Како пренети Мицрософт Аутхентицатор на нови телефон

How Transfer Microsoft Authenticator New PhoneКако да подесим Мицрософт Аутхентицатор на новом телефону? Научите како да пренесете своје Мицрософт Аутхентиатор акредитиве и кодове на нови телефон.

Када набавите нови телефон, мораћете да пренесете апликацију Мицрософт Аутхентицатор на нови уређај. Ево како: 1. На новом телефону инсталирајте апликацију Мицрософт Аутхентицатор. 2. У апликацији Мицрософт Аутхентицатор, додирните Додај налог, а затим изаберите Пословни или школски налог. 3. Када се то од вас затражи, унесите акредитиве свог пословног или школског налога, а затим додирните Пријава. 4. На следећем екрану тапните на Дозволи да апликацији Мицрософт Аутхентицатор дате дозволу да приступи информацијама о вашем налогу. 5. На следећем екрану изаберите налог који желите да пренесете, а затим тапните на Нект. 6. На следећем екрану унесите код приказан на вашем новом телефону, а затим тапните на Верифи. То је то! Ваш Мицрософт Аутхентицатор налог ће сада бити пренет на ваш нови телефон.Ако желите да пренесете Мицрософт Аутхентицатор на свој нови телефон, пратите овај водич корак по корак. Након преноса свих сачуваних акредитива на ваш нови телефон, неки веб-сајтови могу тражити од вас да верификујете нови телефон новим кодовима. Можете користити ова упутства за прелазак са Андроид-а на иОС или обрнуто.Мицрософт Аутхентицатор је апликација за генерисање кода доступна за Андроид и иОС. ако сте омогући и користи двофакторску аутентификацију на различитим сајтовима , можете користити Мицрософт Аутхентицатор за генерисање кодова. Међутим, рецимо да сте изгубили телефон на којем је инсталиран Мицрософт Аутхентицатор и сада желите да пренесете све податке са тог изгубљеног или украденог телефона на нови. У овом случају, можете искористити помоћ овог водича.

не могу уклонити Виндовс 10 са Блуетоотх уређаја

Пре него што почнете, требало би да знате да морате претходно да активирате резервну копију у облаку да бисте прешли са украденог или изгубљеног телефона на нови. У супротном, ови кораци неће помоћи. Ако имате оба мобилна телефона испред себе, можете наставити да пратите овај водич.У овај чланак смо укључили снимке екрана који показују да прелазимо са мобилног Андроид-а на иОС. Међутим, можете да пратите исте кораке да бисте прешли са иОС-а на Андроид.

Како пренети Мицрософт Аутхентицатор на нови телефон

Да бисте подесили Мицрософт Аутхентицатор на новом телефону, следите ове кораке:

 1. Отворите апликацију Мицрософт Аутхентицатор на свом старом мобилном телефону.
 2. Кликните на икону са три тачке и идите до Подешавања .
 3. Искључи Резервна копија у облаку или иЦлоуд резервна копија опција.
 4. Додајте налог за опоравак.
 5. Отворите апликацију Мицрософт Аутхентицатор на свом новом мобилном телефону.
 6. Притисните ПОЧНИ ОПОРАВАК дугме.
 7. Унесите акредитиве налога за опоравак.
 8. Поново верификујте своје налоге да бисте почели да их користите.

За почетак вам је потребно омогућите резервну копију у облаку у Мицрософт Аутхентицатор-у апликација. Да бисте то урадили, потребно је да отворите апликацију Мицрософт Аутхентицатор на свом мобилном телефону, кликнете на икону са три тачке и изаберете Подешавања опција. Сада морате да промените Резервна копија у облаку опција.Како пренети Мицрософт Аутхентицатор на нови телефон

Белешка. Ако користите иОС мобилни уређај, можда ћете видети иЦлоуд резервна копија уместо тога Резервна копија у облаку .

Сада морате да додате налог за опоравак. Можете да користите своју личну адресу е-поште као налог за опоравак.

Када завршите са тим, потребно је да отворите апликацију Мицрософт Аутхентицатор на свом новом мобилном телефону. Када се отвори, наћи ћете опцију под називом ПОЧНИ ОПОРАВАК .

Како пренети Мицрософт Аутхентицатор на нови телефон

Кликните на њу и додајте исту адресу е-поште коју сте користили на свом старом телефону. Ако ово успешно додате, требало би да будете у могућности да пронађете све сачуване налоге на свом новом телефону.

Важне напомене

 • Мицрософт Аутхентицатор може од вас тражити да поново верификујете неке налоге након преласка на нови мобилни телефон. Ово је из безбедносних разлога.
 • Када проверавате рачуне, можда ћете видети различите кодове на новим и старим мобилним телефонима. Обавезно користите кодове са свог новог мобилног телефона.
 • Не заборавите да уклоните све налоге из апликације Мицрософт Аутхентицатор након преласка на нови телефон.
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Јесте ли видели наше ТВЦ Видео центар Између осталог? Нуди много занимљивих и корисних видео записа о Мицрософт-у и Виндовс-у.

Популар Постс