Стеам користи превише меморије? Смањите употребу Стеам РАМ-а помоћу ових савета

Steam Is Using Too Much MemoryКао ИТ стручњак, често ме питају како да смањим употребу Стеам РАМ-а. Ево неколико савета који би вам требали помоћи. Прво, проверите да ли користите најновију верзију Стеам-а. Старије верзије могу бити мало интензивније. Друго, погледајте своја подешавања у игри. Ако радите у високој резолуцији или са пуно детаља, то ће користити више РАМ-а. Покушајте да смањите нека од тих подешавања и видите да ли то помаже. Треће, затворите све друге програме који можда раде у позадини. То укључује ствари као што су веб прегледачи, музички плејери и тако даље. Што више програма имате, то ћете више РАМ-а користити. Четврто, ако и даље имате проблема, можете покушати да промените начин на који Стеам ради. Кликните десним тастером миша на Стеам пречицу и изаберите „Покрени као администратор“. Ово ће Стеам-у дати већу контролу над вашим системом и може помоћи да се смањи употреба РАМ-а. Надамо се да ће вам ови савети помоћи да смањите употребу Стеам РАМ-а. Ако имате још питања, слободно питајте у коментарима.опције претраживача датотека

Стеам користи много РАМ-а ако нисте знали! Понекад алатка заузима око 400 МБ РАМ-а вашег рачунара, а то може бити проблем ако немате много посла. Питање је да ли постоји начин да се ово питање ублажи? Да да.

Смањите употребу Стеам РАМ-а

Овде је планирано смањење употребе РАМ-а са 400 на 60 МБ. Да би се то урадило, већина Стеам-ових функционалности ће бити уклоњена у корист клијента који беспрекорно ради на рачунару мале снаге.Хајде да причамо о Стеам Цлиент ВебХелпер-у

Смањите употребу Стеам РАМ-а

Стеам има функцију ВебХелпер, која је у суштини веб претраживач уграђен директно у систем. Веб претраживач се зове ' Стеам ВебХелпер клијент „И то се може видети у Менаџер задатака као стеамвебхелпер.еке .

не може да отвори центар за контролу катализатора

Када покренете Стеам, Таск Манагер приказује неколико процеса Стеам Цлиент ВебХелпер. За нас смо нашли највише 4, али други су видели више, тако да ово треба да покаже у чему је проблем са ресурсима.Сада морамо да наведемо да се ови процеси користе за приказивање Стеам библиотеке игара, продавнице, заједнице итд. Дакле, као што видите, ВебХелпер процес је веома важан, али не желе сви да виде библиотеку и друге аспекте сваки пут отварају Стеам клијент.

Отворите Стеам без ВехХелпер-а

Пре него што можете да отворите Стеам без ВебХелпер-а, прво морате да затворите инстанцу Стеам-а која је тренутно покренута, ако јесте. Након тога, морате се уверити да се Стеам налази на Ц: Програмске датотеке (к86) Стеам стеам.еке ако користите 64-битни рачунар .

Ако сте изабрали да инсталирате Стеам негде другде, користите ту локацију у следећој команди потребној за покретање Стеам-а без ВебХелпер-а.

Да бисте покренули ствари, кликните Виндовс тастер + Р отворен трцати дијалог, затим копирајте и налепите следећу команду:

Ажурирање прозора 8.1 није успело
|_+_|

Обавезно кликните Да дођу у кључ, и одмах би Стеам требало да се отвори без ВебХелпер-а на минималистички начин.

Шта да очекујем када користим Стеам мини?

У реду, пошто ВебХелпер уклања неколико функција, нећете моћи у потпуности да користите Стеам у било ком тренутку. На пример, не постоји продавница, исто се може рећи и за одељак заједнице. Ако желите да избришете видео игру, то такође није могуће јер је прегледач онемогућен.

Ако осећате потребу да посетите Стеам продавницу и странице заједнице, препоручујемо вам да посетите званичну Стеам веб локацију да бисте то урадили.

Вратите Стеам у нормалу

Ако нисте задовољни променама када је ВебХелпер онемогућен, не брините јер је могуће да ствари функционишу у правом смеру.

Да бисте вратили Стеам на нормалне начине, у минималном приказу кликните на Стеам > Изађи , затим поново покрените алатку нормално и то је то.

систем_тхреад_екцептион_нот_хандлед
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

САВЕТ : Пара чистач ће помоћи у уклањању Стеам кеш меморије и података које су оставили мотори за игре.

Популар Постс