Како брзо избрисати или избрисати историју прегледања на Амазону

How Clear Delete Your Amazon Browsing History QuicklyКако брзо избрисати или избрисати историју прегледања на Амазону

Ако сте корисник Амазона, велике су шансе да сте изградили прилично опсежну историју прегледања на сајту. И иако у томе нема ништа лоше, може доћи тренутак када желите да избришете своју историју из разлога приватности. Без обзира да ли продајете свој Амазон уређај или само желите да почнете са чистог листа, ево како да брзо и једноставно обришете историју прегледања на Амазону.Брисање историје прегледања на Амазону на рачунару

Процес брисања историје прегледања Амазона на рачунару је заправо прилично једноставан. Само следите ове једноставне кораке:

 1. Пријавите се на свој Амазон налог и кликните на Рачуни и листе у горњој траци менија.
 2. Кликните на Ваш садржај и уређаји из падајућег менија.
 3. Кликните на Историја прегледања таб.
 4. Кликните на Обриши сву историју и потврди.

И то је то! Сва ваша историја прегледања на Амазону ће сада бити избрисана.

Брисање историје прегледања на Амазону на мобилном уређају

Процес брисања историје прегледања Амазон-а на мобилном уређају је мало другачији. Амазон тренутно не нуди начин да се то уради у оквиру апликације, тако да ћете морати да користите веб прегледач вашег уређаја. Само следите ове кораке: 1. Отворите свој веб претраживач и идите на ввв.амазон.цом .
 2. Пријавите се на свој Амазон налог.
 3. Додирните на хамбургер икона у горњем левом углу.
 4. Додирните на Рачуни и листе .
 5. Додирните на Ваш садржај и уређаји .
 6. Додирните на Историја прегледања таб.
 7. Додирните на Обриши сву историју и потврди.

И то је све! Ваша историја прегледања на Амазону ће сада бити обрисана на вашем мобилном уређају.

Брисање историје прегледања на Амазону на Амазон уређају

Ако користите Амазон уређај, као што је Фире таблет или Ецхо, процес брисања историје прегледања је мало другачији. Амазон уређаји тренутно не нуде начин за директно брисање историје, али исти ефекат можете постићи једноставним брисањем Амазон налога. Само следите ове кораке:

 1. Пријавите се на свој Амазон налог и кликните на Рачуни и листе у горњој траци менија.
 2. Кликните на Ваш рачун из падајућег менија.
 3. Померите се надоле до Подешавања налога одељак и кликните на Избришите свој налог .
 4. Кликните на Избришите свој налог поново да потврдим.

Када избришете свој налог, сва ваша историја прегледања на Амазону ће бити избрисана. Имајте на уму да ће ово такође потпуно избрисати ваш Амазон налог, тако да ако желите да наставите да користите Амазон, мораћете да креирате нови налог.команде девцон

Закључак

Брисање историје прегледања на Амазону је прилично једноставан процес, без обзира на то који уређај користите. Само следите горе наведене кораке и брзо ћете имати чисту листу.

Да ли сте се икада запитали зашто Амазон Да ли на њиховој почетној страници увек постоји листа најпрепоручљивијих производа? То је зато што Амазон подразумевано прати вашу историју прегледања. Сваки производ који платите или купите аутоматски се чува у вашој историји прегледања. Ове информације компанија затим користи да вам покаже препоручене производе, а Амазон то јасно помиње.

историја прегледавања на Амазону

Штавише, ови подаци се такође деле са другим мрежама како би вам приказали најрелевантније огласе. Можда сте приметили да када тражите производ на Амазону, ваша временска линија на Фацебооку почиње да приказује најрелевантније огласе за производ који сте тражили.

Оно што се дешава је да када проверите нешто на Амазону, он чува вашу историју прегледања заједно са колачићима, сесијом прегледача и ИП адресом. Ови сачувани подаци се затим користе да бисмо вам пружили препоручене производе на Амазону, као и релевантно оглашавање на другим платформама друштвених медија као што је Фацебоок.

Иако ово није штетно ако имате свој лични рачунарски систем, свакако може бити незгодно ако користите заједнички рачунар. На срећу, овај проблем има решење. У томе

На срећу, постоји решење за овај проблем и у овом посту ћемо видети како да прегледате, управљате, избришите и обришите историју прегледања на Амазону брзо.

Избришите историју прегледања Амазона

Да бисте избрисали историју прегледања, прво морате да одете на страницу историје прегледања Амазон . Ова страница приказује све производе које сте проверили или тражили на Амазону.

Притисните избрисати и уклоните производе појединачно из историје прегледања. Међутим, такође можете да избришете све ставке историје одједном.

Кликните на Хистори Манагемент падајући мени у десном углу. такође можете искључите историју прегледања само тако што ћете означити поље.

Онемогућавањем историје прегледања можете ефикасно спречити Амазон да прати и чува историју прегледања и претраге. Иако ако имате сопствени рачунарски систем, историја прегледања увек помаже

Ако имате свој лични рачунарски систем, историја прегледања вам увек помаже да добијете боље понуде на Амазону на основу ваших интересовања, али ако користите заједнички рачунар, добра је идеја да онемогућите историју прегледања да бисте сачували своју приватност.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Опширније : Како зауставите Амазон огласе да вас уходе на мрежи .

Популар Постс