Како спојити апликације и игре на Ксбок Оне

How Group Apps Games Xbox OneКада је у питању организовање ваших Ксбок Оне апликација и игара, постоји неколико различитих начина на које то можете да урадите. Можете користити уграђену функцију груписања Ксбок Оне-а или апликацију треће стране. Ако желите да користите уграђену функцију груписања Ксбок Оне-а, све што треба да урадите је да одете у одељак Моје игре и апликације на контролној табли конзоле. Одатле можете да изаберете игру или апликацију коју желите да групишете и притиснете дугме менија. Када сте у менију, једноставно изаберите опцију „Додај у групу“. Ако желите да користите апликацију треће стране, можете изабрати између неколико различитих. Једна од најпопуларнијих је Ксбок Гроупс, која је доступна бесплатно у Ксбок Сторе-у. Друга опција је Менаџер мојих игара и апликација, који је доступан за једнократну накнаду од 4,99 УСД. Који год метод да одаберете, груписање апликација и игара може вам помоћи да своју Ксбок Оне контролну таблу одржавате организованијом и без нереда.Једна од главних карактеристика Ксбок Оне у јулу, ажурирање омогућава корисницима да групишу апликације и игре. Ово знатно олакшава приступ вашим играма и апликацијама без губљења времена у потрази за њима, посебно ако их имате много на конзоли. Ово је слично креирању фасцикли са почетног екрана на рачунару са оперативним системом Виндовс 10. У овом водичу ћемо научити како Група апликација и игара пе Ксбок Оне.

Групне карактеристике:

 • Можете га додати на почетни екран и променити редослед.
 • Додајте апликације и игре чак и ако нису инсталиране на вашој конзоли.
 • Ако имате више конзола, синхронизоваће се између конзола.

Како спојити апликације и игре на Ксбок Оне

Пре него што уопште почнемо, да разјаснимо разлику између кластера и иглица. Пинови су сада посебан случај група, које могу имати само једну инстанцу. Можете додати било који број апликација и игара на Пинс. Не могу се преименовати или не можете креирати други ПИНС одељак.Креирајте и додајте апликације у групу

 • Отворите мени Водич притиском на дугме Ксбок на контролеру.
 • Изаберите притисните А на „Моје игре и апликације“.
 • Уместо отварања стварног одељка, добићете нови мени.
  1. Погледати све
  2. Приступите ПИН-у
  3. Списак свих група
  4. Могућност креирања нове групе. Уклоните апликацију или игру из Ксбок Оне група
 • Изабери Направите нову групу на дну и притисните А.
 • Изаберите име које одговара овој групи.
 • Отвориће се нови прозор где можете да изаберете листу апликација и игара које желите да активирате.
 • Притисните А да бисте изабрали, а затим изаберите додај.

Преименујте Делете Гроупс на Ксбок Оне

отворите датотеку а.јар

Можете да инсталирате игре које нису инсталиране на вашем Ксбок-у, али сте их купили. Можда имате листу игара које можете играти касније. Олакшава повратак на њих.

Како додати групу на контролну таблу

Иако је водич најбоље место за приступ свим вашим групама, можете их додати и на почетни екран Ксбок Оне. 1. Отвори менаџмент помоћу дугмета Ксбок > Изабери Моје игре и апликације > Групе
 2. Изаберите група желите да закачите на контролну таблу и притисните дугме менија на контролеру.
 3. Изабери Додај на почетну страницу да га причврстите на главни панел.

Како удружити апликације и игре на Ксбок Оне

Ово ће бити додато на главну контролну таблу, али ће бити наведено на крају ако већ имате ПИН-ове или групе. Морате да изаберете групу на главном екрану, користите дугме менија и померите је нагоре.

пронађи наслов избрисаног ИоуТубе видеа

Како уклонити игру или апликацију из групе

Мени за забаву је доступан сваки пут када притиснете дугме менија на контролеру у апликацији или игри. Можете га користити са било ког места. Дакле, ако желите да уклоните појединачну игру или апликацију из групе, следите ове кораке:

 1. Отвори менаџмент помоћу дугмета Ксбок > Изабери Моје игре и апликације. Отвориће се листа група и пинова.
 2. Проширите групу која има ову игру.
 3. Изаберите игру помоћу д-пад-а, а затим притисните дугме менија.
 4. Имаћете опцију да уклоните игру из ове игре.

Како избрисати, преместити или преименовати групу

 • Идите на одељак „Групе“ у „Моје апликације и игре“ у менију водича.
 • Означите име групе померањем помоћу д-пад-а
 • Притисните дугме менија и имаћете опције за „Преименуј“ и „Избриши групу“.

Регистрација : Брисање групе помоћу опције Делете неће избрисати игре.

не могу отворити везе у Оутлоок-у

Групно управљање групама

Обриши све групе: Ако желите да уклоните све групе, идите на одељак „Групе“ у „Моје апликације и игре“ у менију водича. На дну имате опцију - Избриши све групе - кликните на њу и она ће избрисати све групе.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Додајте апликације и игре: Ако желите да групно додате игре и апликације заједно, можете почети са Направите групну варијанту при дну или изаберите групу или потражите велику плочицу са знаком плус који каже додај још . Затим можете истовремено одабрати апликације и игре, избрисати постојеће итд.

Популар Постс