Процесор овог рачунара не подржава важну функцију

This Pc S Processor Doesn T Support Critical Feature

Поправи грешку Процесор овог рачунара не подржава важну функцију, тј. Префетцхв, НКС, ВМваре, Цомпареекцханге128 итд, погледајте овај пост.

Процесор овог рачунара не подржава важну функцију. То може бити зато што је процесор застарео, или може бити зато што процесор није довољно моћан. У сваком случају, ово је проблем који треба решити. Постоји неколико начина да решите овај проблем. Један од начина је надоградња процесора. Ово је обично најбоља опција, јер ће осигурати да рачунар подржава све функције које су му потребне. Други начин је додавање новог процесора на рачунар. Ово није увек неопходно, али може бити добра опција ако оригинални процесор није довољно моћан. Ако нисте сигурни како да решите овај проблем, увек можете контактирати ИТ стручњака. Они ће вам помоћи да пронађете најбољи начин да решите проблем.Ако при покушају пређите на Виндовс 10 и добићете грешку ' Процесор овог рачунара не подржава важну функцију „Онда је овај пост намењен да вам помогне. Поменута критична карактеристика може бити Префетцхв, НКС, ВМваре, Цомпареекцханге128, итд. У овом посту ћемо понудити сродна решења која можете покушати да вам помогну да решите овај проблем.виндовс моно аудио

Када дође до овог проблема, добићете следећу поруку о грешци:

Овај рачунар не користи Виндовс 10Овај рачунарски процесор не подржава критичну функцију.

Овај рачунар

Процесор овог рачунара не подржава важну функцију

Ако сте суочени са Процесор овог рачунара не подржава важну функцију проблема, можете испробати било које од наших препоручених решења у наставку и видети да ли то решава проблем.  1. Поново покрените БИОС
  2. Направите диск за покретање оперативног система Виндовс 10 и извршите чисту инсталацију

Погледајмо опис процеса повезаног са сваким од наведених решења.

1] Вратите БИОС

Ово решење захтева да покушате БИОС ажурирање на вашем систему и погледајте да ли је проблем решен.

Најлакши начин да то урадите је да користите алате ОЕМ-а. Сви произвођачи оригиналне опреме имају услужне програме који вам помажу да лако ажурирате БИОС, фирмвер и драјвере. Пронађите своју и преузмите само са званичног сајта. Ово је најсигурнији начин за ажурирање БИОС-а.

Виндовс ажурира недостајући Виндовс 10
  • Ако имате Делл лаптоп, можете ићи на Делл.цом , или можете користити Делл Услужни програм за ажурирање .
  • Корисници АСУС-а могу да преузму услужни програм за ажурирање МиАСУС БИОС-а са АСУС сајт за подршку .
  • АЦЕР корисници могу дођи . Унесите серијски број/СНИД или потражите производ по моделу, изаберите БИОС/фирмвер и кликните на везу Преузми за датотеку коју желите да преузмете.
  • Корисници компаније Леново могу да користе Леново алатка за ажурирање система .
  • ХП корисници могу да користе укључени ХП Суппорт Ассистант.

Када се заврши ручно ажурирање БИОС-а/фирмвера на вашем систему, обавештење о блокираном ажурирању за Виндовс 10 треба да буде уклоњено. Дакле, сада можете поново наставити са процесом надоградње и процес би требало да се заврши успешно, што ће вам омогућити да у потпуности искористите нове функције оперативног система Виндовс 10.

2] Направите диск за покретање оперативног система Виндовс 10 и извршите чисту инсталацију.

Ако наиђете на проблем када покушавате да надоградите Виндовс 7 или Виндовс 8.1 на Виндовс 10 користећи Алат за креирање медија (МЦТ), ово решење захтева од вас директна чиста инсталација Виндовс 10 без претходног ажурирања за решавање проблема.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако ово не успе, ваш хардвер можда неће подржавати инсталацију и мораћете да се консултујете са стручњаком за подршку или да надоградите свој хардвер.

Популар Постс