Мени за брзи приступ недостаје у оперативном систему Виндовс 11

Menu Bystrogo Dostupa Otsutstvuet V Windows 11

недефинисан

Као ИТ стручњак, често ме питају да мени за брзи приступ недостаје у оперативном систему Виндовс 11. Ево кратког прегледа шта је мени за брзи приступ и како да га вратите ако недостаје. Мени за брзи приступ је мени са пречицама до најчешће коришћених датотека и фасцикли. Налази се у горњем левом углу прозора Филе Екплорер. Да бисте отворили мени за брзи приступ, кликните на икону која изгледа као фасцикла. Ако мени за брзи приступ недостаје, вероватно зато што сте га онемогућили у опцијама Филе Екплорер-а. Да бисте га поново омогућили, отворите Филе Екплорер и кликните на картицу Приказ. Затим означите поље поред Брзи приступ у окну за навигацију. Ако и даље имате проблема, можете покушати да ресетујете опције Филе Екплорер-а. Да бисте то урадили, отворите контролну таблу и идите на Опције фасцикле. Затим кликните на картицу Виев и кликните на дугме Ресет Фолдерс. Надамо се да ће вам овај брзи преглед помоћи да вратите мени за брзи приступ ако недостаје у оперативном систему Виндовс 11.Брзи приступ, функција истраживача, омогућава вам лак приступ недавним датотекама и фасциклама. Можете ручно да закачите или откачите често коришћене фасцикле користећи брзи приступ. У недавном ажурирању за Виндовс 11, брзи приступ није тамо где је био раније. Сада га можете пронаћи у левој навигацији као фасциклу. Али неки корисници доживљавају Нема приручног менија у оперативном систему Виндовс 11 и стога не могу да приступе датотекама и фасциклама. У овом чланку ћемо вам показати како да се носите са овим проблемом.Мени за брзи приступ недостаје у оперативном систему Виндовс 11

Како да поправите мени за брзи приступ који недостаје у оперативном систему Виндовс 11

Ако мени за брзи приступ недостаје у оперативном систему Виндовс 11, следите доленаведена решења:најбољи преносни прегледач
 1. Ажурирајте свој Виндовс 11
 2. Обришите историју истраживача
 3. Омогућите све опције у окну за навигацију
 4. Поново закачите све ставке брзог приступа
 5. Извршите поправке на лицу места

Хајде да започнемо овај посао.

1] Ажурирајте Виндовс на најновију верзију.

Познато је да ако користите застарелу верзију ОС-а, сигурно ћете наићи на грешке, међутим, понекад проблем може бити узрокован ажурирањем или можете наићи на проблем због грешке. Ако је ова сцена применљива, можете да ажурирате Виндовс и ваш проблем ће бити решен. Ово не само да ће решити проблем већ и побољшати укупне перформансе вашег рачунара. Дакле, само напред и ажурирајте свој Виндовс, надамо се да ће ваш проблем бити решен.како пронаћи скривене вифи мреже

2] Обриши историју истраживача

Обришите историју истраживача

Приручни мени је део Филе Екплорер-а, тако да морате да се уверите да нема проблема са Филе Екплорер-ом. На пример, наићи ћете на проблем ако је кеш Филе Екплорер оштећен јер ће га то успорити и може само зауставити покретање менија са пречицама. Можете се решити овог проблема тако што ћете избрисати историју Филе Екплорер-а и пратити доле наведене кораке да бисте урадили исто.

 • Притисните Вин+Е да отворите Филе Екплорер.
 • Сада кликните на дугме Радња (три хоризонталне тачке), а затим на Опције.
 • Идите на картицу „Опште“, у одељку „Приватност“ кликните на дугме „Обриши“.

Сачекајте да се процес заврши, а затим проверите да ли је проблем решен.

3] Омогућите све опције у окну за навигацију

компресујте овај погон да бисте уштедели простор на диску

Морате да се уверите да не конфигуришете мени за брзи приступ да престане да се приказује у Виндовс 11 Филе Екплорер-у, а чак и Виндовс 10 има прилагођену навигациону траку, тако да мало подешавања може да изазове огроман неред. Дакле, поправимо ово и вратимо вам брз приступ пратећи ове кораке.

 • Притисните Вин + Р да бисте отворили оквир за дијалог Покрени, а затим откуцајте следеће: |_+_|.
 • Сада притисните Цтрл+Схит+Ентер да отворите опцију Филе Екплорер и кликните на дугме Да када се појави прозор Контрола корисничког налога. Ово ће дати администраторски приступ.
 • Након тога идите на картицу „Приказ“ и пронађите „Окно за навигацију“.
 • На крају, омогућите сваку ставку испод ње и кликните на дугме Примени.

Након тога, поново покрените рачунар и видите да ли је проблем са брзим менијем и даље присутан или не.

позадина радне површине се мења сама од себе

4] Уклоните ставке пречице и поново их закачите.

У овом решењу ћемо се уверити да веза пречице није оштећена. Ако је оштећен, ово може бити извор ове грешке, а грешку можете да решите само тако што ћете уклонити сав садржај из брзог приступа и затим га поново закачити. Ако се ова сцена односи на вас, следите доле наведене кораке.

 • Притисните Вин+Р да отворите дијалог Покрени.
 • Тип тим и притисните Цтрл+Схит+Ентер и кликните на дугме Да када се екран за контролу корисничког налога појави на екрану да бисте покренули командну линију као администратор.
 • Након тога уклоните Недавно, Аутоматско одредиште и Прилагођено одредиште из менија пречица, да бисте урадили исто, покрените сваку од следећих команди.
|_+_||_+_||_+_|

Сада поново покрените уређај и видите да ли видите Брзи приступ.

5] Врати системске датотеке

На крају, грешка такође може сметати вашем рачунару ако постоје унутрашњи системски проблеми. У таквим случајевима можете вратити свој Виндовс рачунар користећи инсталациони медиј.

Зашто се моја пречица не приказује?

Многи корисници се такође суочавају са проблемом где брзи приступ не ради или се споро отвара због различитих разлога као што су подаци апликације, рушења итд. Ако сте у истом чамцу, не брините јер овај проблем можете решити за неколико кораци .

Мени за брзи приступ недостаје у оперативном систему Виндовс 11
Популар Постс