Како снимити гласовну нарацију за Мицрософт ПоверПоинт презентацију

How Record Voice NarrationНаучите како да снимите гласовну нарацију за употребу на слајду ПоверПоинт презентације. Можете да снимите аудио у ПоверПоинт-у и да га репродукујете док гледалац гледа пројекцију слајдова.

Снимање гласовне нарације за Мицрософт ПоверПоинт презентацију је прилично једноставан процес, али постоји неколико ствари које морате имати на уму да бисте били сигурни да све иде глатко. Прво отворите ПоверПоинт презентацију за коју желите да снимите нарацију и идите на картицу „Слиде Схов“. Одатле кликните на опцију „Сними пројекцију слајдова“. Ово ће отворити оквир за дијалог Рецорд Слиде Схов. Овде можете одабрати да снимите своју нарацију са или без времена слајдова. Ако желите да укључите време слајдова, проверите да ли је опција „Сними време слајдова“ означена. Када направите свој избор, кликните на дугме „Започни снимање“. ПоверПоинт ће вам затим дати одбројавање од 3 секунде пре него што почне да снима вашу нарацију. Када завршите са снимањем, кликните на дугме „Заустави снимање“. ПоверПоинт ће од вас тада затражити да сачувате своју нарацију као ВАВ датотеку. То је све! Снимање гласовне нарације за ПоверПоинт презентацију је прилично једноставан процес. Само се уверите да сте све подесили пре него што почнете да снимате, и требало би да будете спремни.Упориште најбољи алат за свакога ко жели да креира презентације. Тако је већ више од десет година и сумњамо да ће се нешто променити у наредној деценији. Сада, годину дана касније, Мицрософт ПоверПоинт је много бољи него раније.Са новим верзијама популарног алата, корисници сада могу да креирају гласовне снимке које ће користити на својим слајдовима. Са овом функцијом, нема потребе да излазите на препуно место, само снимите нарацију и оставите је да импресионира публику.

који је најновији број верзије Виндовс 10

Већ смо га тестирали и можемо са сигурношћу рећи да ради. Сада је на вашој жељи да ли то функционише тако добро или боље са нарацијом уживо, а није наш посао да одлучујемо о томе уместо вас. Наш главни циљ овде је да опишемо како се то ради, и то је то.Направите припреме

Прва ствар коју овде треба да урадите је да се припремите. Уверите се да ваш микрофон ради исправно. Ако је у питању спољни микрофон, прикључите га у свој Виндовс 10 рачунар пре него што наставите. У ствари, препоручујемо да користите спољни микрофон, а не онај који долази са рачунарским системом.

Такође, пре снимања, желећете да правите белешке и да увежбате. Ово осигурава да се нарација обави у само једном потезу. Време је од суштинског значаја, па ако можете да га поштедите, макар и мало, требало би.

Како снимити аудио снимак у ПоверПоинт-у

Пратите једноставне кораке дате овде да бисте у потпуности разумели како да снимите гласовну нарацију у ПоверПоинт презентацији.  1. Отворите ПоверПоинт слајд
  2. Идите на мени пројекције слајдова
  3. Изаберите време за снимање
  4. Кликните на унос од почетка
  5. Подесите време за снимање.

Погледајмо ово детаљније.

Идите на мени пројекције слајдова

Прва ствар коју треба да урадите је да одмах отворите своју ПоверПоинт презентацију и уверите се да је то место где желите да додате нарацију. Одатле изаберите Слидесхов, а затим кликните Снимање слајдова да бисте отворили падајући мени.

гоогле фотографије на Виндовс 10

На крају кликните на Снимање од почетка да позове инструменте намењене за почетак снимања. До сада би ваш ПоверПоинт требало да буде у режиму целог екрана.

Време је за спаљивање

Како снимити говор у ПоверПоинт-у

У овом тренутку, требало би да видите три дугмета: Сними, Заустави и Пусти. Желите да кликнете на Снимање дугме, што је икона црвеног круга.

реимаге критике 2016
  1. Када се ово уради, појавиће се анимација тајмера за одбројавање. Ово даје максимално кашњење од три секунде, тако да за то време морате бити спремни.

Када одбројавање достигне нулу, почните да говорите у микрофон да бисте снимили своју нарацију.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Имајте на уму да можете паузирати снимање кад год желите и слушати своју нарацију притиском на дугме за репродукцију.

Популар Постс