Како омогућити безбедну претрагу у Гоогле претрази

Kak Vklucit Bezopasnyj Poisk V Poiske GoogleКао ИТ стручњак, често ме питају како да омогућим Сигурну претрагу у Гоогле претрази. Сигурна претрага је филтер који Гоогле користи за филтрирање експлицитног садржаја из резултата претраге. Да бисте омогућили Сигурну претрагу, пратите ове кораке: 1. Отворите Гоогле у свом прегледачу и пријавите се. 2. Кликните на икону зупчаника у горњем десном углу и изаберите „Подешавања претраге“. 3. У оквиру „Филтери безбедне претраге“ изаберите „Филтрирај експлицитне резултате“. 4. Сачувајте подешавања. Сада, када тражите нешто на Гоогле-у, експлицитан садржај ће бити филтриран из резултата. Ово је одличан начин да ваше прегледање буде безбедно, посебно ако имате децу која користе ваш рачунар.Већина корисника користи Гоогле, најпопуларнији претраживач, да пронађе своје упите. Сигурна претрага је подразумевано онемогућена у Гоогле претраживачу. Међутим, можете га омогућити да филтрира експлицитне резултате претраге на вашем систему. Исто смо објаснили у овом чланку.

Како да укључите Сигурну претрагу Гоогле претрага

Како омогућити безбедну претрагу у Гоогле претрази

Процедура за онемогућавање Сигурне претраге у Гоогле претрази је следећа.  1. отворен гоогле цом .
  2. Притисните Подешавања у доњем десном углу.
  3. Изабери Претрага подешавања из менија.
  4. Подкатегорија Безбедно претраживање филтери, означите поље за потврду повезано са Омогући Сигурну претрагу .
  5. Померите се надоле и кликните на Задржати да сачувате подешавања.
  6. Сада ће све што тражите бити филтрирано за експлицитне резултате.
  7. Такође, кад год тражите слике, приметићете прекидач СафеСеарцх у горњем десном углу.

Шта је Гоогле безбедна претрага?

Гоогле СафеСеарцх је функција која омогућава корисницима да филтрирају експлицитне резултате претраге. Овај филтер се примењује на веб резултате, слике и видео записе. Опција Сигурне претраге је критична за школе, радна места и родитеље. Једном када је ова опција омогућена, не морате да бринете да ће се експлицитни садржај појавити у резултатима претраге.

Да ли је Гоогле безбедна претрага безбедна?

Према одрицању одговорности на званичној страници, Гоогле СафеСеарцх није поуздан. Међутим, у последње време је скоро поуздан. Разлог је раст вештачке интелигенције и лидерство Гугла у томе. Ботови могу анализирати било који садржај и филтрирати га.

Да ли Гоогле филтрира резултате секундарне претраге?

Секундарни резултат ће бити страница за страницом. На пример, ако дођете на веб локацију која води ка другој веб страници или претпоставимо да приступате другом претраживачу преко Гоогле-а. У овом случају, Гоогле не филтрира секундарне резултате претраге.Ако желите да филтрирате секундарне резултате претраге, можете покушати следеће.

компактна датотека података Оутлоок
  • Користите Сигурну претрагу у свом прегледачу
  • Користите Сигурну претрагу на свом Виндовс систему
  • Користите Сигурну претрагу преко апликације треће стране

Шта ако добијам експлицитне резултате иако је Сигурна претрага омогућена?

Ако добијате јасне резултате упркос коришћењу Гоогле безбедне претраге, пријавите то на суппорт.гоогле.цом . Ово можда неће довести до тога да се резултати претраге одмах уклоне, али ће то пријавити Гоогле-у, који ће етички прегледати страницу. Такође треба напоменути да Гугл, према њиховој изјави, не филтрира експлицитан садржај који има „значајну уметничку, образовну, историјску, документарну или научну вредност“. Дакле, ако наиђете на такав садржај, највише што можете да урадите је да га игноришете.

Како онемогућити Гоогле безбедну претрагу?

Процедура за онемогућавање Гоогле безбедне претраге је обрнута од процедуре за њено омогућавање. Идите на Гоогле.цом. Изабери Подешавања > Претрага подешавања. Опозовите избор у пољу за потврду повезано са Сигурном претрагом. Ако је било која картица или прозор већ био отворен приликом претраживања преко Гоогле-а, можете га поново учитати.

Зашто се Гоогле безбедна претрага стално укључује?

Гоогле безбедна претрага се стално укључује јер спољна подешавања вашег система можда спречавају приступ експлицитном садржају. У овом случају, мораћете да промените подешавања рачунара. Поред тога, апликације трећих страна могу да ометају ову функцију.

Како да укључите Сигурну претрагу Гоогле претрага
Популар Постс