Игре или апликације се полако преузимају на Ксбок Оне

Game App Downloads Are Slow Xbox OneАко Ксбок Оне траје дуго да преузме игре или апликације на ваш Ксбок Оне чврсти диск, пратите ове кораке за решавање проблема да бисте решили проблем.

Ако сте корисник Ксбок Оне-а, можда сте приметили да се игре или апликације споро преузимају. Ово може бити фрустрирајуће, посебно ако покушавате да преузмете велику игру или ажурирање. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте убрзали процес преузимања. Прво, уверите се да је ваш Ксбок Оне повезан на интернет преко жичне или бежичне везе. Ако користите бежичну везу, покушајте да повежете свој Ксбок Оне са рутером помоћу Етхернет кабла. Ово ће обезбедити бржу и стабилнију везу. Ако и даље имате спора преузимања, можете испробати још неколико ствари. Прво, обришите системску кеш меморију. Ово се може урадити тако што ћете отићи у мени Подешавања и изабрати Систем. Затим изаберите Стораге и изаберите опцију Цлеар Систем Цацхе. Ово ће уклонити све привремене датотеке које могу узроковати проблем. Још једна ствар коју можете покушати је да избришете своју ознаку играча. Ово ће избрисати све ваше сачуване игре и податке, па обавезно направите резервну копију података пре него што то урадите. Да бисте избрисали своју ознаку играча, идите у мени Подешавања и изаберите Систем. Затим изаберите Складиште и изаберите опцију Избриши профил и ставке. Ако и даље имате проблема, можете се обратити Мицрософт подршци за помоћ.Ксбок Оне невероватно популарна играћа конзола, али често наилази на проблеме које је Мицрософту тешко да реши. На пример, уређај је дизајниран да буде трајно повезан на Интернет. На овај начин, сваки пут када убаците нови диск са игром у своју конзолу, систем ће аутоматски почети да преузима и инсталира ажурирања игре заједно са игром на ваш чврсти диск. Ово узрокује да се игре или апликације споро учитавају на Ксбок Оне. Како? Претпоставимо да игра има инсталирано више од 1 ГБ ажурирања, инсталација основних датотека ће трајати дуго и неће се завршити док се 1 ГБ не преузме и инсталира.Споро учитавање игара или апликација на Ксбок Оне

Прво, сазнајте да ли ваш Ксбок Оне учитава игру веома спором брзином. Ако јесте, можда ћете имати један од следећих симптома:

  1. Инсталација траје необично дуго.
  2. Трака тока преузимања или ажурирања није напредовала неко време.

Како то поправити? Испробајте ова решења да поправите споро учитавање апликација или игара на Ксбок Оне:  1. Проверите брзину интернета
  2. Затворите било коју игру која ради
  3. Поново покрените своју конзолу
  4. Проверите мрежну везу ваше конзоле
  5. Откажите инсталацију игре или апликације, а затим поново инсталирајте.

1] Проверите брзину интернета

Отворите Ксбок Ливе и превуците удесно на почетном екрану да бисте изабрали Инсталација… . Након тога, у одељку „Редослед“ у одељку „Моје игре и апликације“, забележите брзину преузимања назначену за игру или апликацију која се инсталира. Ово указује на тренутну брзину преузимања. Ако приметите спору брзину, можда ће бити потребно неко време да се игра учита. Идеална брзина при повезивању на Ксбок Ливе треба да буде најмање 1,5 Мбпс за најбоље искуство.

гоогле дриве брзина отпремања спора

кбок-оне-брзина преузимања

2] Затворите све покренуте игре

Често су преузимања у позадини ограничена док игра ради. Дакле, да бисте избегли такве случајеве, затворите покренуте игре,Идите на почетни екран, а затим идите на последњу игру коју сте играли са листе игара и апликација.

Изаберите игру и притисните дугме менија. Затим са приказане листе опција изаберите Одјави се.

Након што затворите последњу игру коју сте покретали, проверите брзину преузимања игре или апликације. Ово би требало да побољша брзину преузимања!

3] Поново покрените своју конзолу

Да бисте то урадили, превуците прстом налево на почетном екрану да бисте отворили Водич испод њега, изаберите „Подешавања“.

Изаберите Рестарт Цонсоле и кликните на Да када се то од вас затражи. Ако се потврди, радња аутоматски паузира сва постојећа преузимања и поново се наставља када се конзола поново покрене.

инсталациони програм Виндовс тема

поново покрените Ксбок Оне

управљачки програм за резервне копије 10

Ако из непознатих разлога не можете да приступите Водичу, притисните и држите дугме Ксбок на конзоли око 10 секунди док се конзола не искључи. Након што се конзола искључи, поново притисните дугме Ксбок на конзоли да бисте је поново покренули.

Након поновног покретања уређаја, уверите се да су сва преузимања која сте привремено зауставили настављена тако што ћете урадити следеће:

Вратите се на почетни екран, скролујте удесно и притисните дугме „А“ да бисте отворили „Моје игре и апликације“.

Изаберите „Редослед“ и истакните игру или апликацију коју покушавате да преузмете.

кбок-оне-куеуе

Игра или апликација би требало да се прикаже као „Инсталирање“. Ако приметите да се статус приказује као „На чекању“ или „Суспендирано“.

Популар Постс