Ове бесплатне апликације за јогу за Виндовс 10 за почетнике могу вам помоћи да промените свој живот

These Free Windows 10 Yoga AppsНачин на који комуницирамо са технологијом се драстично променио у последњих неколико деценија. Са појавом интернета и мобилних уређаја, сада смо у могућности да приступимо информацијама и комуницирамо са људима из целог света са само неколико кликова. Међутим, ова стална повезаност са технологијом често може довести до осећаја стреса и анксиозности. Ако тражите начин да се опустите и опустите, јога може бити савршено решење. Иако постоји много студија и часова јоге, они често могу бити скупи и дуготрајни. Срећом, сада постоји велики број бесплатних апликација за јогу које можете користити за почетак. Без обзира да ли сте потпуни почетник или већ годинама вежбате, ове бесплатне апликације за јогу за Виндовс 10 сигурно ће вам помоћи да се опустите и ослободите стреса.У идеалном случају реч Јога односи се на јединство унутрашње свести и универзалне свести. Пореклом из Индије, пракса је охрабривала практичаре да воде комплетан јогијски начин живота који захтева строгу дисциплину. На Западу, јога је стекла популарност кроз вежбе (асане) и вежбе дисања (пранаиама).

Бесплатне апликације за јогу за почетнике

Иако постоје обучени инструктори и групе за оне који желе да науче вежбе јоге, већина људи нема довољно времена да посети центар или парк и вежба их. Па смо направили листу Виндовс 10 апликације које вам могу помоћи да радите јогу код куће.

1] Јога и здрављеЈога и здравље

Укључио сам апликацију Иога & Хеалтх на листу из личног искуства. Овај софтвер укључује скоро све јога позе објашњене на једноставан, али разумљив начин.

Обимна апликација описује позе са сликама и такође омогућава корисницима да изаберу индивидуалне третмане. За оне који желе да знају о чему су позе и како помажу, ова апликација детаљно описује све информације везане за вежбе и такође објашњава важност сваке од њих. Преузмите апликацију Иога & Хеалтх из Мицрософт Сторе-а. Ево .2] Академија јоги

Јоги Ацадеми

Ако инсталирате апликацију Иога Ацадеми на свом систему, можда вам неће требати тренер. Има индивидуалне распореде фитнеса за све полазнике. Апликација покрива курсеве од почетника до напредног нивоа. Позе описане у апликацији су тачне и тачне. Апликација „Академија јоге“ доступна је на адреси Мицрософт продавница .

3] Рамдев јога

Вероватно најбоља и најсвеобухватнија апликација за јогу, Рамдев Иога нуди три бесплатна модула на својој десктоп апликацији. Први модул покрива пранајаму (вежбе дисања), други покрива сукшма вјајаму (суптилне вежбе јоге), а трећи покрива седам најтежих асана.

Апликација Рамдев Иога је најпреузиманија апликација за јогу у Мицрософт Сторе-у и долази у лаганом пакету од 1,5 МБ. Апликација укључује праксе које је креирао светски познати јога гуру Баба Рамдев. Апликацију можете преузети из Мицрософт Сторе-а. Ево .

4] Јога секвенца

Апликација Иога Секуенце тврди да помаже корисницима да запале своју унутрашњу ватру. Програм је посебно осмишљен за људе са Запада који желе да уче и вежбају јога асане. Фокусира се на вињасе, вежбе које помажу телу у детоксикацији и побољшању флексибилности.

Апликација има фотографска упутства организована у формату корак по корак са којих се може преузети Мицрософт продавница .

5] Медитација чакре

Јога није само за физичко благостање, већ и за ментално благостање. Ово друго је покривено јогом у облику медитације, обично циљајући на чакре. Чакре су у суштини хипотетички енергетски кругови који се поклапају са ендокриним жлездама у телу, као што је модерна наука недавно открила.

Ова апликација се најбоље користи са квалитетни звучници јер поступак медитације укључује терапеутске звукове јоге, који су једнако важни као и држање и процес. Набавите одличну апликацију из Мицрософт продавнице Ево .

6] Јога за бол у леђима

Савршена за оне који раде дуге сате за истим столом и столицом, апликација Бацк Паин Иога је лек за један тежак проблем који је створио савремени начин живота - бол у леђима.

Захваљујући корпоративној култури, успели смо да пронађемо много корисника којима је ова апликација заиста потребна, јер су болови у леђима и сличне тегобе постале уобичајене. Ова апликација помаже корисницима да разумеју основни узрок њиховог проблема са болом у леђима и раде на решењу. Ако желите да пронађете решење 21. века за овај проблем са старинским положајима, покушајте да преузмете ову апликацију из Мицрософт продавнице. Ево .

7] Јога за медитацију

ресетовати онедриве

Супротно називу, Јога за медитацију је мање о медитацији, а више о вежбама истезања. Међутим, вреди размислити како су представљене позе и графике.

Један од разлога зашто ми се свиђа апликација је тај што је прилагођена западној публици. Називи положаја и начин на који су распореди представљени олакшавају западњацима да их разумеју и вежбају. Можете користити апликацију из Мицрософт продавница .

8] Јога медицина

Занимљиво је да се апликација Иога Цуре не односи само на асане (положаји и вежбе), већ помаже корисницима да пређу на потпуни јогијски начин живота. Програм има више за читање него за вежбање, и вреди га преузети само ако имате стрпљења да водите правилан начин живота. Не бих препоручио Иога Цуре ако немате времена и треба вам брз савет. Урадите ово само ако сте озбиљно заинтересовани за јогијски начин живота и желите да то радите дуже време. Апликација Иога Цуре се може преузети са Ево .

9] Јога тренери

Рекао бих да је Иога Траинер друга најкоришћенија апликација за јогу после Баба Рамдевове апликације. Међутим, за разлику од апликације Рамдев, ова апликација је прилагођена западној публици. Број преузимања и позитивна оцена чине очигледним да су људи сигурно много извукли из ове апликације. Ако желите да испробате исто, апликација је доступна у Мицрософт Сторе-у. Ево .

10] 20-минутни час јоге 20 минута

Док тестирамо све ове апликације за јогу, игноришемо најтеже проблеме. Иако мајстори јоге препоручују вођење потпуног јогијског начина живота, укључујући и одговарајућу дисциплину, већина њих никада неће имати времена да уради исто. Дакле, 20 мин. Апликација Иога Сессионс је креирана да помогне корисницима да заврше свој распоред јоге за неколико минута.

Апликација је савршена за јутарње вежбе. Једноставне, али енергичне вежбе може да изводи свако. Иако су распореди кратки, придржавање их се сваког дана може направити велику разлику у вашем животу и здрављу. можете проверити софтвер в Мицрософт продавница.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Јавите нам своје повратне информације о овим апликацијама у коментарима.

Популар Постс