Имамо ажурирање за вашу поруку у оперативном систему Виндовс 10

We Ve Got An UpdateИмамо ажурирање за вашу поруку у оперативном систему Виндовс 10. Ево шта је ново: -Сада можете укључити везе у своје поруке. Само унесите УРЛ и ми ћемо аутоматски направити везу за вас. -Додали смо и подршку за ГИФ-ове. Дакле, ако се осећате изражајно, само напред додајте ГИФ у своју поруку. -Знамо да понекад треба да поделите много информација одједном. Са нашом новом функцијом прилога порука, сада можете да приложите датотеке до 25 МБ својим порукама. Надамо се да ћете уживати у овим новим функцијама!провера грешака је била: 0к0000001а

Виндовс 10 стално добија промене и избацује нове поруке. Ево једног на који сам недавно наишао - Имамо новости за вас . Опције које су ми биле доступне су биле Релоад Нов - Ово ће поново покренути рачунар и одмах инсталирати ажурирање; Следећи пут значиће да ћу се поново подсетити. Треће дугме је рекло У реду значи да се слажете да ће ОС бити ажуриран у одређено време. Порука може да блокира ваш екран и мораћете да притиснете једно од дугмади.

Имамо новости за вас

Ми

Имамо најновије ажурирање Виндовс функција за вас.

Неки виде варијацију овога са поруком: Имамо најновију верзију Виндовс функција спремних за инсталацију. .Ако се питате да ли је ово легитимна порука, онда да. Мицрософт предлаже ажурирање ваше верзије оперативног система Виндовс 10 најновијим доступним ажурирањем функција.

Виндовс је услуга , због чега Мицрософт планира да вам понуди ажурирања о новим функцијама два пута годишње заједно са другим ажурирањима и исправкама перформанси.

Ако видите ову поруку, морате да одлучите да ли сте спремни да ажурирате свој рачунар одмах или да ажурирате у неком другом тренутку. Притисните одговарајуће дугме у складу са тим. Ако кликнете на дугме ОК, Виндовс ће се ажурирати према распореду који је тамо назначен.Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће овај мали пост разјаснити ваше сумње.

Популар Постс