Бесплатан софтвер за промену боје иконе фасцикле у оперативном систему Виндовс 10

Free Software Change Folder Icon Color Windows 10Ако тражите начин да промените икону фасцикле у оперативном систему Виндовс 10, постоји неколико метода које можете да користите. У овом чланку ћемо вам показати како да промените икону фасцикле помоћу бесплатне софтверске апликације. Прво ћете морати да преузмете и инсталирате бесплатну софтверску апликацију. Када инсталирате апликацију, отворите је и кликните на дугме „Промени икону фолдера“. Затим изаберите фасциклу за коју желите да промените икону. Када изаберете фасциклу, кликните на дугме 'Претражи' и изаберите икону коју желите да користите. На крају, кликните на дугме 'Примени' и нова икона ће бити примењена на изабрану фасциклу.Ако сте страствени корисник рачунара, ваша радна површина би требало да буде пуна фасцикли које садрже важне датотеке и потфасцикле. Да ли сте икада наишли на ситуацију да тражите одређену фасциклу, али не можете да је пронађете? Померање кроз све фасцикле само да бисте пронашли прави понекад може бити веома тешко. Али постоји решење за овај проблем. Да, заиста можете промените боје својих фасцикли и лако их је разликовати.

Промените боје фасцикле

Ако тражите како да промените боје фасцикле, онда овај пост има листу бесплатних програма за промену боје иконе фасцикле у оперативном систему Виндовс 10/8/7. Промена подразумеване жуто-крем боје у нешто друго, као што је црвена или плава, означиће фасциклу ради лакше идентификације.поново покрените управљачки програм за графику

Промените боје фасцикле у оперативном систему Виндовс 10

Испод је листа неких добрих бесплатних софтвера доступних на интернету за вас ПЦ и Виндовс 10/8/7 Помаже вам да промените боју фасцикли и на тај начин вам помаже да их лако и брзо пронађете.

  1. СтилеФолдер
  2. Означени фолдери
  3. Схедко ФолдерИцо
  4. Фолдер Паинтер
  5. дугиних фасцикли
  6. Прилагођене фасцикле.

Хајде да их погледамо.

како приказати две странице упоредо у речи

1] СтилеФолдер

Као што име говори, овај бесплатни програм вам омогућава да стилизујете фасцикле на свој начин. Осим промене боје, овај бесплатни софтвер вам такође омогућава да промените икону фасцикле, позадину фасцикле, фонт фасцикле, боју фасцикле и величину фасцикле. Дакле, практично са СтилеФолдер Можете да дате фасцикли потпуно нови изглед и да се истакне међу многим фасциклама на радној површини.Ово је мали услужни програм којем је потребно мање од једног минута да се инсталира на ваш рачунар (наравно, у зависности од ваше интернет везе). Само покрените програм, изаберите фасциклу коју желите да стилизујете, кликните десним тастером миша и прилагодите је по свом укусу. Такође ради и на Виндовс 10/8/7/Виста.

2] Означите фасцикле Промените боју фасцикле

Означени фолдери ово је опет мали бесплатни програм који вам омогућава да промените боју икона фасцикли. Доделите различите боје иконама фасцикли тако да можете брзо да пронађете фасцикле које су вам потребне. Помоћу овог бесплатног софтвера можете чак и да промените икону својих фасцикли како желите. Нова икона и нова боја дају нови изглед фасцикли на рачунару.

Можете доделити сопствену икону само фасциклама у ИЦО, ИЦЛ, ЕКСЕ, ДЛЛ, ЦПЛ или БМП датотеци. Овај алат је доступан у бесплатној и плаћеној верзији која дефинитивно има неке додатне функције.

3] Схадов ФолдерИцо

Схедко ФолдерИцо је још један бесплатни услужни програм који помаже у бојању фасцикли на рачунару са оперативним системом Виндовс 10/8/7. Боја иконе фасцикле и прилагођавање ће вам помоћи да их разликујете и брзо и лако пронађете често коришћене фасцикле. То је брз програм и можете променити боју и икону фасцикли са само неколико кликова. Увек можете вратити оригиналну икону и боју једним кликом.

ФолдерИцо такође подржава неке додатне теме које можете преузети. Ово су потпуно обрађене теме, доступне у СФТ формату и аутоматски повезане са програмом.

како уклонити кошницу

4] Фолдер Паинтер

Фолдер Паинтер је бесплатан преносиви програм који вам омогућава да мењате иконе фасцикли тако да их је лако пронаћи. Можете доделити различите боје различитим фасциклама са само неколико једноставних кликова. Алат долази као зип датотека; само преузмите, распакујте и покрените инсталатер. Подмени програма садржи неколико боја које можете изабрати.

Такође можете да додате сопствене боје у Фолдер Паинтер и прилагодите фасциклу са иконама са иконама прилагођених боја. Ово је једноставна преносива апликација која не захтева инсталацију. Ни на који начин не утиче на перформансе рачунара и ради без икаквих проблема. Можете преузети Фолдер Паинтер Ево.

црц сха прозори

5] Раинбов Фолдерс

Као и други горе поменути програми, дугиних фасцикли је такође бесплатан софтвер који вам помаже да разликујете директоријуме тако што мењате боју њихових икона. Све радне фасцикле можете учинити црвеним тако да их можете брзо пронаћи ако је потребно. Укратко, овај софтвер вам помаже да обојите своје фасцикле различитим бојама. Не постоји посебан скуп боја, али вам даје неограничен број нијанси које можете изабрати.

6] Прилагођене фасцикле

Прилагодите иконе фасцикли, промените боју, додајте логотипе помоћу ЦустомФолдерс

ЦустомФолдер је програм који вам омогућава да прилагодите фасцикле. Ово је бесплатни софтвер за Виндовс уређаје који вам омогућава да мењате боје и додајете логотипе сваком од ваших фолдера Виндовс вам омогућава да промените икону фасцикле , овај програм дозвољава променити боју ваше фасцикле, а затим чак додати амблем њему.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

То је моја листа бесплатних програма за промену боје икона фасцикли у оперативном систему Виндовс 10. Јавите нам ако имате неке омиљене.

Популар Постс