Како поделити и спојити аудио датотеке помоћу Аудацити-ја

How Split Merge Audio Files Using AudacityНаучите како да поделите и спојите аудио и музичке датотеке помоћу Аудацити на Виндовс рачунару. Аудацити је бесплатни софтвер за уређивање звука за Виндовс.

Као ИТ стручњак, увек тражим нове начине да оптимизујем свој радни ток. Недавно сам наишао на одличан чланак о томе како поделити и спојити аудио датотеке помоћу Аудацити-ја. Аудацити је одличан алат за уређивање аудио датотека и заиста је једноставан за коришћење. Успео сам да поделим и спојим аудио датотеке за само неколико минута. Чланак пружа јасна упутства о томе како да поделите и спојите аудио датотеке. Дефинитивно бих ово препоручио свима који треба да уређују аудио датотеке. Ово је одличан алат за свакога ко треба да уређује аудио датотеке. Дефинитивно бих га препоручио свима који треба да поделе и споје аудио датотеке.Ако сте радили у музичкој индустрији најмање месец дана, дрскост за тебе неће бити ништа ново. Аудацити је један од најбољих професионалних алата за уређивање звука који је доступан бесплатно и за различите платформе укључујући Виндовс. Али ако сте тек почели да користите овај алат и немате појма шта може да уради, ево два једноставна трика која вам могу помоћи да почнете. показаћу ти како поделите и спојите аудио са Аудацити.Понекад желимо да своју омиљену песму поставимо као мелодију звона на мобилном телефону. Можда ћемо такође желети да спојимо две или више аудио датотека у једну да бисмо направили мешап. Оба ова задатка се могу обавити помоћу Аудацити-а, бесплатни алат за уређивање звука .

Подели аудио датотеке

Након што сте инсталирали дрскост , отворите музичку датотеку са њом. Наћи ћете алат за избор приказано на горњој траци са иконама, која изгледа као велико И или курсор.Како поделити и спојити аудио датотеке помоћу Аудацити-4

Кликните на њега и изаберите део где желите да поделите звук. Можете направити 3 дела, 3 и више. Ако желите да га поделите на два, само користите Избор алат да кликнете на стварну позицију. Урадите исто ако желите да га поделите на три дела.

Након једног клика, требало би да поделите аудио датотеку. Да бисте то урадили, кликните Цтрл + И или идите на Уреди > Границе клипова > Подели .Како поделити и спојити аудио датотеке помоћу Аудацити-5

Сада изаберите нежељени део и извезите аудио. За извоз идите на Датотека > Извези аудио . Затим морате да изаберете путању, име датотеке, екстензију датотеке итд. да бисте довршили извоз.

Комбинујте аудио датотеке

Лакше је него поделити. Отворите жељене аудио датотеке помоћу Аудацити. Уверите се да сте већ изабрали две аудио датотеке. Сада кликните на Алат Тиме Схифт. Изгледа као двострана стрелица.

Како поделити и спојити аудио датотеке помоћу Аудацити-ја

Место Алат за померање времена на почетку друге аудио датотеке или звука који желите да репродукујете касније.

поделите и спојите аудио датотеке

[виндовс], енглески (нас)

Кликните овде и превуците је до краја првог звука. Ваше место за пласман би требало да изгледа овако:

Како поделити и спојити аудио датотеке помоћу Аудацити-3

Сада идите на Филе > Екпорт Аудио и извезите спојену аудио датотеку. На крају, морате унети локацију, име и екстензију датотеке.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да вам је овај водич о раздвајању и спајању аудио датотека лако разумљив.

Популар Постс