Како омогућити и користити Сплит Виев у Скипе-у на Виндовс 10

How Enable Use Split View Skype Windows 10Ако користите Скипе у оперативном систему Виндовс 10, можете да искористите предност функције Сплит Виев да бисте побољшали своју продуктивност. Ево како да омогућите и користите Сплит Виев у Скипе-у. Прво отворите Скипе и пријавите се. Затим кликните на три тачке у горњем десном углу главног прозора и изаберите Подешавања из падајућег менија. У прозору Подешавања кликните на картицу Опште. Затим померите надоле до одељка Сплит Виев и означите поље поред Омогући подељени приказ. Када омогућите Сплит Виев, можете га користити тако што ћете кликнути на три тачке у горњем десном углу главног прозора и изабрати Сплит Виев из падајућег менија. У прозору подељеног приказа видећете своју листу контаката са леве стране, а разговор са десне стране. Такође можете подесити величину прозора тако што ћете кликнути и превући разделник између два панела. Сплит Виев је одличан начин да своје Скипе разговоре одржите организованим и лако доступним. Испробајте следећи пут када ћаскате са пријатељима или породицом.Са издавањем ажурирања за Виндовс 10 из октобра 2018., Мицрософт враћа много тражену функцију: Скипе . Да, причамо о томе Сплит Виев , нешто што је софтверски гигант уклонио из нама непознатих разлога. Ова карактеристика је веома важна за многе кориснике популарних Глас преко ИП-а платформе, па нам је драго што је донела одличан резултат. Сада треба напоменути да се ништа није променило јер је Сплит Виев остао исти као и раније.

Нисам превише користио Сплит Виев . С времена на време сам се бавио овом функцијом, али никада није било нешто озбиљно што би ми одузимало време. Међутим, лако је схватити зашто је толико популаран, јер је разговор са више контаката у исто време постао много лакши него раније.

Али то је у реду, јер сада је најважније да функционише као и раније.Подели приказ у Скипе-у на Виндовс 10

У реду, хајде да почнемо да бисмо вам помогли да постигнете своје циљеве са новом верзијом Скипе-а.

дијалог даљинског искључивања

Шта је Сплит Погледај све

Са овом функцијом, корисници могу лако да ставе своје контакте у један прозор, а сваки разговор ће се отворити у посебном прозору. Ако желите, можете превући прозоре на било коју позицију на екрану да бисте слику учинили привлачнијом.Како омогућити подељени приказ

Да бисте то урадили, трчите Скипе затим кликните на Више менија дугме на коме три бода . Одатле изаберите опцију означену Омогућите режим подељеног приказа и ти си добар.

Како отворити више екрана за разговор

Подели приказ у Скипе-у на Виндовс 10

Двапут кликните на постојећу конверзацију на листи недавних ћаскања или започните ново ћаскање да бисте је отворили на новом екрану.

Имајте то на уму Сплит Виев функција је доступна само у в14 из Скипе за Виндовс 10 .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да добри људи у Мицрософт-у препознају корисност Сплит Виев-а и да више неће одлучити да га уклоне без консултација са милионима Скипе корисника широм света.

Популар Постс