Да бисте решили ову грешку у Виндовс продавници 0к80070цф, биће вам потребан Интернет

You Ll Need InternetДа бисте решили ову грешку у Виндовс продавници 0к80070цф, биће вам потребан Интернет. То је зато што је грешка узрокована оштећеном или недостајућом датотеком. Датотека о којој је реч зове се „МСВЦР80.длл“ и налази се у фасцикли „Ц:ВиндовсСистем32“. Да бисте решили проблем, мораћете да преузмете нову копију датотеке са Интернета, а затим да је поставите у фасциклу „Ц:ВиндовсСистем32“. То можете да урадите коришћењем претраживача као што је Гоогле да бисте пронашли веб локацију која нуди датотеку за преузимање. Када преузмете датотеку, мораћете да је издвојите из ЗИП датотеке у којој се налази. Да бисте то урадили, мораћете да користите програм као што је ВинРАР. Када распакујете датотеку, мораћете да је копирате у фасциклу „Ц:ВиндовсСистем32“. Када се датотека копира у фасциклу 'Ц:ВиндовсСистем32', мораћете да поново покренете рачунар да би промене ступиле на снагу. Након што се рачунар поново покрене, више не би требало да видите грешку 0к80070цф.Ако примите За ово вам је потребан Интернет порука кода грешке 0к80070цф када повезујете Виндовс рачунар на Виндовс Магазине , онда ће вам можда неки од предлога дати у овом посту помоћи да се повежете са Виндовс продавницом.

ти

Да бисте то урадили, биће вам потребан Интернет, грешка 0к80070цф

Не изгледа као да сте повезани на интернет. Проверите своју везу и покушајте поново, 0к8007084цф. Мрежна локација није доступна.Недавно сам добио ову грешку чак и када сам био повезан на интернет и ако је и ви добијате, урадите следеће и видите да ли вам помаже.

1] Користим ВПН. Ако такође користите ВПН софтвер да бисте остали невидљиви на Интернету, требало би искључите ВПН заштиту можда чак и изаћи из програма и покушати поново. Ово ми је помогло. Након што сам онемогућио ВПН, освежио сам страницу и успео сам да се успешно повежем са Виндовс продавницом.

2] Онемогућавање било које треће стране Ватрени зид или сигурносни софтвер такође може помоћи. Тако онемогући заштитни зид и види. И да, не заборавите да га поново укључите када посао буде завршен.3] Промена ваше интернет везе такође познато да помаже. Дакле, ако користите кабловску везу, повежите се користећи Ви-Фи и погледајте да ли вам то одговара.

4] Отвори Страница за решавање проблема у подешавањима оперативног система Виндовс 10 и трчи И алат за решавање проблема са интернет везом и Алат за решавање проблема са апликацијама у Виндовс продавници и види да ли то помаже. Алат за решавање проблема са интернет везом за ф ик било каквих проблема везаних за интернет везу . Ако наиђете на проблеме са Виндовс продавницом или апликацијама, можете их решити покретањем Алат за решавање проблема са апликацијама у Виндовс продавници .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће нешто помоћи!

Популар Постс