Како повратити контакт информације у адресару у Оутлоок-у

How Restore Contact Information Address Book OutlookАко се контакт информације не појављују у адресару у програму Мицрософт Оутлоок, ево како враћате контакт информације у Оутлоок адресар.

Када је у питању Оутлоок, постоји много начина да останете организовани. Један од начина је да ажурирате своје контакте у адресару. Међутим, понекад ствари могу поћи наопако и можда ћете морати да вратите своје контакт информације. Ево неколико савета како да то урадите.Ако сте недавно избрисали контакт или имејл из контакта, често можете пронаћи информације које су вам потребне у фасцикли Избрисане ставке. Једноставно отворите фасциклу и потражите контакт информације које су вам потребне. Ако не можете да га пронађете тамо, такође можете да испробате алатку Опорави избрисане ставке. Да бисте то урадили, идите у мени Алатке и изаберите Опорави избрисане ставке. Ово ће отворити прозор у којем можете да изаберете ставке које желите да опоравите. Једноставно изаберите контакт информације које су вам потребне и кликните на Опорави.Ако не можете да пронађете контакт информације које су вам потребне у фасцикли Избрисане ставке или помоћу алатке Опоравак избрисаних ставки, можете покушати да потражите у фасцикли Архива. Да бисте то урадили, идите у мени Датотека и изаберите Архива. Ово ће отворити прозор у којем можете изабрати шта желите да архивирате. Потражите контакт информације које су вам потребне и изаберите их. Када га пронађете, кликните на дугме Опорави.

Ако и даље не можете да пронађете контакт информације које су вам потребне, можете покушати да користите Оутлоок алатку за опоравак. Да бисте то урадили, идите у мени Алатке и изаберите Оутлоок Рецовери. Ово ће отворити чаробњак у којем можете изабрати шта желите да опоравите. Једноставно изаберите контакт информације које су вам потребне и кликните на Опорави.Пратећи ове савете, требало би да будете у могућности да повратите све контакт информације које су вам потребне у Оутлоок-у. Ако имате неке друге савете или трикове за враћање контакт информација, слободно их поделите у коментарима.

Функција АутоЦомплете у Оутлоок-у аутоматски генерише адресу примаоца када покушате да пошаљете поруку е-поште. Сада, ако након ажурирања верзије Оутлоок-а откријете да недостају ваши контакти Оутлоок адресар , ево шта треба да урадите да бисте поправили адресар у програму Мицрософт Оутлоок.Контакт информације се не појављују у Оутлоок адресару

Ово погрешно понашање се углавном дешава зато што Оутлоок захтева да довршите ове кораке пре него што ваше контакт информације постану доступне.

  1. Инсталирајте услугу Оутлоок адресара.
  2. Проверите фасциклу са контактима за коришћење са адресаром.
  3. Наведите адресу е-поште за сваку ставку коју желите да се појави са адресом поруке.

Поново инсталирајте Оутлоок адресар

На картици Датотека кликните на Подешавања налога > Подешавања налога.

ИН Подешавања налога дијалошки оквир укључен Адресари картицу, кликните Нова .

како комбиновати поверпоинтс

Ако је ваш Оутлоок адресар на листи, кликните на Затвори и идите директно на ' Означите фасциклу са контактима за коришћење са адресаром ' одељак.

Ако ваш Оутлоок адресар није наведен, кликните на Ново.

Изабери Додатни адресари , а затим кликните на Нект.

Испод ' Додатни адресари » У заглављу ћете пронаћи различите опције. Изаберите опцију означену са ' Оутлоок адресар и кликните на дугме Даље.

Контакт информације се не приказују у адресару Мицрософт Оутлоок-а

Тада ћете добити поруку да се адресар који сте додали неће покренути све док не кликнете на Изађи у менију Датотека. Кликните на ОК > Финисх > Цлосе.

не могу укуцати хром

Изаберите жељени адресар и изађите.

Поново покрените Оутлоок да бисте користили адресар који сте додали.

Означите фасциклу Контакти за употребу са Оутлоок адресаром

Изаберите Контакти фолдер на бочној траци, а затим кликните на картицу Фолдер на траци.

Кликните на картицу Опције фасцикле на траци као што је приказано на слици испод.

Након тога у ' Својства колекције

Популар Постс