Најбољи бесплатни алати за уклањање црапваре-а за Виндовс 10

Top Free Crapware Removal ToolsБесплатан софтвер за уклањање Црапваре-а за Виндовс рачунар. Црапваре се односи на нежељени софтвер, малвер и други унапред инсталирани софтвер. Погледајте најбоље алате против малвера.

Када је у питању црапваре, постоји неколико различитих начина да га уклоните. Можете то учинити ручно или можете користити један од најбољих бесплатних алата за уклањање црапваре-а за Виндовс 10. Ево неколико наших фаворита.ИОбит Унинсталлер је одлична опција за оне који желе да уклоне црапваре са својих рачунара. Бесплатно је и одлично уклања нежељене програме. Једноставно преузмите и инсталирајте програм, а затим га покрените. Скенираће ваш рачунар у потрази за црапваре-ом, а затим ће вам дати опцију да га уклоните. ИОбит Унинсталлер је одличан избор за оне који желе једноставан начин да уклоне црапваре.Још једна одлична опција за уклањање црапваре-а је ЦЦлеанер. Овај програм је такође бесплатан и одлично уклања нежељене програме. Једноставно преузмите и инсталирајте ЦЦлеанер, а затим га покрените. Скенираће ваш рачунар у потрази за црапваре-ом, а затим ће вам дати опцију да га уклоните. ЦЦлеанер је одличан избор за оне који желе једноставан начин да уклоне црапваре.

Коначно, увек можете ручно да уклоните црапваре. Ово је мало теже, али је могуће. Да бисте то урадили, мораћете да пронађете датотеке и фасцикле у које је црапваре инсталиран. Када их пронађете, можете их избрисати. Ово је мало теже, али је могуће ручно уклонити црапваре. Ако нисте сигурни како то да урадите, увек можете да потражите упутства на интернету.Ово су само неки од најбољих бесплатних алата за уклањање црапваре-а за Виндовс 10. Ако желите да уклоните црапваре са свог рачунара, ово је одлично место за почетак. Једноставно преузмите и инсталирајте један од ових програма, а затим га покрените. Скенираће ваш рачунар у потрази за црапваре-ом, а затим ће вам дати опцију да га уклоните. Ово је одличан начин да уклоните црапваре са вашег рачунара.

Црапваре односи се на апликације које су унапред инсталиране на новом рачунару када купите брендирани рачунар. Такође, када купите половни рачунар, нађете софтвер који не можете да користите. Укратко, програми који вас не занимају су вам бесмислени. Ручно уклањање сваког од њих може бити заморан посао, посебно у случају нових рачунара. Примери укључују, али нису ограничени на бренд Интернет Екплорер и друге претраживаче. Можете пронаћи и видео плејер неке компаније, али знате да га никада нећете користити, тако да је ово лош програм за вас.грешка при отварању канцеларијских докумената након надоградње на Виндовс 10

Бесплатни алати за уклањање Црапваре-а

Сви желе Избегавајте Црапваре и Блоатваре уђите на рачунар. Ако купујете нови рачунар са оперативним системом Виндовс 10/8/7, можда ћете желети избаците свој нови Виндовс рачунар прво, пре него што почнете да га користите, пошто је познато да малвер чини да вашем рачунару треба дупло дуже да се покрене! Ево најбољих апликација које ће вам помоћи да уклоните злонамерни софтвер из Виндовс-а.

  1. Децрапифиер за ПЦ
  2. ВинПатрол
  3. СлимЦомпутер
  4. ЦрапКиллер
  5. БЦунинсталлер
  6. Обуци мој компјутер.

1] Децрапифиер за ПЦ

Као што име говори, програм омогућава уклањање свих нежељених програма. Можете одабрати више ставки, а затим их избрисати једним кликом. ИН ПК Децрапифиер бесплатно за личну употребу, а комерцијална верзија кошта 25 долара.

Најбоља ствар код ПЦ Децрапифиер-а је то што не морате да га инсталирате на радну површину. Можете га покренути са флеш диска.

2] ВинПатрол

ВинПатрол

Иако није аутоматски, ВинПатрол помаже да се онемогуће нежељени програми за покретање. Такође можете уклонити додатке за Интернет Екплорер и нежељене Виндовс услуге. Апликација је доступна у бесплатној и плаћеној (ПЛУС) верзији. Бесплатна верзија је довољно добра, али ако одаберете ПЛУС верзију, добићете додатне функције као што су подршка и тражење ставки приказаних у одељку за покретање.

Уз ВинПатрол можете онемогућити нежељени софтвер и такође одложити покретање програма како бисте убрзали свој рачунар. Можете га преузети са винпатрол.цом. Препоручујем га као програм који морате имати у оперативном систему Виндовс.

виндовс 8/10 вхкл

3] СлимЦомпутер

Анти Црапваре за Виндовс

СлимЦомпутер не само да деинсталира програме, већ и помаже у чишћењу рачунара након завршетка деинсталације. Након деинсталирања, можете покренути скенирање да бисте уклонили све трагове уклоњеног малвера. Ако желите да користите програм са флеш диска, можете користити опцију 'Портабле' у подешавањима да бисте креирали преносиву верзију СлимЦомпутер-а.

Једина лоша ствар овде је то што ћете морати ручно да деинсталирате сваки програм, баш као што радите са Адд/Ремове Виндовс Програмс или Програмс анд Феатурес у Виндовс 10/8/7.

Најбоља ствар код СлимЦомпутер-а је то што приказује мишљења корисника са целог веба, омогућавајући вам да одлучите да ли желите да деинсталирате програм. Поред тога, можете да кликнете на икону Сазнајте више поред сваког програма да бисте видели да ли ће вам тај програм бити потребан у будућности.

има ли још:

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Обавестите нас да ли сте користили неки други софтвер против малвера и да ли сте га сматрали задовољавајућим како бисмо могли да га поделимо са другима.

Популар Постс