Како променити подразумевану величину, тип и боју фонта у Оутлоок-у

How Change Default Font SizeОвај пост вам показује како да промените подразумевану величину фонта, тип и боју у програму Мицрософт Оутлоок 2016/2013 за нове поруке, одговоре и прослеђивање у оперативном систему Виндовс 10/8/7.

Као ИТ стручњак, једно од најчешћих питања које ми постављају је како да променим подразумевану величину фонта, врсту и боју у Оутлоок-у. Иако је процес прилично једноставан, постоји неколико ствари које треба да знате пре него што почнете.Да бисте променили подразумевану величину фонта, тип и боју у Оутлоок-у, прво отворите програм и идите на картицу „Формат“. Одатле можете да изаберете падајући мени „Фонт“ и изаберете жељена подешавања. Ако желите да промените подразумевану величину фонта, тип или боју за све нове поруке, можете да кликнете на дугме „Подразумевано“ на дну дијалога „Фонт“.Имајте на уму да такође можете променити подразумевану величину фонта, врсту и боју за појединачне поруке. Да бисте то урадили, једноставно означите текст који желите да промените и изаберите жељена подешавања из падајућег менија „Фонт“. Када унесете измене, кликните на „ОК“ да бисте их сачували.

блуестацкс заглављени на иницијализацији прозора 7

Промена подразумеване величине, типа и боје фонта у Оутлоок-у је одличан начин да персонализујете програм и учините га својим. Са неколико једноставних кликова можете да се уверите да се све ваше поруке истичу и да су лаке за читање.Већина Виндовс апликација нуди опције прилагођавања. Они омогућавају кориснику да распореди компоненте према својим захтевима и преференцијама. Дакле, флексибилност је још једна ствар која заслужује пажњу. Мицрософт Оутлоок Апликација је права и уравнотежена комбинација ова два јер вам чак омогућава да промените подразумевану величину фонта, врсту и боју.

Промените величину, тип и боју фонта у Оутлоок-у

Генерално, у Оутлоок-у, преферирани подразумевани фонт када корисник жели да састави, одговори или проследи поруку е-поште је Мерила са 11 тачака . Међутим, ово није последња поставка. Корисник може да промени подразумевани фонт и његову боју, величину и стил, као што су подебљани или курзив.Пре него што наставимо, овде је важно напоменути да да би примаоци могли да виде поруку у истом фонту који виде на екрану вашег рачунара, морају имати исти фонт инсталиран на свом рачунару. Ако фонт који сте користили није инсталиран на рачунару примаоца, програм за пошту примаоца ће највероватније заменити доступни фонт.

И у старијој и у новијој верзији Оутлоока, опције фонта е-поште налазе се у одељку Датотека. Па кликните фајл таб.

Опције

Следећи избор Опције и ударио Пошта линк на левој страни.

Промените величину, тип и боју фонта у Оутлоок-у

Испод Саставите поруке , изаберите Дописница и фонтови опција.

Сада испод Нове поруке поште , нађи Лични фиксни телефон таб и изабрао Фонт опција.

Лична и стационарна картица

На картици Фонт, у одељку Фонт кликните урадите коју желите да користите за све нове поруке.

хд аудио позадински процес

Изаберите ону коју желите стил и величина фонта .

Кликните на ОК у дијалошким оквирима Фонт, Потписи и Статионери и Оутлоок Оптионс. Овде чак можете изабрати боју.

Да бисте променили подразумевани стил фонта за поруке на које одговарате или на које прослеђујете, следите ове кораке:

Кликните на картицу Датотека и изаберите Опције. Затим изаберите Пошта.

Затим у одељку „Напишите поруку“ кликните на „Дописница и фонтови“. На картици Лични прибор, у одељку Одговори или Проследи поруке кликните на Фонт.

Овде ћете пронаћи опције да промените фонт у оно што одаберете за будуће постове.

Када завршите, кликните на ОК у дијалошким оквирима Фонт, Потписи и Статионери и Оутлоок опције.

како променити језик на Виндовс 7
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово помаже!

Популар Постс