Преглед Стеллар Дата Рецовери за Виндовс 10

Stellar Data Recovery SoftwareПрочитајте преглед и научите како да користите Стеллар Дата Рецовери за Виндовс 10. Ово бесплатно преузимање вам омогућава да вратите изгубљене податке или избрисане датотеке.

Стеллар Дата Рецовери је професионални софтвер за опоравак података који је специјално дизајниран за Виндовс 10. Може да поврати изгубљене или избрисане податке са чврстих дискова, ССД-ова, меморијских картица и других уређаја за складиштење. Са својим напредним функцијама и корисничким интерфејсом, Стеллар Дата Рецовери је најбољи избор за враћање изгубљених података. Стеллар Дата Рецовери за Виндовс 10 је најбољи софтвер за опоравак података који може опоравити изгубљене или избрисане податке са чврстих дискова, ССД-ова, меморијских картица и других уређаја за складиштење. Са својим напредним функцијама и корисничким интерфејсом, Стеллар Дата Рецовери је најбољи избор за враћање изгубљених података.Ово може постати прави проблем ако случајно избришете и изгубите неке важне податке ускладиштене на вашем Виндовс рачунару. Морате бити опремљени неопходним контрамерама да се носите са таквим ситуацијама. Има их много бесплатни софтвер за опоравак података доступно на тржишту помоћу које можете дубоко скенирати свој рачунар у потрази за датотекама које сте случајно избрисали и вратити их. Данас ћемо погледати Стар Дата Рецовери који вам може помоћи да повратите изгубљене или избрисане податке са чврстог диска или екстерног диска и научите како да их користите. Овај софтвер долази са механизмом за скенирање који је брз и ефикасан и може да поврати било коју датотеку коју сте икада изгубили - под условом да није преписана, наравно.Стар Дата Рецовери за Виндовс 10

Стар Дата Рецовери за Виндовс 10

Уз моћ Стеллар Дата Рецовери-а, можете лако да вратите изгубљене фотографије, видео записе и многе друге врсте датотека. Алат укључује неколико сјајних функција које би требао имати идеалан софтвер за опоравак података. Хајде да погледамо ово.Опорави изгубљене или избрисане датотеке

Можете да преузмете датотеке које сте избрисали на свом локалном диску, као и на било ком екстерном диску који је повезан са вашим рачунаром Опоравак података поглавље. Са својим моћним алгоритмом за скенирање, он наставља да тражи датотеке које сте избрисали или изгубили одмах након што сте кликнули на дугме Претрага дугме. Процес скенирања је веома брз. У мом случају, није било потребно више од 5 минута да се прегледа цео диск од 100 ГБ.Виндовс Мовие Макер екстракт звука

Када се скенирање заврши, можете да изаберете датотеке које желите да опоравите.

Још једна важна ствар коју треба напоменути је да морате имати довољно додатног простора за складиштење да бисте сачували опорављене датотеке на локалном или екстерном диску.

Врати фотографије

ивица вс хром 2018

Стеллар Дата Рецовери има уграђену функцију Опоравак фотографије , који вам може помоћи да повратите важне фотографије из велике гомиле података.

Можете одабрати диск на који сте сачували своје фотографије и пустити алат да учини своју магију. Његов ефикасан механизам за скенирање опоравља сваку избрисану датотеку слике која је присутна на диску по вашем избору. Затим можете погледати листу сликовних датотека које желите да опоравите. Тако једноставна!

Опоравите имејлове које сте случајно избрисали

Алат долази са ефикасним Емаил Рецовери опција. Можете лако опоравити случајно избрисане поруке е-поште. Морате да изаберете одговарајући клијент е-поште међу опцијама доступним у алату.

На пример, ако изаберете Мицрософт Оутлоок као клијент е-поште, онда морате да храните ПСТ датотеку за опоравак избрисане е-поште. Тип ПСТ датотеке је првенствено повезан са Мицрософт Оутлоок-ом и укључује све фасцикле е-поште, адресе и друге важне информације.

Ако нисте сигурни где је ова конфигурациона датотека ускладиштена на вашем рачунару, функција претраге може вам помоћи да је вратите. Када је све подешено, само кликните Старт Рецовери да примите избрисану е-пошту.

Подршка за велики број типова датотека

Стеллар Дата Рецовери подржава велики број типова датотека. Можете чак додати и друге врсте датотека овом алату. Мораћете да додате датотеку заглавља да бисте додали било које прилагођене типове датотека.

Напредна подешавања

У одељку „Напредне опције“ можете видети детаљне информације о диску.

Алат нуди широк спектар опција опоравка осим фотографија и е-порука. Поред тога, подржава и функције као што су:

 • Креирајте датотеку слике
 • Клонирање диска
 • Провера тренутног статуса драјва
 • Враћање из датотеке слике
 • ЦД/ДВД опоравак
 • Поправите оштећени екстерни драјвер

Најновија верзија овог софтвера укључује неке нове функције. Су:

 • Подржава тражење одређених типова датотека на логичком диску / у одређеној фасцикли
 • Бржи и ефикаснији механизам за скенирање
 • Подржава тражење изгубљених и избрисаних података у одређеним фасциклама
 • Побољшана подршка за преглед
 • Аутоматски пређите на дубоко скенирање са брзог скенирања ако резултат брзог скенирања није задовољавајући
 • Истовремено скенирање више система датотека (НТФС, ФАТ, ФАТ16, ФАТ32 и екФАТ) на логичком диску
 • Могућност омогућавања/онемогућавања прегледа датотеке током скенирања
 • Подршка за Рав Рецовери ХД-МОВ (модел камере Цанон)
 • Опоравак необрађених датотека се врши аутоматски уз напредну претрагу
 • Побољшан напредак скенирања и детаљан статус скенирања – статус скенирања, протекло и преостало време
 • Проширена подршка за додавање новог наслова / уређивање наслова у напредним подешавањима.

Преузмите Стеллар Дата Рецовери за Виндовс

Ако је наша рецензија изазвала ваше интересовање, са ње можете преузети бесплатни софтвер. Почетна страница . Бесплатна верзија се више не издаје. Про или Стандард верзија нуди све ове функције и можете купити га са његове почетне странице . Кошта 49,99 долара, али ако пратите наш линк, можете га купити за 44,99 долара.

Ово је са наше стране. Јавите нам своје мишљење о овом алату у одељку за коментаре испод.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Повезана читања:

дискпарт је наишао на грешку, приступ му је одбијен
 1. Како повратити изгубљене или избрисане податке са Виндовс рачунара
 2. Како опоравити избрисане фотографије са СД картица на Виндовс рачунару .
Популар Постс