Најбоље бесплатне апликације и виџети за Божићно одбројавање за Виндовс 11/10

Lucsie Besplatnye Prilozenia I Vidzety Obratnogo Otsceta K Rozdestvu Dla Windows 11 10Празници су пред нама, а то значи да је време да почнемо да размишљамо о Божићу! Ако сте попут мене, желите да будете сигурни да сте спремни за велики дан. Зато сам саставио листу најбољих бесплатних божићних апликација и виџета за одбројавање за Виндовс 10. Ове апликације ће вам помоћи да пратите колико дана је остало до Божића, тако да можете бити сигурни да сте спремни за велики дан. И најбоље од свега, сви су бесплатни! 1. Божићно одбројавање Ова апликација је одличан начин да пратите колико дана је остало до Божића. Једноставан је за употребу и можете га подесити да одбројава до тачног датума и времена Божића. 2. Божићни Цоунтдовн Видгет Овај виџет је одличан начин да пратите колико дана је остало до Божића. Једноставан је за употребу и можете га подесити да одбројава до тачног датума и времена Божића. 3. Деда Мразово одбројавање Ова апликација је одличан начин да пратите колико дана је остало до Божића. Једноставан је за употребу и можете га подесити да одбројава до тачног датума и времена Божића. 4. Цхристмас Трее Цоунтдовн Ова апликација је одличан начин да пратите колико дана је остало до Божића. Једноставан је за употребу и можете га подесити да одбројава до тачног датума и времена Божића. 5. Божићни сат за одбројавање Ова апликација је одличан начин да пратите колико дана је остало до Божића. Једноставан је за употребу и можете га подесити да одбројава до тачног датума и времена Божића. Дакле, ето вам најбоље бесплатне апликације и виџети за божићно одбројавање за Виндовс 10. Обавезно их преузмите и почните да одбројавате дане до Божића!тест губитка вифи пакета

Божић је за многе најишчекиванији празник у години и природно је да се одбројавање започне када је већ иза угла. Ево листе најбоље бесплатне апликације и виџети за божићно одбројавање за Виндовс 11/10. Ове апликације и виџети су посебно дизајнирани да омогуће корисницима да почну да броје тачне дане и сате до Божића. Можете да користите ове апликације и виџете да бисте стекли осећај за Божић или у складу са тим планирали своје празнике и активности. Све ове апликације вам пружају различите функције прилагођавања које ће вам помоћи да прилагодите сат одбројавања по свом укусу. Хајде сада да погледамо листу бесплатних божићних апликација и виџета за одбројавање.

Постоји много виџета за божићно одбројавање које можете да користите за бројање дана и времена до Божића у оперативном систему Виндовс 11/10. Постоји неколико бесплатних апликација са сатом за одбројавање као што су Цхристмас Снов Глобе Цоунтдовн или Санта Цоунтдовн. Користећи овај софтвер, можете додати виџет за божићно одбројавање на врх екрана радне површине и добити тачан дан и време до Божића. Можете чак и започети одбројавање до Нове године.

Бесплатне божићне апликације и виџети за одбројавање за Виндовс 11/10

Ево најбољих бесплатних божићних апликација и виџета за одбројавање које можете да користите на Виндовс 11/10:  1. Цхристмас Про
  2. Божићни снежни глобус одбројавање
  3. Божићно одбројавање
  4. Јелка
  5. Одбројавање - Божић
  6. Одбројавање до Божића
  7. Божићно одбројавање
  8. Деда Мраз Цоунтдовн
  9. Божићна апликација за одбројавање

1] Божић Про

бесплатне апликације за божићно одбројавање

Цхристмас Тиме Про је бесплатна апликација за божићно одбројавање за Виндовс 11/10. Ова апликација је доступна у Мицрософт Сторе-у где можете да је инсталирате на свој рачунар.

Када отворите апликацију, она ће почети да приказује број дана, сати, минута, секунди и милисекунди који су остали до празника, односно Божића. Приказује прелепе божићне позадине као позадину. Опционо, такође можете да делите сат одбројавања преко поште и других апликација са својим пријатељима и колегама. Све у свему, ово је лепа и згодна апликација за одбројавање коју можете користити да започнете одбројавање до Божића.2] Божићни снежни глобус Цоунтдовн

Цхристмас Снов Глобе Цоунтдовн је бесплатан виџет за божићно одбројавање који се може користити у оперативном систему Виндовс 11/10. Можете држати сат одбројавања на врху екрана радне површине и наставити са другим задацима. Сјајно, зар не?

Овај софтвер пружа много опција за подешавање сата. Омогућава вам да бирате рок да започнете одбројавање, на пример 24. децембар, 25. децембар Нова година, и Јулијанско рођење . Дакле, можете започети и одбројавање до Нове године. Можете користити шта желите коже Прилагодите изглед сата за одбројавање. Такође вам омогућава да се промените стил фонта, тип, величина, боја, и више од сата за одбројавање.

