Неуспела петља ажурирања Дисцорд-а на Виндовс 11 [поправљено]

Neudacnyj Cikl Discord Update V Windows 11 IspravlenoАко сте ИТ стручњак, вероватно сте упознати са термином „петља ажурирања“. Петље ажурирања настају када ажурирање софтвера не успе да се правилно инсталира, што доводи до тога да се процес ажурирања стално понавља. Петље ажурирања могу бити узроковане разним факторима, укључујући оштећене датотеке, некомпатибилан софтвер или проблеме са сервером за ажурирање. На срећу, постоји неколико ствари које можете да урадите да поправите неуспелу петљу ажурирања. У овом чланку ћемо вам показати како да поправите неуспелу петљу ажурирања на Виндовс 11. Ако видите грешку „Неуспешно ажурирање петље“ на рачунару са оперативним системом Виндовс 11, не брините. Ово је уобичајена грешка и обично је лако исправити. Постоји неколико различитих начина да поправите неуспелу петљу ажурирања, у зависности од узрока проблема. Ако је проблем узрокован оштећеним датотекама, можете покушати да покренете Виндовс Упдате Троублесхоотер. Овај алат ће скенирати ваш рачунар у потрази за оштећеним датотекама и покушати да их поправи. Ако је проблем узрокован некомпатибилним софтвером, можете покушати да деинсталирате све недавно инсталиране програме. Понекад се новоинсталирани програми могу сукобити са ажурирањима за Виндовс и узроковати њихов неуспех. Ако је проблем узрокован проблемима са сервером за ажурирање, можете покушати да користите други сервер за ажурирање. Можете да промените сервер за ажурирање тако што ћете отворити апликацију Подешавања и отићи на Ажурирање и безбедност > Виндовс Упдате > Напредне опције. Када промените сервер за ажурирање, покушајте поново да инсталирате ажурирање. Ако и даље имате проблема, можете покушати да користите алатку за креирање медија. Овај алат вам омогућава да креирате УСБ диск или ДВД за покретање који можете користити за инсталирање ажурирања. Алатку за креирање медија можете преузети са Мицрософт веб локације. Када креирате медиј за покретање, пратите упутства на екрану да бисте инсталирали ажурирање. Ако и даље имате проблема, можете се обратити Мицрософт подршци за помоћ.Ако Дисцорд се не ажурира или се заглавио током провере ажурирања на рачунару са оперативним системом Виндовс 11/10, онда овај пост пружа предлоге који ће вам помоћи да решите проблем. Неуспела петља ажурирања Дисцорд-а проблем. Дисцорд је једна од најпопуларнијих платформи за ћаскање. Такође се може користити као самостална апликација за размену порука јер функционише глобално. Дисцорд с времена на време објављује ажурирања да би побољшао функције и безбедност апликације. Међутим, ако понекад Дисцорд се не ажурира на вашем Виндовс систему, ево шта можете да урадите.

Неуспела петља ажурирања Дисцорд на Виндовс 11 [поправљено]

Поправите неуспелу петљу ажурирања Дисцорд-а на Виндовс 11/10

Ако се Дисцорд не ажурира или се замрзне док проверава да ли постоје ажурирања, ево савета који ће вам помоћи да решите неуспели циклус ажурирања Дисцорд-а. Проблем може бити узрокован конфликтом дозвола, оштећеним датотекама апликације, сметњама у безбедносном софтверу итд. Пробајте следећа решења у низу да бисте решили спорни проблем: 1. Проверите своју интернет везу
 2. Покрените Дисцорд као администратор
 3. Преименујте Упдате.еке
 4. Привремено онемогућите антивирус и заштитни зид
 5. Деинсталирајте и преузмите најновију верзију.

1] Проверите своју интернет везу

Дисцорд се ажурира преко Интернета. Ако је интернет искључен, нећете моћи да ажурирате Дисцорд. Да бисте изоловали овај случај, покушајте да отворите веб локацију у прегледачу. Ако ради добро, онда ради и интернет. Ако сте сигурни да интернет не ради, прво решите проблеме са интернет везом.

2] Покрените Дисцорд као администратор

Нека софтверска права су везана за привилегије додељене кориснику система. У случају Дисцорд-а, одређене смернице могу спречити кориснике да ажурирају софтвер. Да бисте решили овај проблем, можда бисте желели да покренете Дисцорд као администратор.

3] Преименујте датотеку Упдате.еке.

За већину корисника ово би било коначно решење проблема о коме се расправља. Датотека упдате.еке је датотека која бележи и управља процесом ажурирања у Дисцорд-у. Ако је ова датотека оштећена, процес ажурирања неће радити. У овом случају, можете преименовати ову датотеку. Преименовање ће поништити приступ ове датотеке, а када поново покушате да ажурирате Дисцорд, датотека ће бити поново изграђена. Процедура за преименовање датотеке упдате.еке је следећа:како се заштитити од зрачења лаптопа
 • Притисните Вин+Р да отворите прозор Покрени.
 • У прозору Покрени копирајте и налепите следећу путању - Ц:Усерсаппдата. Међутим, заменитена корисничко име вашег рачунара.
 • ИН Информације о алпикацији фолдер, отвори Локални фолдер.
 • Сада у Локални фолдер, отвори Дисцорд фолдер.
 • На горњој траци изаберите Погледај >> Прикажи .
 • Означите поље за потврду повезано са Екстензије имена датотеке .
 • Десни клик на упдате.еке датотеку и изаберите преименуј.
 • Промените име у Олдупдате.еке и притисните Ентер да бисте сачували промене.

4] Привремено онемогућите антивирус и заштитни зид.

Познато је да многи антивирусни софтверски производи трећих страна који су претерано заштићени спречавају оригиналне Виндовс процесе. Да бисте изоловали овај случај, можете да онемогућите антивирусни програм треће стране или заштитни зид Виндовс Дефендер на систему.

5] Деинсталирајте и преузмите најновију верзију.

Ако све друго не успије, можете деинсталирати и преузети најновији Дисцорд инсталатер из званичне датотеке и инсталирати га.

Зашто је Дисцорд популаран?

Дисцорд је популарна платформа за размену порука за игре. Разлог зашто је популаран је зато што је одабрао гејмерску заједницу за најбоље игре, док су друге платформе за размену порука дале корисницима моћ да одлучују. Пошто је заједница за игре на Дисцорд-у унапред изграђена, она је и биће популарна.

Да ли је важно ажурирати Дисцорд?

Дисцорд је један од оних софтверских производа који преузимају више ажурирања него што је потребно. Један од разлога је додавање све више и више функција које га чине корисним за играче. Штавише, Дисцорд објављује безбедносна ажурирања како би ваш налог заштитио од хакера.

Дисцорд је победио
Популар Постс