Како да делите Ксбок Оне игре са својом породицом користећи више конзола

How Share Xbox One Games With Family With Multiple ConsolesКако да делите Ксбок Оне игре са својом породицом користећи више конзола Ако имате више од једне Ксбок Оне конзоле у ​​свом дому, можете да делите своје игре и Ксбок Ливе Голд чланство са свима у породици. Ево како: 1. На примарној Ксбок Оне конзоли идите на Подешавања > Персонализација > Мој кућни Ксбок. 2. Изаберите Маке тхис ми хоме Ксбок да одредите конзолу као свој кућни Ксбок. 3. Сада свако у вашој породици може да игра ваше игре и користи ваше Ксбок Ливе Голд чланство на вашем кућном Ксбок-у. 4. Да бисте делили игре између конзола, само убаците диск у другу конзолу. Игра ће почети да се преузима на ту конзолу. 5. Када се игра преузме, свако у вашој породици може да је игра на другој конзоли, чак и ако нисте пријављени. Ово је одличан начин да уштедите новац на играма и да се уверите да сви у вашој породици могу да уживају у њима.Имати више конзола у породици није неуобичајено. Један за децу и један за родитеље. Имајући ово на уму, Ксбок оне је представио функцију дељења игара. Ова функција омогућава родитељима да не купују више примерака игара и плаћају два пута. Мицрософт налози имају снажне породичне функције које се проширују на рачунар, а Ксбок омогућава родитељима да прате активности деце. У сваком случају, дељење игара је мало другачије . У овом водичу ћемо вам показати како како делити Ксбок Оне игре са породицом између више конзола.

Мицрософт вам омогућава да означите главну конзолу као ' Мој кућни Ксбок '. Када се пријавите на нову конзолу, она аутоматски постаје ваш кућни Ксбок. Научићемо како да користимо ову функцију за дељење игара.

Делите Ксбок Оне игре са породицом на више конзола

Када купите садржај или игру на Ми Хоме Ксбок-у, то вам омогућава да делите игре и други садржај који се може преузети из продавнице са сваким ко се пријави на тој конзоли. Слично је искуству са рачунаром. Поврх тога, такође можете да делите своју Ксбок Ливе Голд претплату са члановима породице који су на истој конзоли.Међутим, пре него што пређемо на сценарио са више конзола, хајде да научимо како да подесимо главну конзолу као моју кућну Ксбок конзолу.

  1. клик Ксбок дугме за отварање водича.
  2. Изабери Систем > Подешавања > Персонализација а затим изаберите Мој кућни Ксбок .
  3. Прочитајте шта пише, а затим изаберите Нека ово буде мој Ксбок дом да означите конзолу као кућни Ксбок.

Делите Ксбок Оне игре са својом породицом

Снимање Не можете одредити више од једног Ксбок-а као кућног Ксбок-а. Можете да делите купљене игре и злато са другим корисницима само на вашој кућној Ксбок конзоли.Сценарио са више конзола

И ево лукавог дела. Чак и ако су деца део ваше породичне групе, не могу да добију Ксбок Ливе Голд или да преузму исту игру коју сте већ купили са њиховог налога. Ово је могуће само на главној конзоли, која је ваш кућни Ксбок. Па шта радиш са тим?

Ксбок систем вам такође омогућава да се пријавите на другој конзоли, преузмете и играте купљене игре. Можете чак и играти мултиплаиер ако имате Ксбок Ливе Голд. Дакле, имате две конзоле да ваша деца могу да проводе своје слободно време и да вам не сметају. Дакле, да бисте пренели предности својој деци, ево шта радите:

  • Додајте их у свој породични рачун прво, и подесити их за то.
  • Избришите своју конзолу као мој кућни Ксбок
  • Следећи, Учините конзолу вашег детета вашом кућном Ксбок-ом . Ово осигурава да имају све предности вашег налога док ви још увек имате потпуну контролу.

Сада можете да уживате у свим предностима конзоле и делите Ксбок Оне игре са својом породицом, а они имају исте предности као и ви.

Недостаци:

Међутим, ево малог упозорења. Свака куповина коју обавите мора бити на конзоли вашег детета помоћу вашег налога. ако сте куповину са додатне конзоле, не могу да га користе.

Друго, када неко од ваших пријатеља прати свој налог на вашој конзоли која није главна, не може да игра игрице инсталиран на тој конзоли ако је не поседује. Уместо тога, од њих ће бити затражено да уметну диск или купе дигиталну копију.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Међутим, ако желите да неко искуси игру која није мултиплаиер, постоје два начина да то урадите. Прво, дозволите особи да користи ваш налог, или можете да користите Функција налога за госте на Ксбок-у . Ово вам омогућава да креирате привремени налог и да и даље дозволите особи да игра игре и искуси их. Ускоро ћемо дати више детаља о томе.

Популар Постс