Како послати позивницу за састанак у Оутлоок-у

How Send An InvitationНаучите како да пошаљете захтев за састанак у Мицрософт Оутлоок-у и научите како да решите проблем када детаљи догађаја нису послати у потпуности.

Ако шаљете позивницу за састанак у Оутлоок-у, морате имати на уму неколико ствари. Прво, уверите се да шаљете позивницу правим људима. Друго, у позивницу укључите све релевантне информације, као што су датум, време и локација састанка. И треће, не заборавите да укључите везу до дневног реда састанка. Када будете спремни да пошаљете позивницу за састанак, отворите Оутлоок и кликните на дугме „Нови састанак“. У поље „За“ унесите адресе е-поште људи које желите да позовете. Затим у поље 'Субјецт' унесите тему састанка. У поље „Локација“ унесите локацију састанка. А у поља „Почетак“ и „Крај“ унесите датум и време састанка. На крају, у поље „Тело“ унесите кратак опис састанка. Затим кликните на дугме 'Пошаљи' да бисте послали позивницу. Запамтите, када шаљете позивницу за састанак у Оутлоок-у, обавезно укључите све релевантне информације. И не заборавите да укључите везу до дневног реда састанка. Уз ове савете, сигурно ћете послати успешан позив за састанак.Мајкрософт Офис саставни део Изгледи није ограничен само на примање е-поште, већ има и многе друге функције. Свестрани приступ овог програма омогућава вам да креирате позивнице за састанке и састанке. Разлог доступности оваквих функција је интеграција календара у оквиру ове компоненте. Још једна предност ове функције је да функционише још боље ако је користе и ваши запослени у Екцханге-у. У овом случају, не морате да позивате сваког од својих колега појединачно, само треба да закажете састанак и он ће се аутоматски појавити у систему вашег колеге.Пошаљи-позив-за-састанак-користећи-оутлоок-2013-6

У овом чланку ћемо вам показати како да креирате позивницу за састанак и састанак тако да се аутоматски приказује вашим запосленима у Екцханге-у. У суштини, креирање ових догађаја је једноставно; и лако се дели једни са другима.Пошаљите позивницу за састанак у Оутлоок-у

1. отворен Изгледи , кликните на Календар икона (2. у доњем левом углу). Затим кликните на Нови састанак или Нови састанак шта год желите да створите.

чиста инсталација Виндовс 10 без надоградње

Пошаљите позивницу за састанак користећи Оутлоок-2013

2. Претпоставимо да смо креирали нови догађај састанка. Овде можете користити Адресар приложите позивнице на размену како би добили ново обавештење на свом Изгледи профил аутоматски. Ако шаљете позив људима изван ваше размене, можете ручно додати адресе е-поште тих људи. Можете додати све детаље о догађају у предвиђеном простору.Пошаљи-позив-за-састанак-користећи-оутлоок-2013-1

3. Позвани људи ће добити подсетник за своје Изгледи компонента овако:

мс-виндовс-сторе чисти чишћење позива удаљене процедуре

Пошаљи-позив-за-састанак-користећи-оутлоок-2013-2

Непотпуне информације о позиву које шаље Оутлоок

Ако наиђете на проблем где се пуни детаљи догађаја не шаљу примаоцу, посебно они који нису у оквиру ваше размене, можете покушати следеће решење:

1. Кликните Виндовс тастер + Р комбинација, ставите тип Регедт32.еке ИН трцати дијалог и кликните Да дођу у отворен Уредник регистра .

РЕГЕДИТ Виндовс 8 вам не дозвољава штампање више од 15 датотека.

2. Идите овде:

|_+_|

Пошаљите позивницу за састанак користећи Оутлоок-2013-5

3. У десном окну ове локације регистратора додајте нову ДВОРД назван ЕнаблеМеетингДовнЛевелТект коришћењем десни клик -> Нова -> ДВОРД вредност . Двапут кликните на исто ДВОРД да добијете ово:

Пошаљите позивницу за састанак користећи Оутлоок-2013-4

Виндовс не може форматирати овај погон напустити било који услужни програм за диск

Четири. У поље приказано изнад, ставите Подаци о вредности једнаки 1 и притисните У реду . Сада можете затворити Уредник регистра сада и поново покрените рачунар да бисте решили проблем.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

То је то!

Популар Постс