Вратите икону Прикажи радну површину на Виндовс 7 траку задатака

Get Show Desktop Icon Back Windows 7 TaskbarПокажите икону радне површине на Виндовс 7 траци задатака где би требало да буде и она ће изгледати и понашати се онако како треба да изгледа и понаша се!

Као ИТ стручњак, често ме питају како да вратим икону Прикажи радну површину на Виндовс 7 траку задатака. То је прилично једноставан процес, а ја ћу вас провести кроз њега корак по корак. Прво кликните десним тастером миша на траку задатака и изаберите Својства. Затим, на картици Таскбар, означите поље поред Прикажи дугме на радној површини. Кликните ОК и све је спремно! Икона Прикажи радну површину ће сада бити видљива на траци задатака.Док имате Прикажи провидну вертикалну траку радне површине на десном крају траке задатака која такође додаје функционалност Десктоп Пеек Чини се да има неких којима недостаје стара икона Схов он Десктоп која се појавила на левој страни траке задатака.бесплатни за штампу онлине произвођач визиткарти

Прикажи икону радне површине у оперативном систему Виндовс 7

Да бисте поново приказали икону радне површине у оперативном систему Виндовс 7, једноставно следите ове кораке.у том циљу:

1. Копирајте и налепите следеће у Нотепад и сачувајте као Прикажи десктоп.сцф на радној површини.[Шкољка]
Тим = 2
ИцонФиле = екплорер.еке, 3
[трака задатака]
Цомманд = ТогглеДесктоп

сховдесктоп1

2. Под претпоставком да је ваш Виндовс 7 инсталиран на диску Ц, копирајте и налепите ово Прикажи десктоп.сцф датотека у фасцикли:Ц: Корисник \% Корисничко име% АппДата Роаминг Мицрософт Интернет Екплорер Брзо покретање Корисничка закачена трака задатака

Да бисте отворили ову фасциклу, једноставно копирајте и налепите ову адресу у адресну траку Филе Екплорер-а и притисните Ентер. Овде претпостављам да је ваша копија Виндовс-а инсталирана на Ц драјв. Такође можете директно да налепите своје корисничко име уместо % Корисничко име% .

3. Сада креирајте било коју привремену етикету било коју другу апликацију (.еке) на радној површини. Преименујте га у Прикажи радну површину .

Затим кликните десним тастером миша и изаберите промени икону .
Изаберите икону Прикажи радну површину у следећој фасцикли:
Ц: Виндовс Систем32 имагерес.длл
Кликните на Примени > ОК.
САДА кликните десним тастером миша и закачите на траку задатака.

најбољи софтвер за претварање слика

4. Сада поново кликните десним тастером миша на ову привремену икону на радној површини и изаберите њена својства.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

5. На картици Пречица промените њен циљ у:

Ц: Корисници \% Корисничко име% АппДата Роаминг Мицрософт Интернет Екплорер Брзо покретање Корисничка закачена трака задатака Прикажи десктоп.сцф

прикажи траку задатака Виндовс 7 за радну површину

Сада ћете примити Прикажи радну површину у Виндовс-у 7 где треба да буде, и изгледаће и понашаће се онако како треба да изгледа и понаша се! Превуците га на жељену позицију.

Поред тога, можете испробати и ове бесплатне програме:

  1. Прикажи апликацију дугмета на радној површини за Виндовс 7 ово активира исту функцију у оперативном систему Виндовс 7 и омогућава вам да је закачите на траку задатака.
  2. Програм Схов Десктоп ће минимизирати све отворене прозоре да би приказао радну површину.
Популар Постс