Мицрософт Оффице центар за преузимање: Уклоните икону на траци задатака или је потпуно онемогућите.

Microsoft Office Upload CenterМицрософт Оффице центар за преузимање је део Мицрософт Оффице-а. Сазнајте како да деинсталирате или онемогућите Оффице Довнлоад Центер и обришете његову кеш меморију.

Ако сте попут већине ИТ стручњака, вероватно имате инсталиран Мицрософт Оффице на рачунару. А ако сте попут већине ИТ стручњака, вероватно ћете сматрати да је икона на траци задатака Мицрософт Оффице центра за преузимање помало досадна. На срећу, постоји начин да уклоните икону на траци задатака или да је потпуно онемогућите. Ево како: 1. Кликните десним тастером миша на икону траке задатака и изаберите „Уклони са траке задатака“. 2. Алтернативно, можете да онемогућите икону на траци задатака тако што ћете отворити Мицрософт Оффице центар за преузимање и изабрати „Опције“. На картици „Опште“ поништите избор опције „Прикажи икону траке задатака“.Центар за преузимање је алатка укључена у Мицрософт Оффице. Приликом инсталирања верзија Оффице 2010/2013/2016 Центар за преузимање Мицрософт Оффице-а се аутоматски поставља.Центар за преузимање Мицрософт Оффице-а

Центар за преузимање Мицрософт Оффице-а

Центар за преузимање вам даје могућност да на једном месту видите статус датотека које отпремате на сервер. Када отпремите датотеку на веб сервер, Мицрософт прво чува ту датотеку локално у Оффице кешу докумената пре него што почне да се отпрема, што значи да можете да сачувате промене и одмах наставите са радом чак и ако сте ван мреже или ако имате лошу мрежну везу. сложени.Оутлоок чита наглас, не ради

Мицрософт Оффице центар за преузимање користи функцију познату као Ефикасан пренос датотека (ЕФТ) да бисте смањили коришћење пропусног опсега између СхареПоинт и Оффице апликација.

подешавања лепљиве ноте

утоварни центар

Након инсталирања Оффице-а, можда ћете видети малу округлу жуту икону у системској траци послова оперативног система Виндовс.Ово је икона Мицрософт Оффице центра за преузимање. Кликом на њега отвориће се Центар за преузимање. Десни клик на њега даје вам друге опције.

Алтернативно, можете му приступити и преко Старт менија > Мицрософт Оффице > Мицрософт Оффице 2010/2013/2016 > Алати > Мицрософт Оффице 2010 Центар за преузимање.

Када га отворите, видећете листу свих датотека које су кеширане. Овде можете пратити статус датотека које су у процесу преузимања.

Уклоните икону Оффице Довнлоад Центер

Можете Ако желите онемогућите или уклоните Мицрософт Оффице центар за преузимање Икона се неће појавити у системској траци послова на траци задатака.

поново учитајте прозоре 8

То можете учинити тако што ћете опозвати избор Икона за приказ области за обавештења поље за потврду у опцијама приказа у подешавањима.

Онемогућите Оффице Довнлоад Центер

Ако желите да потпуно онемогућите Оффице Довнлоад Центер, прво направите тачку за враћање система, а затим отворите уређивач регистра. Идите до следећег кључа регистратора:

теамвиевер ваитфорцоннецтфаилед

ХКЕИ_ЦУРРЕНТ_УСЕР Изврши тренутну верзију Мицрософт Виндовс софтвера

Избриши ОффицеСинцПроцесс кључ.

Избришите кеш датотеке центра за преузимање

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

У поставкама Оффице центра за преузимање видећете дугме „Избриши датотеке из кеша“. Кликните на њега да бисте избрисали кеш датотеке које су можда сачуване за брже прегледање.

Више о овоме можете прочитати на Мицрософт .

Популар Постс