Како променити језик виџета у оперативном систему Виндовс 11

Kak Izmenit Azyk Vidzetov V Windows 11Како променити језик виџета у оперативном систему Виндовс 11 Ако користите рачунар са оперативним системом Виндовс 11, постоји једноставан начин да промените језик својих виџета. Ево како: 1. Отворите контролну таблу. 2. Изаберите опцију „Сат, језик и регион“. 3. Изаберите опцију „Регион и језик“. 4. Изаберите опцију „Додатна подешавања“. 5. Изаберите опцију „Језик за програме који нису Уницоде“. 6. Изаберите опцију „Промени локализацију система“. 7. Изаберите језик који желите да користите из падајућег менија. 8. Кликните на дугме 'ОК'. То је све! Сада ће ваши виџети бити приказани на језику који сте изабрали.скупови конфигурације подржани су само када се инсталација Виндовс започне из Виндовс пе

Виндовс 11 виџет је прилагодљив фид са вештачком интелигенцијом који приказује вести, временску прогнозу, ваше најновије фотографије и још много тога. Можете да приступите траци виџета оперативног система Виндовс 11 тако што пређете мишем преко доње леве стране траке задатака. Подразумевано, Виндовс 11 виџети се приказују на примарном језику вашег система. Шта ако желите да читате виџете на другом језику? У овом чланку ћемо вам показати како променити језик виџета у Виндовс 11 .

Како променити језик Виндовс 11 виџета

Како променити језик виџета у оперативном систему Виндовс 11

Пратите упутства у наставку да промените језик виџета у Виндовс 11 :Промените језик Виндовс 11 виџета

 1. Пређите мишем преко доње леве стране траке задатака. Отвориће се панел виџета оперативног система Виндовс 11.
 2. Видећете профилну слику свог Мицрософт налога у горњем десном углу панела виџета. Кликните овде.
 3. Подешавања виџета ће се отворити. Кликните Леад Манагемент . Ово ће се отворити Мицрософт вести страница у Мицрософт ивица без обзира на подразумевани веб претраживач.
 4. Сада кликните на Подешавања доживљаја таб
 5. Изабери Језик и садржај Са леве стране.
 6. Сада кликните на падајући мени са десне стране и изаберите свој језик.

Када промените језик, страница Мицрософт вести ће се поново учитати и видећете сав садржај на жељеном језику. Сада поново покрените рачунар да бисте видели Виндовс 11 виџете на жељеном језику.

Не могу да променим језик виџета у оперативном систему Виндовс 11

Можда имате проблем са Виндовс 11 виџетима где се језик не мења након поновног покретања рачунара. То се обично дешава из једног од следећих разлога: • Изабрани језик не подржавају Виндовс 11 виџети.
 • Ваша лиценца за Виндовс 11 подржава само један језик приказа.

Да бисте решили овај проблем, потребно је да промените језик интерфејса Виндовс 11. Следећи кораци ће вам помоћи у томе:

 1. Отворите подешавања оперативног система Виндовс 11.
 2. Изаберите Време и језик категорија на левој страни.
 3. Сада кликните Језик и регион .
 4. Сада кликните на Језик Виндовс интерфејса и изаберите жељени језик.
 5. Након тога, потребно је да се одјавите и поново пријавите.

Горе наведени кораци ће променити језик приказа у оперативном систему Виндовс 11. Ова радња ће такође променити језик виџета у оперативном систему Виндовс 11.

Виндовс лиценца подржава само један језик приказа

Имајте на уму да ћете моћи да промените језик приказа у оперативном систему Виндовс 11 ако вам лиценца то дозвољава. Ако ваша лиценца за Виндовс 11 подржава само један језик приказа, видећете следећу поруку Језик и регион страницу у подешавањима Виндовс 11.

Ваша Виндовс лиценца подржава само један језик приказа.

самостални вирусни скенер

У овом случају не можете променити језик екрана.

немате дозволу за приступ на овом серверу

Како прилагодити виџете у оперативном систему Виндовс 11?

Виндовс 11 вам омогућава да прилагодите траку виџета. Да бисте то урадили, отворите подешавања виџета за Виндовс 11 и изаберите који виџет желите да додате или уклоните. Постоји много доступних виџета које можете додати на панел са виџетима. Неки од њих укључују породичну безбедност, Оутлоок календар, временску прогнозу итд.

Како да поправим своје виџете у оперативном систему Виндовс 11?

Ако Виндовс 11 виџети сада раде, учитавају или приказују празне, онемогућите и поново омогућите виџете. Опција да то урадите је доступна у подешавањима оперативног система Виндовс 11. Проблем се јавља и због проблема са перформансама. Ако ваш рачунар ради споро, можда ћете имати проблема са Виндовс 11 виџетима. Наишао сам на овај проблем. Мојим Виндовс 11 виџетима је требало дуже да се учитају, а рачунар је био спор. Проблем је нестао када сам надоградио свој хардвер инсталирањем ССД-а.

Како променити језик виџета у оперативном систему Виндовс 11/10?

Можете да промените језик Виндовс 11/10 виџета у подешавањима виџета. Ако то не успе, промените језик приказа за Виндовс 11/10. Ово ће решити проблем. У овом чланку смо објаснили корак по корак процес промене језика виџета у оперативном систему Виндовс 11.

Надам се да ово помаже.

Опширније : Како деинсталирати или поново инсталирати виџете у Виндовс 11.

Како променити језик Виндовс 11 виџета
Популар Постс