Мицрософт Екцел чека да друга апликација заврши ОЛЕ акцију

Microsoft Excel Is WaitingПогледајте овај пост ако добијете Мицрософт Екцел који чека да друга апликација изврши ОЛЕ акцију. Повезивање и уграђивање објеката омогућавају Оффице апликацијама интеракцију са другима.

Мицрософт Екцел чека да друга апликација заврши ОЛЕ акцију. Ово може бити узроковано разним стварима, али најчешћа је да је апликација заузета и не може да обради захтев. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте решили овај проблем. Прво покушајте да поново покренете апликацију. Ако то не успе, покушајте да поново покренете рачунар. Ако се проблем настави, можда ће бити потребно деинсталирати и затим поново инсталирати апликацију. Ако и даље имате проблема, можда ће бити потребно да контактирате тим за подршку апликације за даљу помоћ. У међувремену, можете покушати да користите другу апликацију да бисте довршили свој задатак.Повезивање и уграђивање објеката (ОЛЕ) је технологија коју је развио Мицрософт и која омогућава Оффице апликацијама интеракцију са другим апликацијама. Ово омогућава једној апликацији за уређивање да пошаље део документа другим апликацијама, а затим га увезе или преузме заједно са другим садржајем.На пример, ако Екцел покуша да комуницира са ПоверПоинт-ом, он издаје команду за БЕ објекат и чека одговор од ПоверПоинт-а.

Међутим, ако се тражени одговор не прими у одређеном временском периоду, може се приказати следећа грешка:откривен је генерички управљачки програм за аудио

Мицрософт Екцел чека да друга апликација заврши ОЛЕ акцију

Постоје три уобичајена узрока овога Мицрософт Екцел чека да друга апликација заврши ОЛЕ акцију н порука:

  1. Додавање превише додатака у апликацију, од којих је један или више њих оштећено.
  2. Екцел покушава да отвори датотеку креирану у другој апликацији или да преузме податке из активне.
  3. Коришћење Екцел опције „Пошаљи као прилог“ за слање Екцел листа путем е-поште.

Опште препоручено решење: поново покрените рачунар и покушајте поново . Пошто се грешка може јавити и зато што Екцел покушава да комуницира са другом апликацијом која не реагује, добро је затворити Екцел и све друге апликације. Након тога, можете поново отворити Екцел лист и почети испочетка.

Међутим, ако проблем и даље постоји, можете испробати једно или више решења у наставку.1] Омогућавање функције „Занемари друге апликације које користе ДДЕ“.

1] Отвори Екцел лист и иди фајл мени. У менију Датотека кликните на Опције.

грешка при ажурирању влц-а

2] Отвориће се дијалог Екцел опције. Иди на Напредно картицу и померите се надоле до Генерал квадрат. Тамо проверите „Занемари друге апликације које користе динамичку размену података (ДДЕ). '.

Ово би требало делимично смањити оптерећење апликације и олакшати је. Након тога, покушајте да поново покренете Екцел.

2] Онемогућавање додатака

1] Отвори Екцел лист и иди фајл мени. У менију Датотека кликните на Опције.

бесплатни анимирани позадине

2] Отвориће се дијалог Екцел опције. На картицама на левој страни кликните Додаци.

3] На дну овог поља је Управљати кутија. Изаберите Екцел надградње и кликните на Иди поред њега. Ово попуњава листу додатака.

4] Поништите избор у пољу за потврду поред додатака Поље доступних додатака а затим кликните на У реду .

виндовс цлипбоард приказивач

Ово онемогућава све додатке, чиме се смањује оптерећење апликације.

3] Коришћење других метода за прилагање Екцел радне свеске

Коришћење Екцел-ове интерне опције „Пошаљи е-поштом“ за слање радне свеске као прилога такође може довести до приказивања горње ОЛЕ грешке. Али овај проблем можете решити тако што ћете приложити Екцел радну свеску својој поруци путем апликације за е-пошту. Своју књигу можете да пошаљете тако што ћете је као датотеку приложити е-поруци у програму Оутлоок 2016/2013/2010 или Хотмаил-у. Можете користити било коју апликацију за е-пошту по свом избору да бисте заобишли проблем.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Решења о којима се расправља у овом посту су међу најефикаснијим и најпопуларнијим коришћеним за исправљање грешке у Екцел-у поменуте горе у дискусији. Надам се да ће вам нешто овде помоћи.

Популар Постс