Мобогение: Менаџер Андроид уређаја за Виндовс рачунар

Mobogenie Android Device ManagerМобогение је све-у-једном менаџер за Андроид телефоне и таблете за Виндовс рачунаре. Поједностављује управљање Андроид уређајима и омогућава вам да делите датотеке, контакте, галерију, апликације итд.

Као ИТ стручњак, сматрам да је Андроид Менаџер уређаја за Виндовс ПЦ одличан алат за управљање мојим Андроид уређајима. Једноставан је за коришћење и има много функција које га чине одличним избором за мене.Менаџер Андроид уређаја је одличан начин да управљате својим Андроид уређајима. Једноставан је за коришћење и има много функција које га чине одличним избором за мене.Менаџер Андроид уређаја је одличан алат за управљање вашим Андроид уређајима. Једноставан је за коришћење и има много функција које га чине одличним избором за мене.

Менаџер Андроид уређаја је одличан алат за управљање вашим Андроид уређајима. Једноставан је за коришћење и има много функција које га чине одличним избором за мене. Топло га препоручујем свима који траже одличан алат за управљање својим Андроид уређајима.шифра канцеларијског производа не ради

Мобогение је универзални менаџер Андроид телефона и Андроид таблета за Виндовс ПЦ. Ово поједностављује управљање Андроид уређајима. Омогућава вам да делите датотеке, контакте, галерију, апликације и све остало између рачунара и Андроид уређаја. Да бисте повезали свој уређај са Мобогение, УСБ отклањање грешака мора бити омогућено на вашем Андроид уређају, након чега ће се Мобогение аутоматски повезати са вашим Андроид уређајем.

Менаџер Андроид уређаја за Виндовс

МобоГение апликацијеЗа почетак, Мобогение се састоји од следећих алата које можете користити за управљање уређајем:

ресурс је на мрежи, али не реагује на покушаје повезивања

Управљање СД картицом: Ово је једноставан услужни програм који отвара СД картицу у Виндовс Екплорер-у и омогућава вам да видите све датотеке на СД картици вашег уређаја.

најбољи софтвер за компресију слике

резервна копија: Овај услужни програм вам омогућава да направите резервну копију података са вашег уређаја. Можете направити резервну копију контаката, порука, музике, видео записа и фотографија. Датотеку резервне копије можете да сачувате било где на чврстом диску.

Врати: Овај услужни програм вам омогућава да вратите све резервне копије направљене помоћу Мобогение. Одлично ради и генерално је добар услужни програм за опоравак.

Инсталирајте .апк: Овај алат вам омогућава да инсталирате апликације на свој телефон из апк датотека. Инсталира апликације без напора и неопходна је алатка.

Мобогение не може само да прегледа контакте и апликације на вашем телефону, већ и да прегледа музику, видео записе и фотографије на вашем уређају. Можете да бришете датотеке као и да увезете датотеке на свој уређај. Штавише, можете чак и да извозите датотеке са свог уређаја. Можете директно да пуштате музику са самог Мобогениеа, а можете чак и да подесите мелодије звона директно из Мобогение.

старт 8 критике

Не морате да преузимате апликације на свој уређај! Уз Мобогение, можете да инсталирате апликације директно на свој Андроид уређај са рачунара. Ради веома брзо, омогућава вам да преузимате апликације без проблема и чак штеди време. Ради исто као и све друге обичне продавнице апликација. Има апликације подељене у различите категорије. Не треба вам налог да бисте преузели апликације – само треба да кликнете на дугме „Инсталирај“.

МобоГение Сховцасе

Мобогение вам такође омогућава преузимање игара, мелодија звона, позадина, па чак и видео записа са сајтова за дељење видео записа. Менаџер преузимања је брз и веома брзо преноси садржај на ваш уређај.

Све у свему, то је добра апликација и уз помоћ ове алатке, пренос података између Андроид-а и Виндовс-а је постао лакши. Има леп интерфејс, невероватне карактеристике и добру продавницу апликација. То је алатка коју морате имати и ради баш као Виндовс Пхоне апликација за Виндовс. Пренос садржаја између вашег Андроид телефона и Виндовс рачунара је управо постао лакши.

мобогение фрее довнлоад

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Кликните Ево преузми Мобогение.

Популар Постс