Како да направите постере или банере помоћу Публисхер-а

How Create PostersПод претпоставком да желите водич о томе како да направите постере и банере у Мицрософт Публисхер-у: Мицрософт Публисхер је Мицрософтова апликација за десктоп издаваштво, укључена у нека издања Мицрософт Оффице пакета. Користи се за креирање публикација као што су постери и банери. Прављење постера или банера у Публисхер-у је једноставно. Прво изаберите шаблон из уграђене библиотеке шаблона или креирајте сопствени. Затим додајте текст и слике свом дизајну. Коначно, одштампајте свој постер или банер на штампачу или га дајте професионално одштампати. Ево неколико савета за прављење постера и банера у Публисхер-у: - Користите слике високог квалитета. Резолуција ваших слика ће одредити квалитет вашег отиска. - Уверите се да је ваш текст читљив. Користите велику величину фонта и јасан, лак за читање фонт. - Користи крварење. Крварење је када одштампате свој дизајн на већем комаду папира, а затим га смањите на величину. Ово осигурава да на вашем постеру или банеру нема белих ивица. - Користите штампач високе резолуције. Штампач високе резолуције ће дати квалитетнији отисак. Имајући на уму ове савете, можете да креирате прелепе постере и банере у Мицрософт Публисхер-у.Издавач Мицрософт има толико много функција и употреба да је као бескрајна врећа са добротама. Од једноставних постера до сложених календара. Оглашавање је један од начина за ширење информација, а банер је добар начин за оглашавање.

Транспаренти су велики и многи ће их видети из даљине. Банер је као наслов, то је резиме онога што се дешава, људи су привучени насловом, ако је урађен како треба онда долазе по детаље.

Како направити банере са Публисхер-ом

Издавач је веома разноврстан и ограничен само вашом маштом. Прављење одличног банера може бити прилично лако ако предузмете праве кораке. Банер ће бити одштампан на неколико листова папира жељене дужине и ширине.У овом чланку ћете научити како да направите банере помоћу Публисхер-а и поделите неке савете и трикове за прављење банера помоћу Публисхер-а у следећим темама.

 1. Организујте ресурсе
 2. Одлучите се за изглед
 3. Креирање банера
 4. Печат
 5. Састављање банера.

Хајде да направимо Публисхер банер

Добар банер издавача је могућ уз правилно планирање. Кораци ће бити упутства која ће олакшати и убрзати прављење сјајних банера за издаваче. Такође је мудро користити овај банер као шаблон за будуће банере издавача. Креирање овог банера као шаблона ће вам уштедети време приликом прављења додатних банера за издаваче.1] Организујте ресурсе

Познавање сврхе банера ће вам помоћи да разумете које ресурсе да прикупите и организујете пре него што започнете пројекат. Слике и други елементи који се могу налазити на банеру морају бити дигитализовани помоћу скенирања или камере. Можда ће вам требати лепак, канап, дугмад и други предмети да бисте причврстили банер. Публисхер банер ће бити одштампан на више листова, тако да ће морати да се залепе заједно. Банер се може залепити на зид, причврстити конопцем или дугмадима. Ове елементе ће требати пронаћи и сачувати за завршне фазе креирања банера. Измерите простор који банер треба да стане да бисте могли да пронађете тачну величину.

2] Одлучите се за изглед

Изглед банера зависиће од прилике. Издавачки банери се могу користити за сваку прилику која вам падне на памет. Банери издавача могу бити за формалне, лежерне и неформалне прилике. Следе само неки од случајева у којима се Публисхер банери могу користити.

 • венчања
 • годишњице
 • Рођендани
 • Матурације
 • корпоративни догађаји
 • Заглавље за огласне табле
 • Банери добродошлице кући
 • Пржена риба

Сваки случај ће одредити изглед банера, фонт, шему боја, стил и слике. Величина банера ће такође одредити дужину банера. Такође је добро обратити пажњу на услове локације, да ли ће банер бити изложен елементима. Ова разматрања ће вам омогућити да знате на којим медијима да штампате. Креирање Публисхер банера ће вам дати прилику да имате свој стил и биће јединствен. Запамтите да је ваш банер визуелна верзија звучника, па га учините привлачним. Људи ће користити изглед и осећај банера да би стекли осећај за догађај. Украсите банер са печеном рибом да би људи пожелели да дођу и подрже их и натерате их да пљувачке. Технолошки банер треба да пружи визуелни приказ догађаја или места.

