Користите заједнички УСБ порт преко мреже на даљину са УСБ Редирецтор Цлиент-ом

Use Shared Usb Over Network Remotely With Usb Redirector Client

УСБ Редирецтор Цлиент Бесплатни софтверски производ вам омогућава да користите УСБ преко мреже тако што ћете га делити на рачунару на који је физички повезан.

Под претпоставком да желите чланак који говори о коришћењу заједничког УСБ порта преко мреже на даљину са УСБ Редирецтор клијентом: Заједнички УСБ порт може бити одлична предност у сваком послу. Замислите да можете да користите штампач, скенер или било који други УСБ уређај са било ког места у канцеларији без потребе да се физички налазите у његовој близини. УСБ Редирецтор Цлиент то омогућава тако што вам омогућава даљинско коришћење заједничког УСБ порта преко мреже. УСБ Редирецтор Цлиент је софтвер који је инсталиран на рачунару који има дељени УСБ порт. Једном инсталиран, омогућава вам да приступите дељеном УСБ порту са било ког другог рачунара на мрежи. Ово се може урадити директним повезивањем на рачунар или коришћењем веб претраживача. Одлична ствар код УСБ Редирецтор Цлиент-а је да је веома једноставан за коришћење. Једноставно инсталирајте софтвер, а затим пратите упутства на екрану. У року од неколико минута, моћи ћете да користите заједнички УСБ порт преко мреже на даљину. Ако тражите начин да учините своје пословање ефикаснијим, онда је УСБ Редирецтор Цлиент одлична опција. Једноставан је за употребу и може вам уштедети много времена и новца.Флексибилно мрежно дељење УСБ уређаја омогућава другим корисницима на истој мрежи да даљински приступе истом спољном диску. Ово се ради помоћу софтвера који помаже да се симулира цео садржај диска на страни клијента, стварајући тачну виртуелну копију генеричког УСБ хардверског уређаја. Изгледа да је уређај директно повезан са другим рачунарима на истој мрежи. Овај чланак ће вам помоћи да подесите и делите свој УСБ диск путем УСБ Редирецтор Циент је моћно решење за даљинско управљање УСБ уређајима.УСБ Редирецтор Цлиент Фрее

УСБ Редирецтор је користан софтвер за даљинско коришћење дељених УСБ уређаја преко ЛАН-а, ВЛАН-а или Интернета, као да су директно повезани са вашим рачунаром. Лагана верзија апликације - УСБ Редирецтор Цлиент се може користити за преусмеравање уређаја између рачунара који раде под Виндовсом. Потпуно је бесплатно.

Да бисте користили ову апликацију, инсталирајте УСБ Редирецтор на главни рачунар. Овај рачунар ће деловати као УСБ сервер.Користите дељени УСБ преко мреже на даљину

Имајте на уму да када се УСБ уређај дели, не може се користити локално јер га купују за индивидуалну употребу удаљени УСБ клијенти! Да бисте уређај поново учинили доступним локално, опозовите приступ њему.

брисање контаката са гмаила

Када завршите, инсталирајте УСБ Редирецтор Цлиент на рачунар где требате даљински да користите УСБ уређаје. Ово ће бити ваш УСБ клијент.Сада успоставите директну везу са УСБ клијента на УСБ сервер, или обрнуту везу са УСБ сервера на УСБ клијент.

УСБ Редирецтор клијент

Са листе доступних УСБ уређаја која се појављује на екрану, изаберите жељени и кликните на дугме 'Повежи'.

УСБ преко мрежа

Сада можете да радите са УСБ уређајем на удаљеном рачунару.

Јединствена карактеристика УСБ Редирецтор-а је да апликација ради као позадински сервис, тако да не морате да држите апликацију отворену све време.

обавештење о ажурирању за Виндовс 10

Након што сте конфигурисали сва потребна подешавања, можете га безбедно затворити. Штавише, можете додати одређене УСБ уређаје на „Листу искључења“ као додатну меру предострожности против вирусних инфекција.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Можете бесплатно преузети УСБ Редирецтор Цлиент за Виндовс са његовог Почетна страница. Бесплатно је када се повежете са Виндовс рачунара.

Популар Постс