Како направити позадину са ефектом креде или маркера у ПоверПоинту

Kak Sdelat Fon S Effektom Mela Ili Markera V Powerpointнедефинисан

Као ИТ стручњак, често ме питају како да направим позадину са ефектом креде или маркера у ПоверПоинт-у. Постоји неколико начина да то урадите, али најлакши начин је да користите ПоверПоинт шаблон.Прво, мораћете да пронађете шаблон који има позадину са ефектом креде или маркера. Постоји много ових доступних на мрежи, или можете креирати своје. Када добијете шаблон, отворите га у ПоверПоинт-у и изаберите опцију „позадина“.Затим изаберите боју коју желите да буде ваша позадина. Можете користити једнобојну боју или можете одабрати градијент. Да бисте направили градијент, једноставно кликните на опцију 'градијент', а затим изаберите две боје које желите да користите. ПоверПоинт ће аутоматски креирати градијент за вас.

Када изаберете боју позадине, време је да додате текст. Да бисте то урадили, једноставно кликните на опцију „текст“, а затим унесите свој текст. Текст можете форматирати како год желите, али препоручујем да буде једноставан. ПоверПоинт нуди низ различитих фонтова, па слободно експериментишите.Када будете задовољни својим текстом, време је да додате неке слике. Да бисте то урадили, кликните на опцију „слике“, а затим изаберите слике које желите да користите. Можете да убаците слике са свог рачунара или можете да тражите слике на мрежи. Када уметнете своје слике, можете их поставити како год желите.

То је то! Сада имате позадину са ефектом креде или маркера у ПоверПоинт-у. Ову позадину можете користити за презентације или је можете користити у друге сврхе. Експериментишите и забавите се!Многи људи широм света креирају и представљају своје презентације публици како би показали шта желе да раде, било да је то маркетинг или школски рад. Понекад људи додају позадину својим слајдовима како би својим презентацијама дали јединствен изглед. Да ли сте знали да можете додати ефекат креде као позадину у ПоверПоинт-у? У овом водичу ћемо објаснити процедуру направите позадину са ефектом креде или маркера ИН Упориште .

еасиус тодо бацкуп бацкуп 10

Како направити позадину са ефектом креде или маркера у ПоверПоинту

Како направити позадину са ефектом креде или маркера у ПоверПоинту

Пратите ове кораке да бисте креирали позадину ефекта креде или маркера у ПоверПоинт-у:

 1. Покрените ПоверПоинт.
 2. Кликните на „Убаци“ и изаберите „Слика“ у групи „Слике“, а затим изаберите извор.
 3. Изаберите слику из било ког од понуђених извора.
 4. Кликните на картицу Формат слике.
 5. Кликните на дугме 'Уметнички'; можете одабрати ефекат креде или ефекат маркера.
 6. Сада имамо позадину са кредом или маркером.
 7. Затим додајте своје податке у позадину.

Како променити боју позадине ПоверПоинт дизајна?

Пратите ове кораке да бисте променили боју позадине ПоверПоинт дизајна:

 1. Изаберите слајд, а затим кликните на картицу Дизајн.
 2. Кликните на стрелицу падајућег менија „Више“ у групи „Опције“.
 3. У падајућем менију можете променити шему боја, стилове фонта, ефекте и стилове позадине.

лансирање Упориште .

Кликните Уметните и изаберите Слике ИН Слике групи, а затим изаберите извор из којег желите да преузмете слику (Ово Уређај , стоцк слике , и Онлине слике .)

Изаберите слику из било ког од горе наведених извора, а затим кликните Уметните .

Сада имамо слику на слајду.

Кликните на слику и идите на Формат слике таб

Притисните Уметност дугме у регулисати групишите и изаберите Мел Ефекат менија.

усбантивирус

Ако желите ефекат маркера, изаберите Маркер Ефекат менија.

Ако желите да форматирате ефекат, кликните десним тастером миша на слику и изаберите Формат слике из контекстног менија.

ИН уметнички ефекат одељак, можете инсталирати Транспарентност или Притисак до жељене количине, а затим затворите панел.

Сада имамо позадину.

Додајте потребне податке на слајд.

Надамо се да разумете како да направите позадину са ефектом креде или маркера у ПоверПоинт-у.

Постоји ли фонт кредом у ПоверПоинту?

Стил фонта је штампана типографија или знакови текста који представљају одређени стил. Мицрософт ПоверПоинт има различите стилове фонта које можете бирати, али не постоји стил фонта кредом.

Како додати ефекте дизајна у ПоверПоинт?

Када уметнете слику у ПоверПоинт слајд, не морате да је оставите досадном. Можете да користите функцију „Идеја за дизајн“ да бисте учинили слику на слајду привлачнијом. Да бисте својим слајдовима додали идеје за дизајн, пратите ове кораке:

 1. Изаберите „Слика
Популар Постс