Мицрософт Сафети Сцаннер, бесплатни антивирусни програм на захтев за Виндовс 10

Microsoft Safety ScannerКао ИТ стручњак, препоручујем коришћење Мицрософтовог сигурносног скенера. То је бесплатни антивирусни програм на захтев за Виндовс 10 и одлично штити ваш рачунар од малвера. Користим га већ неко време и никада ме није изневерио.слика хипервезе у Гмаилу

Мицрософт је управо објавио анти-малвер скенер на захтев под називом Мицрософт безбедносни скенер . МСС је бесплатна безбедносна алатка за преузимање за кориснике Виндовс-а која обезбеђује скенирање на захтев и помаже у уклањању вируса, шпијунског софтвера и другог малвера.

Мицрософт безбедносни скенер

Мицрософт Сецурити Сцаннер истиче 10 дана након преузимања. Да бисте поново покренули скенирање са најновијим антималвер дефиницијама, преузмите и поново покрените Мицрософт Сафети Сцаннер. Имајте на уму да ово није баш мала датотека... него мсерт.Еке Величина датотеке је 68 МБ!МСС се разликује од Алат за уклањање злонамерног софтвера - и не замењује антивирусни софтвер који пружа заштиту у реалном времену. Намењен је да се користи као додатни скенер на захтев поред вашег постојећег антивирусног софтвера ако осетите потребу за другачијим мишљењем. Ради заједно са вашим постојећим антивирусним софтвером.

Ако МСС открије малвер или ако дође до грешке док је покренут, Мицрософт се шаље извештај који садржи основне информације о малверу или грешци. Извештаји који се шаљу Мицрософт-у укључују техничке информације о МСС-у, пронађеном малверу и вашем рачунару, као што су број верзије МСС-а, имена датотека, криптографски хеш, величина, печат датума и друге карактеристике било ког малвера уклоњеног са рачунара, успех или неуспех када уклањање злонамерног софтвера, произвођач рачунара, модел и архитектура процесора итд.

Ако не желите да МСС шаље било какве информације Мицрософту, можете да онемогућите компоненту МСС извештавања користећи следеће поставке регистратора.Потпуна изградња: Политика ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ СОФТВЕРА Мицрософт МСЕРТ
Назив уноса: ДонтРепортИнфецтионИнформатион
Тип:РЕГ_ДВОРД
Подаци о вредности: 1

Чини се да је Мицрософт укинуо Виндовс Ливе ОнеЦаре Сафети Сцаннер, који је такође обављао додатне задатке као што су чишћење рачунара, подешавање итд., и заменио га овим новим Мицрософт безбедносним скенером. Иди узми је Ево . За упорнији малвер, размислите о коришћењу Виндовс заштитник ван мреже .

боја позадине за штампу речи

Можемо ли сада очекивати онлајн скенер од Мицрософта?

Ако тражите бесплатни антивирусни софтвер, можете погледати Мицрософт Сецурити Ессентиалс или било који од ових бесплатни препоручени антивирусни софтвер за оперативни систем Виндовс.

Популар Постс