једна од најпопуларнијих кошаркашких игара, и то са добрим разлогом. Препун је интензивног играња, сјајне графике и тона могућности за откључавање. 2. НБА 2К14 Ово је још једна сјајна кошаркашка игра која има реалистичну игру и графику. Такође има режим креирања играча, тако да можете креирати сопствену НБА суперзвезду. 3. НБА уживо 14 Ово је још једна одлична кошаркашка игра која има врхунску графику и игру. Такође има режим креирања играча, тако да можете креирати сопственог НБА играча. 4. Кошаркашке звезде Ово је сјајна кошаркашка игра коју је лако покупити и играти. Има једноставну, али заразну игру, а такође је бесплатна за играње. 5. Дункерс Ово је забавна кошаркашка игра која ствара зависност која је савршена за брзе сесије преузимања и играња. Такође је бесплатна за играње. Дакле, ето вам најбоље бесплатне кошаркашке апликације за Виндовс 10. Ако сте љубитељ спорта, обавезно погледајте једну (или све) од ових игара.Док Кошарка има своје лудило широм света, НБА га је учинила главним спортом у САД. Неки више воле да играју на земљи; други то воле да гледају. Али ученици трећег разреда воле да га играју на отвореном на рачунару. Емоције и сесије ће остати исте, иако се можете претворити у лењивца.Најбоље апликације за кошаркашке утакмице

Ево листе од 5 најбољих апликација за кошаркашке утакмице Виндовс 10 .

кошаркашке звезде 5 најбољих бесплатних кошаркашких апликација за ВиндовсПрилично популарна игра, Баскетбалл Старс је једна од ретких апликација за кошаркашке игре која користи праву 3Д графику. Морате дриблати и шутирати. Тачно циљање се рачуна као победа. Колико год једноставно звучало, игра није ништа мање реална, а играчи личе на праве НБА звезде. Од играча се очекује да демонстрира вештине, лажне и друге трикове како би избегао противнике и постигао кошеве. Најбољи ударац је обично чист шут вредан 3 поена. Игра је доступна у Мицрософт Сторе-у овде.

Кошарка са великом главом Кошарка са великом главом

За разлику од уобичајене тимске игре, Биг Хеад Баскетбалл нуди кориснику сценарио један на један. Дакле, два играча учествују у игри; један брани а други баца лопту. Ко ради свој посао како треба, побеђује. Играчи могу бирати између 20 карактера. Добијање картица моћи даје играчу посебне моћи тако да има предност над својим противницима. Други начин да добијете предност је да купите новчиће ако мислите да је вредно тога, наравно. Преузмите игру из Мицрософт продавнице Ево .прстенови на надувавање прстенови на надувавање

Игра Боунци Хоопс укључује стављање обруча у џеп пре него што тајмер истекне. Док свира музика, кош зависи од тога колико добро играч разуме кретање пројектила. Позадина игре се стално мења како напредујете кроз нивое. Од брда до града и шуме, арене постају све лепше. Преузмите игру из Мицрософт продавнице Ево .

Кошарка са оружјем 4 Кошарка са оружјем 4

Ова игра има мало другачији концепт где играч мора да шутира лопту топом уместо рукама. Међутим, ово није само игра шкољки, јер на путу до коша треба савладати многе препреке. За успех у Цаннон Баскетбалл 4 потребно је више вежбе него вештине. Игра се може преузети са Часопис Мицрософт .

Закуцавање УВП Закуцавање УВП

Дунк Хит УВП је заиста забавна игра која запаљује кошарку. Интензитет траке означава интензитет лопте. Када се охлади, лопта се полако креће. Преузмите ову невероватну игру из Мицрософт продавнице Ево .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Које је боље?

Популар Постс