Такође садржи неколико звуци нпр. Цхимес, Јингле Беллс, итд. Можете свирати одређени музички образац сваких пола сата или сваког сата. Остала подешавања која можете да омогућите или онемогућите укључују Учитај при покретању, Увек на врху, Прикажи сенку, Прикажи звездице, итд.

Ово је леп бесплатни виџет за Божићно одбројавање за вашу радну површину. Можете га добити Ево .

Читати: Веб локације за праћење Деда Мраза ће вам помоћи да пратите Деда Мраза.

3] Одбројавање до Божића

Божићно одбројавање је бесплатна Мицрософт Сторе апликација за почетак одбројавања до Божића. Можете га инсталирати из Мицрософт продавница . Ово је једноставна апликација која приказује број дана, сати, минута и секунди до Божића. Приказује прелепу анимирану позадину која ће донети Божић на вашу радну површину. Такође можете променити нека подешавања одбројавања како би одговарала вашим захтевима, укључујући датум Божића, време Божића и трајање Адвента. Такође, ако желите да отворите ову апликацију сата за одбројавање када покренете Виндовс, можете и то да урадите.

Апликација приказује неке огласе на свом интерфејсу у бесплатној верзији. Ако то не желите, мораћете да купите претплату на њу или можете да користите неку од других апликација на овој листи.

4] Божићна јелка

Божић Дрво је још један бесплатни виџет за божићно одбројавање за Виндовс 11/10. Ово је лагана апликација коју можете користити да прикажете божићно одбројавање на радној површини.

Помоћу овог виџета можете започети одбројавање до Божић , Нова Година , и Јулијанско рођење . Нуди разне маске засноване на божићном дрвцу за прилагођавање изгледа сата за одбројавање. Сат се може закачити на врх екрана тако да можете да пратите одбројавање док радите друге ствари на рачунару. Поред тога, можете прилагодити и фонт сата, као што су тип фонта, величина, боја и још много тога.

Такође пушта прелеп музички узорак Јингле Беллс сваког сата како би створио божићну атмосферу. Међутим, ако то не желите, можете искључити звук.

Читати: Како направити анимиране честитке користећи ПоверПоинт?

5] Одбројавање - Божић

Одбројавање - Божић је основна бесплатна апликација за одбројавање за Божић за Виндовс 11/10. Приказује број дана, сати, минута и секунди до Божића. Позадина интерфејса је обична, нема новогодишњих позадина. Дакле, ако желите једноставан божићни сат који само показује одбројавање, можете користити ово. Ова бесплатна апликација за божићно одбројавање доступна је у Мицрософт Сторе-у.

6] Одбројавање до Божића

Још једна бесплатна апликација за божићно одбројавање коју можете да користите је Цоунтдовн Ксмас. Ово је једноставна апликација која приказује одбројавање до Божића на вашој радној површини. У њему добијате анимирану позадину са божићном темом и бројем дана, сати, минута и секунди до 25. децембра.

Доступан је бесплатно у Мицрософт Сторе-у.

7] Божићно одбројавање

Ксмас Цоунтдовн је још једна бесплатна апликација за божићно одбројавање из Мицрософт Сторе-а. Као и друге апликације, овај сат за одбројавање вам такође помаже да одбројавате дане до Божића. Тренутна жива плочица је такође приказана на почетном екрану. Можете га инсталирати из Мицрософт продавнице.

8] Деда Мразово одбројавање

Одбројавање Деда Мраза је леп бесплатни божићни виџет сата за одбројавање за Виндовс 11/10. Ово је сат за одбројавање у стилу Деда Мраза који приказује Деда Мраза са сатом за одбројавање који показује преостало време до празника. Такође вам омогућава да започнете одбројавање до Божића (25. децембра), Божића (24. децембра), Јулијанског Божића и Нове године.

Нуди различите опције за персонализацију божићног сата за одбројавање. Можете променити кожу сата као и фонт сата. Поред тога, можете да пустите аудио узорак Цхиме или Јингле Беллс сваких 30 минута или сваки сат. Такође, увек можете држати сат одбројавања на врху екрана радне површине.

Можете преузети овај бесплатни додатак за божићно одбројавање одавде .

види: Божићне Виндовс теме, позадине, божићна јелка, скринсејвери, снег и још много тога!

9] Цхристмасцоунтдовн.апп

Божићна апликација за одбројавање је бесплатна веб апликација за покретање божићног сата за одбројавање. Можете да посетите ову веб локацију у веб претраживачу да видите колико је дана, сати, минута и секунди остало до Божића. Такође садржи прелепе божићне позадине као позадину.

Постоји ли апликација Одбројавање до Божића?

Да, постоји неколико бесплатних божићних апликација за одбројавање доступних у Мицрософт Сторе-у. Цхристмас Тиме Про је једна од најбољих бесплатних апликација која вам омогућава да започнете одбројавање до Божића на радној површини. Такође можете поделити божићно одбројавање са својим пријатељима.

Сада прочитајте:

бесплатне апликације за божићно одбројавање
Популар Постс