Редни број није пронађен, редни број није пронађен у библиотеци динамичких веза

Ordinal Not Found Ordinal Could Not Be Located Dynamic Link LibraryРедни број није пронађен, редни број није пронађен у библиотеци динамичких веза. Ово је проблем са којим се ИТ стручњаци често сусрећу. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте решили овај проблем. Прво, покушајте да поново покренете рачунар. Ово ће понекад решити проблем. Ако то не успе, покушајте да деинсталирате, а затим поново инсталирате програм који вам даје грешку. Ово ће обично решити проблем. Ако ниједно од ових решења не функционише, можда ћете морати да ажурирате своје управљачке програме. То можете учинити тако што ћете отићи на веб локацију компаније која је направила ваш рачунар или звучну картицу и преузети најновије управљачке програме. Ако и даље имате проблема, можда ћете морати да контактирате компанију која је направила програм који вам даје грешку. Можда ће вам помоћи да решите проблем.да ли сте добили поруку о грешци ' Редни број није пронађен '? Такође видите везу до недостаје ДЛЛ ? Онда то значи да програм покушава да пронађе повезану датотеку, али она недостаје. Математички, редни се односи на редослед бројева, као што су 1., 2. и тако даље. У овој поруци о грешци указује на н-ту датотеку са именима попут АБЦ.ДЛЛ која недостаје. Отуда и порука о грешци.

Редни број није пронађен

Редни број није пронађен

ПаиПал пријављивање

Ако добијете поруку о грешци ' Редни АБЦ не може бити у библиотеци Динамиц Линк Либрари Ц: Програмске датотеке (к86) Мицрософт ВС Цоде Инсидерс код - инсидерс.еке “, Дакле, рачунар недостаје Мицрософт Висуал Ц++ за редистрибуцију на вашем рачунару.АБЦ је број, који је заузврат серијски број. Још једна уобичајена порука о грешци: „Тхе серијски број 12404 није могуће пронаћи у библиотеци динамичких веза мфц90у.дл »

Порука може указивати на било који ДЛЛ у поруци. Сви ови ДЛЛ-ови су део пакета, а како Висуал Студио тражи ту ДЛЛ, порука о грешци се незнатно мења.

како упарити површинску оловку

Инсталирајте Мицрософт Висуал Ц++ Редистрибутабле

Ова порука о грешци се појављује када на вашем рачунару недостаје Мицрософт Висуал Ц++ Редистрибутабле. Кликните овде за 32-битну верзију или Ево за 64-битну верзију. Ако користите старију верзију Висуал Студио-а, можете ићи Ево , и преузмите према својој верзији.Након инсталирања Мицрософт Висуал Ц++ пакета функција за редистрибуцију, ова порука о грешци више не би требало да се појављује.

Инсталирајте ОпенССЛ

Када добијете исту поруку о грешци, али она каже да недостаје ЛИБЕАИ32.ДЛЛ, морате да инсталирате ОпенССЛ. Цела порука о грешци изгледа овако:

Редни број није пронађен. Редни број [АБЦ] није пронађен у библиотеци динамичких веза Либеаи32.длл.

Када инсталирате ОпенССЛ, уверите се да је инсталиран у Виндовс системском директоријуму. Либеаи32.длл се односи на безбедност.

Проверите преко Виндовс Упдате-а

Мицрософт често објављује оквир и повезана ажурирања преко Виндовс-а. Можда ажурирање у вези са. Идите на Подешавања > Ажурирање и безбедност. Проверите да ли је ажурирање на чекању и ако јесте, ажурирајте и поново покрените рачунар ако је потребно.

сцреенсавер екрана лизања мопса
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Пошто је велика вероватноћа да ћете добити поруку о грешци „Број секвенце није пронађен“, најбоље је да претражујете по одређеном броју да бисте добили тачан резултат.

Популар Постс