Како да подесите или искључите МСН Невс Феед на почетној страници Едге претраживача

How Customize Turn Off Msn News Feed Edge Browser Start PageМожете да прилагодите или чак искључите или искључите МСН Невс Феед на почетној страници Едге претраживача на Виндовс 10 користећи подешавања Ми Невс Феед.

Као ИТ стручњак, често ме питају како да подесим или искључим МСН Невс Феед на почетној страници Едге претраживача. Ево кратког водича како да то урадите. Да бисте подесили МСН Невс Феед на почетној страници Едге претраживача, једноставно кликните на дугме „Подешавања и више“ у горњем десном углу екрана. Затим кликните на „Подешавања“. Затим кликните на „Приватност и безбедност“. На крају, у одељку „Колачићи и подаци о сајтовима“ кликните на дугме „Управљајте колачићима и подацима о сајтовима“. Да бисте искључили МСН Невс Феед на почетној страници Едге претраживача, једноставно кликните на дугме „Подешавања и више“ у горњем десном углу екрана. Затим кликните на „Подешавања“. Затим кликните на „Приватност и безбедност“. На крају, у одељку „Колачићи и подаци о сајтовима“ кликните на дугме „Обриши податке“. То је све! Надам се да је овај брзи водич био од помоћи.Можда ћете приметити када пређете на Едге Бровсер у оперативном систему Виндовс 10, страница која приказује МСН Невс Феед испуњава прозор. Ово је почетна страница. Иако нуди брз приступ вашим омиљеним веб локацијама, понекад може да вам одвуче пажњу и неки од вас ће можда желети да онемогуће ове изворе вести. Ево како да то урадите ако желите да подесите или онемогућите МСН вести.грешка 0к80070643

Почетна страница је видљива при сваком покретању ако изаберете Почетна страница испод Отворите Мицрософт Едге са Едгеовим подешавањем Напредна подешавања . Када се повежете на Интернет и покренете Едге претраживач, видећете икону подешавања у горњем десном углу. Кликните овде.

Онемогућите МСН Невс Феед у Едге претраживачуОтвориће се следећа страница за подешавање.

Онемогућите МСН Невс Феед у Едге-у

Онемогућите МСН Невс Феед у Едге претраживачу

Овде можете изабрати опције приказа странице и поставити их:  1. Најбољи сајтови и мој фид вести
  2. Групни сајт
  3. Празна страница.

Да бисте онемогућили МСН Невсфеедс, изаберите Празна страница или Групни сајт .

Прилагодите вести

Ако изаберете Најбољи сајтови и мој фид вести , канали ће бити приказани и можете их подесити.

Можете да изаберете Језик којем дајете предност за садржај.

Испод ' Информационе картице ‘, Наћи ћете различите теме као што су спорт, време и новац који су подразумевано омогућени. Ове информативне картице се први пут појављују на почетној страници када пређете на Едге претраживач. Можете пребацити прекидач у положај „Искључено“. Или 'Укључено' По вашем избору.

Даље, можете одабрати свој омиљене теме . Кликните на било које дугме да бисте приказали више овог садржаја на врху фида. Ако једном кликнете на њега, око дугмета ће се појавити плава линија. Можете одабрати више од једне теме.

Када је све спремно, притисните дугме сачувати дугме да би промене ступиле на снагу. Убудуће, када покренете прегледач Мицрософт Едге, онемогућене веб локације више не би требало да се појављују на вашој подразумеваној почетној страници.

У било ком тренутку, ако желите да поништите промене и једноставно се вратите на оригинална подешавања, кликните на „ Ресетујте на подразумевана подешавања „У доњем десном углу странице са подешавањима.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Као што видите, процес је прилично једноставан и доступне функције су једноставне за коришћење. Конфигурациони панел такође има минималистички дизајн и није компликован. Ово поједностављује задатак онемогућавања или конфигурисања функције МСН феед-а.

Популар Постс