Како направити коверту у Мицрософт Ворд-у и одштампати је

How Create An Envelope Microsoft Word

Научите како да направите коверту у Ворд-у. Када подесите коверту на начин на који желите, можете да је одштампате и сачувате за каснију употребу.

Ако треба да направите коверту у програму Мицрософт Ворд и одштампате је, потребно је да следите неколико корака. Прво отворите нови документ у Ворд-у и кликните на картицу „Убаци“. Затим кликните на дугме 'Коверте'. Затим ћете морати да унесете адресу за доставу ваше коверте. Можете да је унесете ручно или можете да кликнете на дугме 'Адресар' да бисте изабрали адресу са своје листе контаката. Када унесете адресу за испоруку, мораћете да изаберете опцију штампања. Ако имате штампач који може да штампа директно на ковертама, можете да изаберете ту опцију. У супротном, можете изабрати да штампате на обичном листу папира, а затим да користите коверте одговарајуће величине. На крају кликните на дугме 'Одштампај' и ваша коверта ће бити одштампана.Мицрософт Оффице апликације су дизајниране са многим јединственим функцијама лаким за коришћење. Ове функције не само да омогућавају корисницима да заврше задатке, већ и да раде многе ствари у исто време. На пример, можете створити професионалца коверат користећи Мицрософт Ворд апликацију.Направите и одштампајте једну коверту у програму Мицрософт Ворд

Ако не знате за овај процес, ми ћемо вас провести кроз кораке прављења коверте помоћу програма Мицрософт Ворд. Једном креирану, можете или одштампати коверту на сопственом штампачу или је послати комерцијалном штампачу на штампање. Комплетан поступак се може сажети у два корака.

  1. Направите коверат
  2. Штампање коверте

1] Креирање ковертеОтворите апликацију Мицрософт Ворд и изаберите празан документ.

Затим у менију траке изаберите ' билтени »и изаберите« Коверте 'Приказано испод' Креирај ' одељак.

Направите и одштампајте једну коверту у програму Мицрософт Вордодмах ' Коверте и етикете На екрану рачунара ће се појавити искачући прозор. Овде ћете наћи два места. Један је означен као ' Адреса за испоруку »и други као« Адреса пошиљаоца ‘. У првом случају, мораћете да унесете адресу примаоца, ау другом - своју.

Када завршите притисните ' Опције таб. Овде поред ' Величина коверте „Видећете стрелицу падајућег менија. Кликните на стрелицу и изаберите одговарајућу величину за своју коверту.

Ако је потребно, можете прилагодити фонт за адресу за испоруку или повратну адресу. Да бисте то урадили, притисните ' Фонт „Под релевантним елементом. Видећете нови прозор који представља стандардне опције фонта.

Подесите подешавања како желите и кликните на „ У реду '.

Када је упућен на ' Коверте и етикете 'Изабери' Додај у документ Дугме.

Одмах ћете видети поруку која од вас тражи да користите повратну адресу коју сте унели као подразумевану повратну адресу. Ако је све у реду, изаберите Да.

На крају ћете видети преглед своје коверте на левој страни екрана.

2] Штампање коверте

Након што укуцате поруку у коверту, вратите се на ' билтени 'И притисните' Коверта '.

Као пре. Вратићете се у ' Коверте и етикете ' прозор.

ноте јабука на прозорима

На дну прозора наћи ћете икону ' принт Дугме.

Само кликните на ово дугме да бисте обавили свој посао!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ћете моћи да га натерате да ради како треба.

Популар Постс