3] Креирање банера

Виндовс 10 Старт мени

Кликните на Старт затим идите на икону Мицрософт Оффице и кликните на њу.

Оффице 365 све апликације, опција 1

Кликните Све апликације у доњем левом углу прозора. Отвориће се прозор Оффице 365 апликација.

Оффице 365 апликације

Кликните на Издавач на листи Оффице 365 апликација које се појављују у прозору.

Опције шаблона за издаваче

Кликните на више шаблона да бисте отворили више шаблона и видели опције за онлајн Оффице шаблоне или уграђене шаблоне који се налазе на вашем рачунару.

Пуне опције шаблона за издаваче

Кликните на „Изграђено“ -у и онда кликните банер, ово ће донети много опција за стилове банера.

Опције банера за издаваче

Одаберите стил банера који волите и додатно га модификујте тако што ћете изабрати шему боја, шему фонтова и додати информације. Постоје и готови банери за избор. Ако ништа од овога не одговара вашем стилу, можете га једноставно променити касније. Када се све заврши само кликните на Креирај да почнете да радите на банеру по вашем избору. Приметићете да опције банера спадају у различите категорије и да свака има другачији дизајн. Можете променити шаблон, а ако имате неке графичке вештине, можете креирати позадину и друге слике да бисте побољшали банер. Ако скролујете надоле, приметићете различите величине празних банера. Не заборавите да сачувате док идете, за случај да не морате да почнете изнова.

4] Штампа

Пре штампања, најбоље је обратити посебну пажњу на принт превиев. Коришћење прегледа да бисте видели коначни резултат је најбоља опција. Преглед штампања ће вам помоћи да видите коначни резултат и извршите подешавања пре коначног отиска. принт преглед ће показати оријентацију сваког листа, као и број листова на којима ће бити одштампан завршни банер. Можете да унесете измене да бисте га прилагодили на више или мање страница.

Штампање банер страница у пуној боји

Издавач банери ће изгледати сјајно ако нема беле ивице за штампање на обојеној позадини. Маргина за штампање настаје зато што штампач треба да држи ивице папира док он пролази. Ако вам не сметају беле ивице или ваш штампач не штампа шире листове, оставите ивицу. Ако мрзите штампање белих ивица и имате штампач широког формата, постоји начин да одштампате позадину банера у пуној боји. Овај метод се назива блеед принтинг. Нема исеченог штампања када штампате на већем листу папира, пустите да се позадина у боји испуни што је више могуће, а затим је исеците на величину коју желите. Тако ће позадина испунити цео готов лист папира.

Виндовс пуззле игре

5] Састављање банера

Преглед банера издавача

Током прегледа видећете да се банер налази на неколико листова. Након што се банер одштампа, одрежите једну од кратких ивица, прекријте одговарајућу страницу и залепите.

Банер издавача је завршен

Пре исецања, уверите се да сте поставили странице у исправном редоследу за банер. Картон можете исећи на величину банера, ставити делове на картон и залепити на картон. Овај банер ће бити тежак; међутим, може се инсталирати тако што ће се направити рупе на кратким крајевима и окачити за канап.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Издавачки банери су једноставни, не коштају скоро ништа и може их креирати било ко, скоро било где. Не захтевају никакве посебне вештине за креирање, али неке графичке вештине могу учинити да банер изгледа много боље. Банери су рекламе, тако да треба да изгледају као део. Учините банер занимљивим и атрактивним. Људи ће правити претпоставке о догађају који банер представља на основу изгледа банера. С друге стране, пазите да не улепшате банер превише. Уверите се да је банер видљив и читљив како би људи могли да ухвате поруку брзим скенирањем. Живимо у друштву које се брзо мења, тако да је мало људи спремно да стоји и чита и покушава да разуме.

Популар Постс