Сурфаце Про или Сурфаце Боок батерија се не пуни

Surface Pro Surface Book Battery Not ChargingАко се ваш Сурфаце Про или Сурфаце Боок не пуни, ови савети ће вам помоћи да решите проблем. Проверите ЛЕД на конектору за напајање - да ли трепери или не светли? Прочитајте више овде.

Ако имате проблема да напуните Сурфаце Про или Сурфаце Боок батерију, постоји неколико ствари које можете испробати.које типове датотека подржава Виндовс Медиа Плаиер

Прво, уверите се да је кабл за напајање чврсто укључен и у уређај и у утичницу. Ако то не успије, покушајте са другом утичницом. Ако и даље имате проблема, покушајте да ресетујете Сурфаце Про или Сурфаце Боок тако што ћете притиснути дугме за напајање 30 секунди.Ако ништа од тога не ради, могуће је да постоји проблем са самом батеријом. Можете покушати да уклоните батерију и затим је вратите или можете да пробате другу батерију. Ако и даље имате проблема, можда ћете морати да контактирате Мицрософт за подршку.Површински уређаји, посебно површинска књига уређаји су прилично сложени. Екран Сурфаце Боок се може уклонити и користити као таблет, док Сурфаце Про је таблет на који су причвршћени спољна тастатура (попут поклопца) и миш. Ови спољни уређаји им одузимају мали део трајања батерије. Али Сурфаце тим у Мицрософт-у зна како да оптимизује и хардвер и софтвер, што нема никакву разлику. Али понекад Сурфаце уређаји могу доћи у стање у којем су Батерија се не пуни .

Ево неких од уобичајених симптома да се Сурфаце не пуни:

  • Сурфаце и Виндовс се покрећу, али имате проблема са пуњењем Сурфаце-а
  • Добијате поруку о грешци при слабој батерији
  • Сурфаце се искључује када је искључен

Дакле, то значи да је или ваша батерија празна, или је коло за пуњење отказало, или адаптер за напајање не ради исправно. Сада покушајмо да поправимо овај проблем корак по корак.Површинска батерија се не пуни

површинска батерија се не пуни

Провера веза

Пре свега, морате да се уверите да нема прекида који би могао да спречи Сурфаце или Виндовс 10 да покрене или напуни батерију. Уверите се да су сви прикључци направљени како је предвиђено, да је пуњач укључен и да има исправну струју.

бесплатни генеалошки софтвер за Виндовс 10

Такође се препоручује да користите званични пуњач за свој уређај јер пуњачи трећих страна нису баш добри и компатибилни са самим уређајем.

Провера индикатора напајања

Сада, након повезивања уређаја, уверите се да је ЛЕД индикатор укључен након укључивања конектора за напајање. Сада постоје 3 сценарија.

  • ЛЕД индикатор можда неће светлети: Проверите да ли су прикључци за напајање исправни. Утичница коју користите заправо даје одређено пуњење адаптеру.
  • ЛЕД индикатор трепери: Ако ЛЕД лампица трепери, уверите се да користите адаптер који препоручује произвођач. Покушајте да га прикључите на друго место, покушајте да поново покренете уређај, а ако и даље трепери, можда ћете морати да замените напајање у Мицрософт-у.
  • ЛЕД осветљење је идеално за: Ако користите неки од ових Сурфаце Боок уређаја, прво се уверите да су екран и база правилно повезани. Дугме за отпуштање не трепће зелено светло. Или покушајте да одвојите и поново причврстите међуспремник на базу да бисте решили проблем. У супротном, можете користити гумицу за брисање оловком да протрљате конекторе да бисте их очистили, или да бисте подигли ниво, користите влажни памучни штапић у алкохолу да очистите игле на различитим портовима као што су конектор за пуњач и УСБ портови.

Ако се ваш уређај и даље не пуни, постоји неколико општих корака које можете покушати да решите проблем. Ево корака:

Искључите, а затим напуните свој Сурфаце уређај

Дакле, прво морате да искључите Сурфаце. Да бисте то урадили, кликните на дугме Старт, а затим кликните на Повер > Схутдовн.

Сада повежите свој Сурфаце уређај. Пустите да пуни ваш Сурфаце уређај најмање 30 минута, а затим притисните и отпустите дугме за напајање да бисте га укључили.

логитецх грешка рунтиме задате вредности задатака 10

Уверите се да имате најновију верзију оперативног система Виндовс

Уверите се да верзија оперативног система Виндовс коју користите има инсталиране све најновије закрпе од Мицрософт-а.

Присилно искључивање и поновно покретање

Сада чак можете покушати да принудно искључите и поново покренете свој Сурфаце уређај.

Мораћете да притиснете и држите физичко дугме за напајање на свом уређају најмање 10 секунди док се екран не испразни и поново не видите Мицрософт лого.

Ако то не успе, покушајте да притиснете физичко дугме за напајање најмање 30 секунди, а затим га отпустите. Сада притисните и држите дугме за појачавање звука и дугме за напајање најмање 15 секунди. Можда ћете видети да на екрану трепери логотип Сурфаце, али наставите како је поменуто.

Након што отпустите дугме, сачекајте најмање 10 секунди, а затим притисните и отпустите дугме за напајање да бисте видели како се Сурфаце покреће.

За уређаје са УСБ конектором типа Ц

Ако за пуњење уређаја користите УСБ конектор типа Ц, покушајте да користите адаптер за пуњење површинског конектора који сте добили уз уређај. У супротном, ако користите само УСБ пуњач типа Ц, уверите се да барем јесте Компатибилан са УСБ 2.0 или УСБ 3.0, напајање 5В, 1.5А или 7.5В Оцењена моћ. УСБ тип А ниског напона - пуњачи УСБ типа Ц уопште не раде.

Ако вам је батерија потпуно празна и користите пуњач од 60 В или више, ваш уређај ће се укључити одмах када је повезан на електричну мрежу, у супротном ће се напунити до 10% најмање да би се укључио.

блуестацкс хардверски потпомогнута виртуелизација

За Сурфаце Боок без НВИДИА ГПУ-а и основне базе, називна снага 33В потребно, а за један са НВИДИА ГПУ, 93В није потребно напајање.

За Сурфаце Го , Препоручује се пуњач од 15 В или више. Ако користите пуњач од 12 В или мање, батерија се можда уопште неће пунити и на крају ће испразнити батерију више него што ће се пунити ако радите у исто време.

Ако вам треба више информација посетите мицрософт.цом . Такође можете прочитати наш пост на Савети за батерију за лаптоп рачунаре и водич за оптимизацију за Виндовс .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Релатед Реадинг : Виндовс лаптоп Батерија се полако пуни .

Популар Постс