Нема интернета, безбедно - поправите грешку Ви-Фи у оперативном систему Виндовс 10

No Internet Secured Fix Windows 10 Wifi ErrorАко је бежична веза доступна, али добијате Без интернета, заштићено, ови кораци за решавање проблема би требало да помогну у решавању проблема.

Ако добијате грешку „Нема интернета, безбедно“ у оперативном систему Виндовс 10, вероватно је зато што вам је Ви-Фи искључен или је веза обезбеђена. Ево како да то поправите. Прво, проверите да ли је ваш Ви-Фи укључен тако што ћете проверити статус у пољу за обавештења на траци задатака. Ако је искључен, кликните на икону Ви-Фи да бисте га укључили. Ако је ваш Ви-Фи укључен, а и даље добијате грешку „Нема интернета, безбедно“, следећи корак је да проверите мрежну везу. Да бисте то урадили, идите у апликацију Подешавања и кликните на Мрежа и Интернет. У одељку „Статус“ кликните на везу „Ресетовање мреже“. Ово ће ресетовати ваш мрежни адаптер и надамо се поправити грешку „Нема интернета, безбедно“. Ако и даље имате проблема, следећи корак је да проверите лозинку за Ви-Фи. Уверите се да уносите исправну лозинку за своју мрежу. Ако нисте сигурни, можете покушати да ресетујете рутер или да контактирате свог ИСП-а за помоћ. Надамо се да ће једно од ових решења поправити грешку „Нема интернета, безбедно“ у оперативном систему Виндовс 10. Ако није, можда ћете морати да контактирате свог ИСП-а или администратора мреже за даљу помоћ.мац фонтови за Виндовс

Проблем који се ових дана обично примећује са оперативним системом Виндовс је то што нова ажурирања ОС-а доносе своје проблеме са собом. На пример, можда нећете моћи да се повежете на Интернет убрзо након ажурирања и видите поруку о грешци - Нема интернета, сигурно трепери на екрану. На срећу, постоје методе за решавање овог проблема. У овом посту ћемо видети начине да решимо проблем.Нема интернета, заштићена грешка

Обично користимо сигурну Ви-Фи везу код куће/канцеларије. Дакле, ако добијемо грешку „Нема интернета, безбедно“, то може бити због погрешне конфигурације ИП-а. Можда је нешто променило подешавања. ево шта можете да урадите.

1] Ажурирајте управљачки програм мрежног адаптера.

Ажурирајте софтвер управљачког програма мрежног адаптера и погледајте да ли то помаже. Мораћете да урадите то преко менаџера уређаја .2] Покрените алатку за решавање проблема са мрежним адаптером

трцати Алат за решавање проблема са мрежним адаптером и провери да ли помаже. Обично ова уграђена дијагностика за решавање проблема може открити проблеме са којима се сусрећете на мрежи. Добићете га овде - Контролна табла > Све ставке контролне табле > Решавање проблема > Мрежа и Интернет. Проналази и решава проблеме са бежичним и мрежним адаптерима.

3] Промените подешавања адаптера

Ако ово не успе, покушајте промена подешавања адаптера . Да бисте то урадили, изаберите опцију за промену поставки адаптера Центар за комуникације и пренос података прозор. Ову опцију ћете пронаћи на левој страни прозора.

Нема интернета, заштићена грешкаЗатим отвори Својства мрежног адаптера и покушајте да пронађете ону која је тренутно у употреби. Требало би да вам буде видљив као бежични адаптер.

Сада пронађите ако Интернет протокол верзија 6 (ТЦП/ИПв6) приказано испод приказаних опција. Кликните на њега да бисте га отворили и опозовите избор да бисте онемогућили ИПв6.

ресетовање дозвола прозора 10

Затим кликните на ОК и поново покрените рачунар да би промене ступиле на снагу.

4] Потпуно уклоните мрежни адаптер

Ако ова исправка не функционише на вашем уређају, можете да прибегнете последњој опцији: потпуно уклањање мрежног адаптера тако да га Виндовс поново додаје следећи пут када се систем покрене.

Да бисте деинсталирали и поново инсталирали мрежни драјвер, до краја притисните Вин + Кс и изаберите Управљач уређајима. Затим на листи уређаја пронађите мрежни уређај чији драјвер желите да деинсталирате.

Кликните десним тастером миша на уређај и изаберите Избриши .

У дијалогу за деинсталацију који се појављује на екрану рачунара, проверите Деинсталирајте софтвер драјвера за овај уређај опција за потпуно уклањање пакета мрежних драјвера.

Након тога у поступак мени менаџера уређаја, проверите Скенирајте промене у хардверу могућност ресетовања уређаја.

На крају, поново покрените рачунар када се заврши процес инсталације мрежног драјвера.

екран осетљив на додир површине 2 не ради

5] Проблеми са ВиФи мрежом?

Погледајте овај пост ако наиђете Проблеми са Ви-Фи мрежом у оперативном систему Виндовс 10 .

Надам се да је нешто требало да помогне!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Погледајте овај пост ако добијете Нема приступа интернету порука у оперативном систему Виндовс 10. Треба вам још предлога? Проверавати Виндовс 10 не може да се повеже на интернет .

Популар Постс