Како сакрити коју игру играте на Дисцорд-у

Kak Skryt V Kakuu Igru Vy Igraete V Discordнедефинисан

Ако сте ИТ стручњак, велике су шансе да сте у неком тренутку морали да имате посла са Дисцорд-ом. За оне који не знају, Дисцорд је апликација за ћаскање и ВоИП дизајнирана за играче која омогућава играчима да се повежу једни са другима. Међутим, један од проблема са Дисцорд-ом је то што може бити тешко сакрити коју игру играте ако покушавате да будете дискретни. Срећом, постоји неколико начина да сакријете коју игру играте на Дисцорд-у. Први начин да сакријете коју игру играте на Дисцорд-у је да користите алат под називом Рицх Пресенце. Рицх Пресенце је алатка која вам омогућава да прилагодите свој Дисцорд статус и отежате људима да виде коју игру играте. Да бисте користили Рицх Пресенце, мораћете да преузмете алатку и да је инсталирате на рачунар. Када то урадите, можете да користите Рицх Пресенце да сакријете игру од погледа. Други начин да сакријете коју игру играте на Дисцорд-у је да користите алат који се зове Дисцорд Хиде. Дисцорд Хиде је проширење прегледача које вам омогућава да сакријете свој Дисцорд статус и отежавате људима да виде коју игру играте. Да бисте користили Дисцорд Хиде, мораћете да инсталирате екстензију, а затим поново покренете прегледач. Када то урадите, можете користити Дисцорд Хиде да сакријете своју игру од погледа. Коначно, можете користити и алат под називом Хусх да сакријете коју игру играте на Дисцорд-у. Хусх је алатка која вам омогућава да прилагодите своја Дисцорд обавештења и отежате људима да виде коју игру играте. Да бисте користили Хусх, мораћете да инсталирате алатку, а затим поново покренете рачунар. Када то урадите, можете користити Хусх да сакријете своју игру од погледа. Дисцорд је одлична апликација за ћаскање и ВоИП за играче, али може бити тешко сакрити коју игру играте ако покушавате да будете дискретни. Срећом, постоји неколико начина да сакријете коју игру играте на Дисцорд-у. Можете да користите алатку као што је Рицх Пресенце или Дисцорд Хиде да сакријете своју игру од погледа, или можете да користите алатку као што је Хусх да прилагодите своја Дисцорд обавештења и отежате људима да виде коју игру играте.Једна од сјајних карактеристика Дисцорд-а је његова способност да аутоматски покаже свим вашим пријатељима игре које тренутно играте. Још је боље ако игра користи функцију Рицх Пресенце, јер на тај начин ваши пријатељи могу да виде колико сте напредовали у игри. Очигледно, не желе сви да било ко други зна коју игру играју и докле су стигли. Дакле, питање је како да онемогућите ову функцију да бисте заштитили своју приватност и сакрити игру коју играју на Дисцорд-у ? Па да видимо.Како сакрити коју игру играте на Дисцорд-у

Како сакрити у којој игри сте

Да бисте сакрили коју игру играте на Дисцорд-у:да ли су Блуетоотх звучници сигурни
  1. Отворите апликацију Дисцорд
  2. Кликните на картицу Приватност активности.
  3. Онемогућите богату присутност

Ово ће сакрити игру коју играте на Дисцорд-у од других.

1] Отворите апликацију Дисцорд

Пре него што почнемо, прво морамо да покренемо Дисцорд апликацију на вашем Виндовс рачунару или преко Интернета.

  • Кликните на икону Дисцорд на радној површини, траци задатака или старт менију.
  • Алтернативно, отворите жељени веб претраживач.
  • Идите на званичну Дисцорд веб локацију.
  • Обавезно се пријавите са својим званичним акредитивима.

2] Кликните на картицу Приватност активности.

Акције Приватност Дисцордтелнет пешкир.блинкенлигхтс.нл виндовс 10

Следећи корак који треба да предузмете је да одете у одељак Приватност активности који се налази у области Подешавања у Дисцорд-у.

  • Кликните на икону подешавања.
  • Одатле изаберите „Приватност активности“ у левом окну.

3] Онемогућите богату присутност

Онемогућите статус активности Дисцорд

како променити гоогле лозинку

На крају, морамо онемогућити ову функцију тако да нико не може да види игру коју тренутно играте. Урадите то тако што ћете кликнути на радио дугме поред „Прикажи тренутну активност као статусну поруку“ и готови сте.

читати : Решите проблеме са треперењем или кашњењем заједничког екрана Дисцорд

Шта је богато присуство у Дисцорду?

Дакле, Рицх Пресенце је нова Дисцорд функција која омогућава корисницима да прикажу јединствене, занимљиве и корисне податке на корисниковом Дисцорд профилу док играју. Тренутно не подржавају све игре Рицх Пресенце, али очекујемо да ће тај број значајно порасти у наредним месецима и годинама.

Да ли је Рицх Пресенце вс Дисцорд ТоС?

Из онога што смо прикупили, Рицх Пресенце није у супротности са условима коришћења услуге у вези са Дисцорд-ом, и не очекујемо да ће се ово променити пошто је ова функција званична верзија самог Дисцорд-а.

читати : Не могу да стримујем ништа из Опера ГКС у Дисцорд

аудиоплаибацкдиагностиц.еке

Колико кошта покретање Дисцорд сервера?

Дисцорд сервери су бесплатни за све заинтересоване. Међутим, ако су вам потребне додатне функције и погодности, припремите се да потрошите од 4,99 до 9,99 долара месечно.

БеттерДисцорд омогућен?

Према програмерима Дисцорд-а, апликација БеттерДисцорд није дозвољена јер је против Услова коришћења услуге. Они који одлуче да га користе могу се суочити са суспензијом или забраном, па имајте то на уму пре него што кренете даље са својим плановима.

читати : Инсталација ДисцордСетуп.еке није успела; Извлачење инсталатера није успело

Да ли је могуће онемогућити додатке за Дисцорд?

Само додаци трећих страна могу гарантовати Дисцорд администраторима забрану. То је зато што су додаци и додаци трећих страна против Услова коришћења услуге, па ако желите да идете правим и уским путем

Богато присуство раздора
Популар Постс